Meyve Suyu

Meyve Suyu

Son dakika meyve suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meyve suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meyve suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meyve Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meyve suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.795 meyve suyu haberi bulunmuştur. Tüm meyve suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Türkiye'de eşi benzeri yok sadece Adana'da üretiliyor! Kanser dahil birçok hastalıktan koruyor
Türkiye'de eşi benzeri yok sadece Adana'da üretiliyor! Kanser dahil birçok hastalıktan koruyor Adana’nın Kozan ilçesinde coğrafi işaretli Kuytucak Narı Eylül ayında hasat edilmesinin ardından kurutularak 4 mevsim tüketiliyor. Öte yandan yapılan araştırmalar sonucunda nar suyunun prostat kanserini önlediği ortaya çıktı. Çeşitli meyve suyu üzerinde yapılan araştırmalarda nar suyunun prostat kanserinde en etkili içecek olduğu görüldü.
9.04.2024 Adana
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor Sinop'un Karakum yolu ve Adabaşı mevkii üzerinde ve dağlık alanlarında yetişen bir 'kaktüs' türü olan 'yer inciri', 'dikenli incir' adıyla da biliniyor. İnsan vücuduna oldukça yararı olan yer incirinin, şeker hastalarına, grip-nezle, kabızlık, çeşitli enfeksiyonlara ve bağırsakların çalışmasına olan etkisiyle fazla kilolardan kurtulmaya da yararı oldukça büyük olduğu söyleniyor. Günde 5 adetten fazla tüketilmesinin mideye zarar verdiği belirtiliyor.
15.02.2024 Gündem
Bahçede 1 lira, markette 20 liradan satılıyor!
Bahçede 1 lira, markette 20 liradan satılıyor! Adana'da birçok üreticinin gelir kapısı olan limon, bu yıl dalında kaldı. Bahçede kilogram fiyatı 1 liranın altına düşen limon, ülke genelinde market raflarında ise 20 lirayı aşan fiyatlarda satılıyor. Fiyat uçurumunun tüketiciyi etkilediğini dile getiren Adana Tarım Platformu Başkanı Cahit İncefikir, "Ayrıca dönem dönem uygulanan ihracat yasağı da pazarı elimizden kaçırmamıza neden oldu. Kasım ayına kadar hasat edilmesi gereken limon dalında kalarak raf ömrünü yitirdi" dedi.
13.01.2024 Ekonomi
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu Bursa’da, babaannesi tarafından belediye otobüsünde unutulan 6 yaşındaki Umut Efe K.'yi, son durakta tüm yolcular indikten sonra şoför fark etti. Polise bilgi veren şoför tarafından otobüs hareket müdürlüğüne getirilen Umut Efe ailesine teslim edildi.
13.01.2024 Gündem
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı Erzurum'da öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar süren kar sebebiyle yolda kalanlara, Türk Kızılay Erzurum Afet Müdahale Merkezi ekipleri, yiyecek ve içecek ikram etti.
23.12.2023 Gündem
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları   Kış aylarında düşen hava sıcaklıkları ile cilt problemlerinin görülme sıklığı artıyor. Yağlı ciltler soğukta daha az yağlanırken, normal ciltler kuruyor; kuru olan ciltlerse ağrı hissettirecek kadar hassaslaşabiliyor. Bu nedenle kış aylarında cilt sağlığını korumanın önemli olduğunu söyleyen Medicana Sağlık Grubu Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Ayşegül Alpay, kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
21.12.2023 Sağlık
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
7 bela Taner Beyoğlu'nda öldürüldü! Polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmıştı
7 bela Taner Beyoğlu'nda öldürüldü! Polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmıştı Beyoğlu'nda motosikletten ateş edilerek öldürülen kişinin, '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı olduğu ortaya çıktı. Bir çok olaya karışan Şanlı son olarak polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelmişti.
7.08.2023 Gündem
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Vegan sosyal medya fenomeni açlıktan öldü
Vegan sosyal medya fenomeni açlıktan öldü Sağlıklı yaşam videoları ile sosyal medyada fenomen haline gelen 39 yaşındaki Zhanna Samsonova, açlıktan hayatını kaybetti.
1.08.2023 Magazin
Damacana su fiyatından sonra depozito fiyatı da arttı
Damacana su fiyatından sonra depozito fiyatı da arttı Su fiyatları artış sonrası yeni açıklama geldi. Damacana suda yaşanan son fiyat artışlarıyla, 1 bardak suyun maliyeti 60 kuruşa ulaştı. Boş damacana depozito fiyatı ise 120 liraya kadar çıktı.
8.07.2023 Ekonomi
Propolis Nasıl Kullanılır? Propolis Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Propolis Nasıl Kullanılır? Propolis Kullanırken Yapılması Gerekenler... Propolis işlenmemiş şekilde tüketilmesi tavsiye edilmeyen bir üründür. İşlenmiş şekilde damla haliyle ya da suda çözünür formda tüketilmesi önerilmektedir. 
2.07.2023 Sağlık
Prof. Dr. Özlü'den 'gizli tüberküloz' açıklaması! Sayı giderek artıyor
Prof. Dr. Özlü'den 'gizli tüberküloz' açıklaması! Sayı giderek artıyor Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, 24 Mart Dünya Tüberküloz Günü dolayısıyla 'gizli tüberküloz' vakalarına dikkat çekti. Son yıllarda pek çok tıp branşı tarafından romatizma gibi toplumda yaygın hastalıklar da dahil sıkça kullanılmaya başlanan bağışıklık baskılayıcı tedaviler nedeniyle de gizli tüberküloz vakaları arasından çıkan aktif 'hasta' sayısının artmaya başladığını söyledi.
24.03.2023 Sağlık
Sahur ile ilgili uyku uyarısı! Reflü yakınmasını artırıyor
Sahur ile ilgili uyku uyarısı! Reflü yakınmasını artırıyor Sahurda yapılan yanlış gıda tercihlerinin mide ve bağırsak şikayetlerine neden olabileceğini belirten Prof. Dr. Esin Korkut, “Ramazan ayında tutulan orucun en önemli öğünü sahurdur. Uyku bölünecek endişesiyle sahur atlanmamalı ya da sadece su içip yatılmamalıdır. Sahurda proteinden, liften, kalsiyumdan ve vitaminden zengin gıdalar tüketilmelidir. Sahurdan hemen sonra yatmak asit reflü yakınmasını arttıracağından sahurdan sonra yarım saat beklenmelidir” dedi.
24.03.2023 Sağlık
'Her meyve suyu, meyve suyu değildir' diyerek uyardı! Hepsi birbirinden farklı, bunlara dikkat
'Her meyve suyu, meyve suyu değildir' diyerek uyardı! Hepsi birbirinden farklı, bunlara dikkat Ramazan ayının sık tüketilen içeceklerinden olan meyve suyunu alırken ve tüketirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini değerlendiren Prof. Dr. Aziz Ekşi, “Meyve suyu, meyve nektarı, meyveli içecek ve aromalı içecek; hepsi birbirinden farklı. Alırken meyve oranının en yüksek olduğu içeceği tercih etmeliyiz” dedi.
24.03.2023 Sağlık
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor “Bu Ramazan Acımız Bir Aşımız Bir” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Kızılay, 2 milyar 118 milyon TL’lik yardımla 18 milyon 966 bin 330 kişiye ulaşmayı planlıyor.
22.03.2023 Gündem
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Magazin
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Fırsatçıya Bakanlık ceza yağdırdı belediye harekete geçti! 70 liralık çorba 5 liraya düştü
Fırsatçıya Bakanlık ceza yağdırdı belediye harekete geçti! 70 liralık çorba 5 liraya düştü Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye, bir bardak çorbayı 70 TL’den satan işletmenin kapısında depremzedelere 24 saat boyunca sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram edince, işletme çorbanın fiyatını 5 TL’ye düşürdü.
16.02.2023 Gündem
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderiliyor. Yardımların depremzedelere vaktinde ulaşması için de iyi koordinasyon gerekiyor.
10.02.2023 Gündem
Meyve suyunda büyük tehlike! Birçok hastalığı tetikleyebilir
Meyve suyunda büyük tehlike! Birçok hastalığı tetikleyebilir Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Basri Savaş, aşırı işlenmiş gıdaların tüketilmesiyle birçok hastalıkta yüzde 15 ile 30 arasında artışa neden olduğunu değerlendirerek uyarılarda bulundu.
30.01.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Meyve Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meyve suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.