Mevkidaş

Mevkidaş

Son dakika mevkidaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mevkidaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mevkidaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mevkidaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mevkidaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 mevkidaş haberi bulunmuştur. Tüm mevkidaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Meksikalı mevkidaşı Ebrard ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Meksikalı mevkidaşı Ebrard ile görüştü Endonezya’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard ile bir araya geldi.
7.07.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.
21.06.2022 Siyaset
Bakan Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.01.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Katar'da Rus mevkidaşı Lavrov ile  görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Katar'da Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.
10.03.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Marsudi ile bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu, Marsudi ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endoneyza Dışişleri Bakanı Retno Marsudi'yle bir araya geldi. İkili mevkidaş, yapılan anlaşmalar gereği personel eğitim mutabakat zaptı imzaladı.
22.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık'ta Azerbaycan'a gidecek. Erdoğan, burada mevkidaşı İlham Aliyev ile görüşecek.
3.12.2020 Gündem
Orgeneral Güler, Ruandalı mevkidaşını kabul etti
Orgeneral Güler, Ruandalı mevkidaşını kabul etti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Ruanda Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Patrick Nyamvumba'yı kabul etti.
19.06.2019 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İngiliz mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İngiliz mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İngiliz mevkidaşı Boris Johnson ile görüştü. Görüşmede Kıbrıs, Irak, Türkiye ve AB ilişkileri konuşuldu.
3.08.2017 Siyaset
'Akar, ABD'li ve Rus mevkidaşlarıyla operasyon öncesinde görüştü!'
'Akar, ABD'li ve Rus mevkidaşlarıyla operasyon öncesinde görüştü!' Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. "Operasyon öncesi DEAŞ koalisyonuna haber verildi.
26.04.2017 Dünya
Erdoğan ve May görüşmesinde neler konuşuldu?
Erdoğan ve May görüşmesinde neler konuşuldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakan'ı May ile Beştepe'de ortak açıklama yaptı. Erdoğan sevindiren gelişmeyi paylaştı.
29.09.2021 Gündem
"Batı, Türkiye - Rusya yakınlaşmasından rahatsız"
"Batı, Türkiye - Rusya yakınlaşmasından rahatsız" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e gönderdiği mektup, sonrasında Putin'in teşekkür için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aramasıyla başlayan süreçte şu an neredeyiz? TOBB Etü Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Doç Dr. Toğrul İsmayil Türkiye'nin Rusya ile normalleşme sürecini yorumladı.
17.06.2021 Dünya
Rusya açıkladı! Suriye toplantısına Türkiye de katılıyor
Rusya açıkladı! Suriye toplantısına Türkiye de katılıyor Rusya: Cumartesi günü Türkiye, ABD, Rusya ve Suudi Arabistan'ın katılımıyla Suriye toplantısı yapılacak. Topantı cumartesi günü Lozan'da yapılacak.
13.10.2016 Dünya
Davutoğlu ve Merkel'den ortak basın toplantısı!
Davutoğlu ve Merkel'den ortak basın toplantısı! Temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Alman mevkidaşı Angela Merkel’le ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
'Bu olayın derhal cezası verilmeli!'
'Bu olayın derhal cezası verilmeli!' Ahmet Davutoğlu Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle ile basın toplantısı düzenledi...
29.09.2021 Gündem
İşte kader adamları
İşte kader adamları F.Bahçe ve G.Saray'ın kilit noktalarının nöbetçilerini sayılar ve yorumcular mercek altına aldılar. Sonucu onların performansları belirleyecek
19.05.2005 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mevkidaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mevkidaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.