Metin Uca

Metin Uca

Son dakika Metin Uca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Uca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Uca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Uca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin uca gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 metin uca haberi bulunmuştur. Tüm metin uca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Şahdamarı tıkanıklığı, sebebiyle hastaneye kaldırılan İnanır sevenlerini korkuttu. Şahdamarı tıkanıklığı sebebiyle Deniz Baykal ve Metin Uca hayatını kaybetmişti. Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasından sonra tıbbi adıyla Karatoris Arter Hastalığı, pratikteki adıyla Şahdamarı tıkanıklığı tekrar gündeme geldi. İşte bu hastalıkla ilgili bilinmeyenler...
28.03.2024 Yaşam
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış Yazar ve sunucu Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gece saatlerinde menajeri acı haberi verdi. 72 saat detayı ortaya çıktı. Öte yandan Metin Uca son röportajında vasiyetini bu sözlerle açıklamış. İşte son dakika haberin detayları...
17.11.2023 Magazin
Metin Uca öldü mü? Metin Uca hastalığı neydi, kaç yaşında öldü?
Metin Uca öldü mü? Metin Uca hastalığı neydi, kaç yaşında öldü? Metin Uca neden öldü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ünlü televizyonu Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süredir tedavi gören Passaparola isim yarışmanın sunucusu Metin Uca'nın hayatını kaybettiği açıklandı. Peki Metin Ucak kaç yaşında öldü? İşte detaylar...
17.11.2023 Gündem
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti.
16.11.2023 Gündem
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
Trafik kazası geçiren Metin Uca'dan korkutan haber! Kritik 72 saat
Trafik kazası geçiren Metin Uca'dan korkutan haber! Kritik 72 saat Metin Uca, geçtiğimiz hafta otomobilinde seyir halindeyken bilinci kaybolduğu için trafik kazası geçirmişti. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Metin Uca’nın bugün taburcu edilmesi bekleniyordu. Fakat Metin Uca cephesinden üzen haber geldi.
16.11.2023 Magazin
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı? Metin Uca'nın gözaltına alınmasının ardından Barbaros Şansal'ın da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Ünlü modacı Barbaros Şansal, karakolda yaptığı açıklamada "Olmayan Facebook hesabım yüzünden alındım. Birazdan ifademi vereceğim birazdan, serbest kalacağım, bir şey yok yani" dedi. Peki, Barbolos Şansal kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.02.2023 Magazin
Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı?
Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı? Televizyoncu Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Metin Uca, Ankara'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı CIP terminaline başvurmuş, işlemleri sırasında hakkında arama kararı olduğu belirlenmişti. Peki, Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı?
2.02.2023 Gündem
Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı!
Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı! Televizyon programcısı Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı
2.02.2023 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
Selda Bağcan ile aynı sahnede
Selda Bağcan ile aynı sahnede Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği 'Repertuvar' proje albümlerindeki yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.
11.01.2020 Magazin
Sağlığım yerinde
Sağlığım yerinde Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, geçirdiği tahlihsiz trafik kazası sonrası ilk kez görüntülendi.
29.05.2018 Magazin
Metin Uca kaza geçirdi
Metin Uca kaza geçirdi Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, bugün talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
27.05.2018 Magazin
Öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda!
Öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda! Beşiktaş'ta 27 Ağustos Pazar akşamı lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürülen Vatan Şaşmaz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
29.08.2017 Magazin
Ege ‘İsyan’ çıkardı
Ege ‘İsyan’ çıkardı Şarkıcı Ege, ilk kitabı ‘İsyan’ ile edebiyat dünyasına hızlı bir giriş yaptı.
1.06.2017 Magazin
Efsane türküler tanıtıldı
Efsane türküler tanıtıldı Soner Olgun geçtiğimiz hafta yayınladığı ‘Efsane Türküler’ albümünün Etiler Sahne’de gerçekleştirdiği lansmanında dostları ile bir araya geldi.
26.04.2017 Magazin
AVM'de arkadaşıyla buluştu
AVM'de arkadaşıyla buluştu Sunucu ve yazar Metin Uca, geçtiğimiz gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
18.01.2017 Magazin
Kültür dolu sohbet
Kültür dolu sohbet Akmerkez’de Metin Uca ve Serra Yılmaz’ın kültür, sanat, hayat ve müzik üzerine gerçekleştirdikleri keyifli sohbete Ayşegül Aldinç şarkılarıyla eşlik etti...
5.11.2016 Magazin
Ender bulunan ses: Buika
Ender bulunan ses: Buika İspanyollar’ın dünyaca ünlü sanatçısı 44 yaşındaki Buika, yeni albümü ’Vivirsin Miedo’nun dünya turnesi kapsamında, Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi...
6.08.2016 Magazin
İşte Sema Soykan'ın yeni kitabı
İşte Sema Soykan'ın yeni kitabı Sema Soykan’ın yeni kitabı “Aşk Her Kadına Yakışır”ın lansmanı gerçekleştirildi.
13.06.2016 Kültür Sanat
Metin Uca, Gaziantep'teydi
Metin Uca, Gaziantep'teydi Ünlü sunucu Metin Uca, Gaziantep'te meydana gelen saldırıyı Twitter'dan duyurdu...
1.05.2016 Magazin
Hop oturup hop kalktı!
Hop oturup hop kalktı! NEJAT İşler, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini başkanı olduğu Gümüşlükspor’un oyuncularıyla birlikte Marmaris deplasmanında seyretti...
26.10.2015 Magazin
İstanbul'da 'sevda sesleri'
İstanbul'da 'sevda sesleri' “İstanbul Nefes Alıyor” sloganıyla, Doğuş Grubu’nun ana sponsorluğunda yapılan 4...
20.09.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Metin Uca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin uca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.