Metin Özkan

Metin Özkan

Son dakika Metin Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 588 metin özkan haberi bulunmuştur. Tüm metin özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akciğer kanserinden korunmanın 5 yolu
Akciğer kanserinden korunmanın 5 yolu Kanser türleri arasında dünyada en sık ölüme neden olan akciğer kanserinin belirtileri, genellikle erken evrede ortaya çıkmıyor. Sinsi bir şekilde ilerleyen akciğer kanserinin görülme sıklığı da her geçen gün artan sigara tüketimine paralel olarak artış gösteriyor. Akciğer kanseri riski çevresel ve genetik faktörlerin dışında sigara kullanımının süresi ve sıklığı arttıkça yükseliyor. Erken evrede teşhisin büyük önem taşıdığı akciğer kanserinin tedavisi ise tümörün tipine, evresine ve hastaya göre planlanıyor. Prof. Dr. Metin Özkan, akciğer kanseri ve korunma yolları ile ilgili bilgi verdi.
20.11.2021 Galeri
'Corona virüs için sigaradan uzak durun' uyarısı
'Corona virüs için sigaradan uzak durun' uyarısı Türk Toraks Derneği ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Eyüboğlu, "Sigara, akciğerlerin savunmasını önemli bir ölçüde bozuyor. Sigara ilişkili hastalıklarda bu işin (corona virüs) seyrinin biraz daha zor olabileceğini biliyoruz." dedi.
13.03.2020 Sağlık
Emekli emniyet müdürü ölü bulundu!
Emekli emniyet müdürü ölü bulundu! Bursa'da emekli 1. sınıf emniyet müdürü evinde ölü bulundu.
30.10.2018 Yaşam
Gerçeği görünce gözyaşlarına boğuldu
Gerçeği görünce gözyaşlarına boğuldu Tekstil işi yaptığını sandığı kiracısının iş yerinden 3 kamyon sahte içki çıktı, gözyaşlarını tutamadı.
25.10.2018 Yaşam
Sıcaklar nefesinizi kesiyorsa bu öneriler size!
Sıcaklar nefesinizi kesiyorsa bu öneriler size! Sıcak hava ve yükselen nem oranı kalp, diyabet ve böbrek hastalarını etkiliyor. Polenlerin artması, nem oranının çoğalması, hava sıcaklığının yükselmesi nefes problemlerine sebep oluyor. Uzmanlar özellikle KOAH ve astım hastalarının dikkat etmesi gereken noktaları anlatıyor
3.07.2018 Sağlık
FETÖ'cü general: Belim ağrıdığı için ihbarı unuttum
FETÖ'cü general: Belim ağrıdığı için ihbarı unuttum Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Valiliği abluka altına almaya çalışan, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 110'u tutuklu 320 eski askerin yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
PKK Siirt'te çökertildi
PKK Siirt'te çökertildi Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, güvenlik kurumlarının koordineli çalışması sonucu terör örgütünün Siirt ayağının çökertildiğini belirterek, halkın güvenlik konusunda endişe etmemesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Fazla kilolar astım riskini arttıyor
Fazla kilolar astım riskini arttıyor Nefes darlığı, soluk alıp verirken ıslık sesi çıkması, özellikle sabaha karşı artan öksürük, göğüste sıkışma ve batma hissi gibi belirtilerle ortaya çıkan astım, ülkemizde her 12 yetişkin ve 8 çocuktan birinde görülüyor.
2.05.2016 Sağlık
Siirt halkı gruplar halinde Emniyet Müdürü'ne taziyeye geldi
Siirt halkı gruplar halinde Emniyet Müdürü'ne taziyeye geldi Polis memuru Yamaner'in önceki gün şehit olması nedeniyle İl Emniyet Müdürü Özkan'ı gruplar halinde ziyaret eden Siirtliler, başsağlığı dileklerini iletti
29.09.2021 Gündem
Şehidin kızları tabutu bırakmadı
Şehidin kızları tabutu bırakmadı Siirt’te hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan polis 39 yaşındaki Yalçın Yamaner için ilk olarak Siirt Valiliği önünde tören düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Siirt'te terör örgütüne büyük darbe
Siirt'te terör örgütüne büyük darbe Siirt’te 2015 yılında vatandaşların da ihbarıyla örgüte ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, örgütün kent üzerindeki eylem ve faaliyetleri engellendi.
29.09.2021 Gündem
Siirt’te PKK’nın silah ve mühimmat ele geçirildi
Siirt’te PKK’nın silah ve mühimmat ele geçirildi SİİRT’te, ihbar üzerine Polis Meslek Yüksekokulu yakınlarında fıstık bahçesi içerisinde yapılan aramada, PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi...
29.09.2021 Gündem
Vatandaş ihbar etti, PKK'nın cephanesi ele geçirildi
Vatandaş ihbar etti, PKK'nın cephanesi ele geçirildi Siirt'te ihbarlar üzerine son 4 gün içinde yapılan aramalarda ilk gün türbe içinde, ikinci gün de okul yanındaki merdivene gizlenmiş vaziyette çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmişti. Bugün de Polis Meslek Yüksek Okulu yakınında terör örgütü mensuplarına ait eylem hazırlığında kullanılmak üzere gömülü vaziyette cephanelik bulundu
29.09.2021 Gündem
Vatandaşın ihbarı yüzlerce öğrenciyi kurtardı
Vatandaşın ihbarı yüzlerce öğrenciyi kurtardı Siirt Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ihbar üzerine kent merkezinde her gün yüzlerce öğrencinin bir arada geçtiği bir okulun yanındaki merdivenlerde yaptığı aramada, çok sayıda bomba, el yapımı patlayıcı, silah ve mühimmat ele geçirildi...
8.11.2015 Yaşam
Vatandaş ihbar etti mezarlıktan cephanelik çıktı
Vatandaş ihbar etti mezarlıktan cephanelik çıktı Siirt’te alınan bir ihbar üzerine polis ekiplerince yapılan aramada, terör örgütü PKK mensuplarınca mezarlığa ve türbe içerisine gizlemiş çok sayıda roketatar, anti tank personel roketi ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Kendinizi yorgun hissediyorsanız bu habere dikkat!
Kendinizi yorgun hissediyorsanız bu habere dikkat! Prof. Dr. Metin Özkan yaptığı açıklamada, sıcak yaz günlerinde özellikle kapalı mekanlarda serinlemek için kullanılan klimaların doğru kullanıldıkları takdirde önemli yararları olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
31.08.2015 Sağlık
Validen HDP'li başkana fırça!
Validen HDP'li başkana fırça! Siirt'teki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde gerginlik! Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, HDP'li Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın törenlere katılmamasını eleştirdi...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli için suç duyurusu
Bahçeli için suç duyurusu İnsan Hakları Derneği (İHD) Çanakkale Şube Başkanı Serpil Bayar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP’ye oy verenler için ‘Şerefsizler’ diyerek, hakarette bulunduğunu ve halkı alenen kin ve düşmanlığa sevk ettiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'ye suç duyurusu!
Bahçeli'ye suç duyurusu! İnsan Hakları Derneği (İHD) Çanakkale Şubesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, danışmanı Metin Özkan ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve aşağılama’ gerekçeleriyle suç duyurunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Liste için hukuki  süreç işlesin’
‘Liste için hukuki süreç işlesin’ HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanı Metin Özkan’ın, “Elimizde 3 bin kişilik şerefsiz listesi var” açıklaması için savcıları göreve çağırdı...
29.09.2021 Gündem
HDP'den Bahçeli ve 2 MHP'liye suç duyurusu
HDP'den Bahçeli ve 2 MHP'liye suç duyurusu Dilekçede Bahçeli’nin açıklamaları ve HDP seçmenlerine yönelik ’liste’ iddiaları suç duyurusuna gerekçe gösterilerek "İzah edilen ve re’sen gözetilecek nedenlerle atılı suçlamalardan ötürü şüpheliler hakkında şik?yetimizi doğrultusunda dava açılarak cezalandırılmalarını, sayılan suçlar için soruşturmanın yapılarak şüphelilerden Devlet Bahçeli ile İsmet Büyükataman’ın dokunulmazlığının kaldırılması talepli fezleke hazırlanıp TBMM’ye bildirilmesini, müvekkil Halkların Demokratik Partisi adına vek?leten arz ve talep ederim" denildi...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli o ismi uyardı! Elinde liste varsa...
Bahçeli o ismi uyardı! Elinde liste varsa... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Metin Özkan önceki akşam katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamlalar yaptı...
29.09.2021 Gündem
3 bin kişilik liste yapmışlar!
3 bin kişilik liste yapmışlar! MHP’li Metin Özkan: “Boğaz’da viski yudumlayıp HDP’ye oy veren şerefsizler tabiri doğru. Çantamda listesi var”
29.09.2021 Gündem
MHP'den çok sert açıklama!
MHP'den çok sert açıklama! MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM'de basın açıklaması yaptı
29.09.2021 Gündem
MHP'li Danışman: 3 bin kişilik şerefsiz listesi var
MHP'li Danışman: 3 bin kişilik şerefsiz listesi var Bahçeli'nin danışmanlarından Metin Özkan, 'viski içen şerefsizler' listesinin olduğunu açıkladı.
3.08.2015 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Metin Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.