Komşularına kurşun yağdırmıştı!  Metin Işık'ın ifadesi ortaya çıktı
Komşularına kurşun yağdırmıştı! Metin Işık'ın ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de, komşu iki grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından tutuklanan şarkıcı Metin Işık'ın ifadesinde, "Uyuşturucu kullanıyorlardı. Rahatsız olduğumuzu söyleyip uyardım. 'Kimse bizi engelleyemez' dediler. Ben ateş etmedim" dediği belirtildi.
20.08.2022 Yaşam
Husumetlilerine kurşun yağdıran sanatçı Metin Işık ve oğlu tutuklandı
Husumetlilerine kurşun yağdıran sanatçı Metin Işık ve oğlu tutuklandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde ünlü sanatçı Metin Işık ve oğlu, iddiaya göre husumetli oldukları komşularına tüfekle kurşun yağdırdı. Çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 5 kişi yaralanırken gözaltına alınan Işık ve oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
16.08.2022 Gündem
Şarkıcı Metin Işık'tan komşularına silahlı saldırı! Tüfekle kurşun yağdırdı
Şarkıcı Metin Işık'tan komşularına silahlı saldırı! Tüfekle kurşun yağdırdı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde ünlü sanatçı Metin Işık ve oğlu, iddiaya göre husumetli oldukları komşularına tüfekle kurşun yağdırdı. Çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Şarkıcı Metin Işık kimdir, nereli, kaç yaşında, oğlu Mustafa Işık kim? Metin Işık olayı nedir?
Şarkıcı Metin Işık kimdir, nereli, kaç yaşında, oğlu Mustafa Işık kim? Metin Işık olayı nedir? Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık ile aralarında husumet bulunan komşuları arasında sokak ortasında kavga çıktı. Kavgada Işık ve oğlu, pompalı tüfeklerle komşularına ateş etti. 3’ü ağır 5 kişinin yaralandığı olayın ardından Işık ve oğlu gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları ise mahalledeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Peki, Metin Işık kimdir, nereli, oğlu Mustafa Işık kim? Şarkıcı Metin Işık olayı nedir?
16.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri