Metin Hara Sevgili

Metin Hara Sevgili

Son dakika Metin Hara sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Hara sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Hara sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Hara Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin hara sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 metin hara sevgili haberi bulunmuştur. Tüm metin hara sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara herkesi ağlattı!
Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara herkesi ağlattı! Dünya çapında ünlü isimlerin konuşmalar yaptıkları TEDX sahnesi Metin Hara'yı ağırladı.
10.11.2017 Magazin
'Hakkımda bunca yalan haber yapılırken...'
'Hakkımda bunca yalan haber yapılırken...' Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçen yazar Metin Hara, çekimlerden bir kareyi takipçileriyle paylaştı.
28.10.2017 Magazin
Adriana Lima Metin Hara'dan sonra şimdi de...
Adriana Lima Metin Hara'dan sonra şimdi de... Son günlerde Metin Hara ile yaşadığı aşkla gündemde olan Adriana Lima, Türkiye'den ayrıldı ama Türkiye ile bağını koparmadı.
7.08.2017 Magazin
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı!
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı! Eski Victoria Secret modeli Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima, Nusret Gökçe ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Metin Hara’nın alışveriş turu
Metin Hara’nın alışveriş turu Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkla adından uzunca süre söz ettiren yazar Metin Hara, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı.
4.10.2019 Magazin
Lima'dan Hara'ya: Seninle gurur duyuyorum aşkım
Lima'dan Hara'ya: Seninle gurur duyuyorum aşkım Brezilyalı model Adriana Lima ile aşk yaşayan Türk yazar Metin Hara’nın ünü sınırları aştı, Vogue dergisi için bir makale kaleme aldı. Adriana Lima, sosyal medya hesabından “Seninle gurur duyuyorum aşkım” mesajını gönderdi.
25.11.2018 Magazin
Adriana’nın iyi geceleri
Adriana’nın iyi geceleri Dünyanın ünlü top modelleri arasında olan Adriana Lima, yazar Metin Hara ile sevgili olduktan sonra çok daha yakından takip edilmeye başlandı.
4.09.2018 Magazin
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı...
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı... Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Adriana'nın bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.
20.12.2017 Magazin
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor...
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor... Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima'dan anlamlı mesaj...
20.12.2017 Magazin
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar!
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar! Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, Victoria's Secret için seksi pozlar verdi.
12.10.2017 Magazin
Adriana Lima evlenmek istiyor; ancak...
Adriana Lima evlenmek istiyor; ancak... Adriana Lima'nın Metin Hara ile evlenmesi için tek şartının çocuk olduğu, çocuk olursa ikilinin evleneceği öğrenildi.
9.10.2017 Magazin
Ortaya çıkan fotoğraf herkesi şoke etti!
Ortaya çıkan fotoğraf herkesi şoke etti! Adriana Lima ile sevgili olmasıyla gündem olan Metin Hara'nın eski sevgilisi Beste Kökdemir yıllar önceki fotoğrafını paylaştı. Kökdemir'i gören şaşkınlığını gizleyemedi.
2.09.2017 Magazin
Adriana Lima'nın keyfi yerinde!
Adriana Lima'nın keyfi yerinde! Adriana Lima, önceki akşam Los Angeles'ta düzenlenen Beautycon etkinliğinde görüntülendi.
14.08.2017 Magazin
Adriana Lima'dan açıklama: Eşcinsel...
Adriana Lima'dan açıklama: Eşcinsel... Metin Hara’yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü foto-model Adriana Lima, “eski sevgilisine döndü” yönündeki haberlerin Türk medyasında çıkması üzerine Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.
10.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Hara Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin hara sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.