Meteoroloj

Meteoroloj

Son dakika meteoroloj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meteoroloj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meteoroloj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloj gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 meteoroloj haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den fırtına uyarısı
Meteoroloji'den fırtına uyarısı Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden Aydın ve Manisa için kuvvetli ve tam fırtına uyarısı yapıldı.
18.12.2022 Gündem
Son dakika kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına uyarısı! İller açıklandı, çok şiddetli vuracak
Son dakika kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına uyarısı! İller açıklandı, çok şiddetli vuracak Son dakika kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına uyarısı! İller açıklandı, çok şiddetli vuracak. AFAD, Meteoroloji ve valilik art arda duyurdu, saat verip ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ise ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumu ile ilgili son gelişmeler...
14.06.2022 Gündem
Kar geliyor! Meteoroloji son dakika ile duyurdu! Kuvvetli olacak, pazar günü başlıyor, çok sayıda ilde...
Kar geliyor! Meteoroloji son dakika ile duyurdu! Kuvvetli olacak, pazar günü başlıyor, çok sayıda ilde... Kar geliyor! Yeniden kar yağışı başlıyor. Meteoroloji son dakika ile duyurdu. Çok sayıda ilde etkisini gösterecek. Meteoroloji (MGM) tarafından hafta sonu hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Muğla için sarı kod uyarısı verildi. Sağanak yağışların batı bölgelerinde devam etmesi bekleniyor. Pazar günü ise kar yağışı yeniden etkisini gösterecek. Peki hangi illerde kar yağışı var? Bugün hava nasıl olacak? Kar yağışı ne zaman başlıyor? İşte MGM'nin son dakika hava durumu raporu...
7.01.2022 Gündem
Kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika açıkladı, etkisi iyice artırdı, birçok kentte...
Kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika açıkladı, etkisi iyice artırdı, birçok kentte... Kar yağışı başladı. Meteoroloji son dakika açıklamasında kar yağışı uyarısında bulundu. Çok sayıda kentte kar yağışı etkili oluyor. Ayrıca hava sıcaklıkları da 10 derece birden düşecek. MGM yeni raporunda illeri tek tek açıklayarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Öte yandan Kars'ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışıyla 2286 rakımlı Hanlar Geçidi beyaz örtüyle kapladı.
10.11.2021 Yaşam
Pazar günü yağmur var mı? Hafta sonu yağmur yağacak mı, Cumartesi Pazar hava nasıl olacak? Hafta sonu hava durumu
Pazar günü yağmur var mı? Hafta sonu yağmur yağacak mı, Cumartesi Pazar hava nasıl olacak? Hafta sonu hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü; İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bilecik, Düzce, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'a bugün için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışın yanı sıra kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşları uyaran Meteoroloji, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde beklenen yağışın metrekareye 100 kilogram şeklinde olacağını aktardı. Peki, Pazar günü yağmur var mı? Hafta sonu yağmur yağacak mı, Cumartesi Pazar hava nasıl olacak?
3.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı!
Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Sabah saatlerinden itibaren İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde soğuk ve yağışlı havalar etkisini hissettiriyor.
20.02.2020 Yaşam
Antalya’da yarın okullar tatil mi? | Antalya'da hava durumu
Antalya’da yarın okullar tatil mi? | Antalya'da hava durumu Meteoroloj’nin açıklamasından sonra Antalya’da okullar tatil mi? sorusu veliler ve öğretmenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Meteoroloji Antalya 'da fırtına dair vatandaşların dikkatli olması gerektiğini söyleyerek, vatandaşı şiddetli yağış nedeniyle uyardı. Peki Antalya’da yarın okullar tatil mi olacak? 24 Aralık Salı Antalya Valiliği açıklama yaptı mı? Antalya'da hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar…
23.12.2019 Gündem
Kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı
Kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Konya, Sinop, Samsun çevreleri ve Antalya’nın doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Antalya'nın doğu kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun güneyi ile Konya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
9.12.2019 Gündem
Meteoroloji'den 9 ile son dakika uyarısı!
Meteoroloji'den 9 ile son dakika uyarısı! Meteoroloji'den yayınlanan uyarılarda bugün Samsun, Rize, Artvin, Ağrı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ordu'nun batı kesimleri, Trabzon ve Erzurum'un doğu kesimlerinde yağışların etkili olacağı bildirildi. Ayrıca İstanbul'da da yağış bir hava hakim olacak. Yağışların saat 09.00 – 18.00 arasında etkili olması bekleniyor.
9.09.2019 Gündem
Meteoroloji’den korkutan uyarı geldi!
Meteoroloji’den korkutan uyarı geldi! Meteoroloj'den yaz ayları için uyarı geldi.Yüzey sıcaklıklarının artışına bağlı olarak dolu, fırtına ve hortum gibi kuvvetli meteorolojik hadiselerde artış yaşanacağını açıkladı.
30.06.2019 Gündem
Meteoroloji'den uyarı! Sağanak geliyor
Meteoroloji'den uyarı! Sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen son hava durumu tahminlerine göre, yurdun kuzey ve kıyı kesimlerde sağanak yağış etkili olacak. Yağışlar Ordu, Artvin, Trabzon, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay’ın yanı sıra öğle saatlerinden sonra Ankara ve Antalya'da da bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji resmen uyardı! Kar devam edecek, hava durumu ise...
Meteoroloji resmen uyardı! Kar devam edecek, hava durumu ise... İstanbul bu sabaha yağışsız uyandı. Ancak meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre kar yağışı devam edecek. Hava durumu en yüksek 3 dereceyi görecek. Yurdun bazı bölgelerinde yoğun kar yağışı beklenirken bazı illere de çığ uyarısı yapıldı. İşte 15 günlük hava durumu raporu...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji resmen uyardı
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji resmen uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı için uyardı. Yurdun geneli için Balkanlar'dan gelecek olan kar yağışına dair vatandaşları uyaran Meteoroloji alınacak önemleri de sıraladı. İşte Meteoroloji'den yapılan kar yağışı uyarısı...
29.09.2021 Gündem
Pilot: Çok yakın geçtik
Pilot: Çok yakın geçtik İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş için yaklaşan Türk Hava Yolları uçağının altından meteoroloji balonu geçti...
14.01.2015 Yaşam
Fethiye sarıya boyandı
Fethiye sarıya boyandı Muğla'nın Fethiye ilçesinde Suriye üzerinden geldiği sanılan ve sabah saatlerinde etkili olan toz bulutu, gökyüzünü sarı renge boyadı.
3.03.2014 Yaşam
Havalar nasıl olacak? Meteoroloji'den uyarı geldi!
Havalar nasıl olacak? Meteoroloji'den uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor...
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den yağmur uyarısı!
Meteoroloji'den yağmur uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
8.09.2013 Yaşam
Meteorolojiden çok önemli uyarı!
Meteorolojiden çok önemli uyarı! Gittikçe kuvvetlenecek...
28.10.2012 Yaşam
Meteoroloji'den uyarı
Meteoroloji'den uyarı Türkiye'nin büyük bir bölümünde yağışlar etkin olurken, kıyı kesimlerde yağmur, marmara ve iç kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor.
22.01.2010 Yaşam
Türkiye bayramda bulutların altında
Türkiye bayramda bulutların altında METEOROLOJ İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, bayramın 1...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.