Metebolizma

Metebolizma

Son dakika metebolizma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metebolizma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metebolizma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metebolizma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metebolizma gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 metebolizma haberi bulunmuştur. Tüm metebolizma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erken doğuma neden olabiliyor
Erken doğuma neden olabiliyor Gebelik döneminde tiroid fonksiyonlarının değerlendirilmesinin anne ve bebek için hayati önem taşıdığını ifade eden Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof...
21.10.2016 Sağlık
Doğru egzersizle hormon dengenizi koruyun
Doğru egzersizle hormon dengenizi koruyun Sağlıklı bir metabolizmanın temel unsurları olan hormonların hastalıklara karşı sizi koruyabilmesi için doğru egzersiz çok önemli.
27.08.2016 Sağlık
Metebolizmaı hızlandırmanın püf noktaları!
Metebolizmaı hızlandırmanın püf noktaları! Ramazan ayında uzun süreli açlık, zengin iftar sofraları, ağır sahur menüleri derken hem uyku düzeni hem de beslenme alışkanlıkları normalin dışına çıkıyor.
8.07.2016 Sağlık
Ramazan sonrası beslenmeye dikkat!
Ramazan sonrası beslenmeye dikkat! Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Cantürk, ramazan ayında edinilen beslenme alışkanlığı nedeniyle metabolizmanın yavaşladığını, bu nedenle iftar sonrasında hafif besinlerden, kompleks besinlere geçiş yapılması gerektiğini bildirdi.
3.07.2016 Sağlık
Metabolizma nasıl hızlandırılır?
Metabolizma nasıl hızlandırılır? Metabolizmayı hızlandırmanın yöntemlerini Beslenme Danışmanı Dr...
14.10.2014 Sağlık
Bu kez vazgeçmek yok!
Bu kez vazgeçmek yok! Bu 7 şeye dikkat edin yeter
7.05.2013 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Metebolizma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metebolizma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.