Mete Yarar

Mete Yarar

Son dakika mete yarar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mete yarar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mete yarar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mete Yarar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mete yarar gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 mete yarar haberi bulunmuştur. Tüm mete yarar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini değerlendirdi. Yarar, "Şu an Türkiye'de 80 bin varil petrol üretiyor, Türkiye günlük olarak 800 bin varil petrol tüketiyor. Türkiye'nin yüzde 20 ihtiyacını karşılacak bir miktardan bahsediyoruz. Cari açığın azalması için önemli bir keşif." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde Dünyada bir ilk ve Türkiye'nin ilk uçak gemisi olan TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri envanterine giriyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, geminin müthiş bir güç aktarma platformu olduğunu söyledi. Demir "Ambargo koymak isteyenler olabilir, kabiliyetlerin üstüne konması devrim niteliğinde. İyi bir yürüyüşümüz var, koşmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapabilmek önemli" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman denizde olacak? Savunma Sanayii Başkanı Demir CNN TÜRK'te açıkladı
Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman denizde olacak? Savunma Sanayii Başkanı Demir CNN TÜRK'te açıkladı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, CNN TÜRK'te soruları yanıtlıyor. Demir yaptığı açıklamada, "Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman denizde olacak?" sorusuna da yanıt verdi. Demir, "İş gücü açısından salgının bazı etkileri oldu. Bu yıl sonuna yetişsin diyorduk, biraz daha sarkacak gibi görünüyor. Ama biz artık 2022'yi ıskalamak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
17.12.2021 Ekonomi
Temel Kotil, CNN TÜRK'te F-35'in rakibi milli uçağı anlattı
Temel Kotil, CNN TÜRK'te F-35'in rakibi milli uçağı anlattı Türk Havacılık-Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Kotil, Ahmet Hakan ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar'ın sorularını yanıtlıyor. Kotil, Milli Muharip Uçak'ın 2022'de biteceğini ve 2028'de seri üretime başlanabileceğini açıkladı.
10.11.2021 Gündem
Mete Yarar fotoğrafla anlattı: İşte Türkiye konsepti, bu kez çok farklı olacak
Mete Yarar fotoğrafla anlattı: İşte Türkiye konsepti, bu kez çok farklı olacak CNN Türk'te Akıl Çemberi programına katılan güvenlik uzmanı Mete Yarar, Selçuk Bayraktar'ın sosyal medyadan paylaştığı MIUS sistemine ilişkin detayları anlattı. Mete Yarar, bu sistemin sadece karadan kalkmayacağını, çok maksatlı çıkartma gemisi olarak hayata geçirilecek olan ve daha sonra bir SİHA gemisine dönüştürülecek olan Anadolu'da kullanılacak bir sistem olduğunu belirtti.
23.07.2021 Gündem
Türkiye için tarihi gün! Yeni dönem başlıyor, 10 yıl boyunca...
Türkiye için tarihi gün! Yeni dönem başlıyor, 10 yıl boyunca... Türkiye'nin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdedeydi. Merakla beklenen açıklama geldi. Müjdeyi Zonguldak'ta veren Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi keşfi duyurdu. Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz yine Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra 1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Bu güzel haberin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol ve doğal gaz aramalarında yeni keşifler için rota oluşturulduğunu bildirdi. Bakan Dönmez yaptığı flaş açıklamada keşif ile ilgili '10 yıl' detayını paylaştı. Öte yandan Uzmanlar, son keşifle birlikte 540 milyar metreküpe ulaşan doğal gaz rezervini değerlendirdi. BOTAŞ Eski Genel Müdürü Dr. İbrahim Palaz ise keşifle ilgili olarak "Her iki halde de Türkiye için iyi bir haber. En son kazılan kuyudaki veriler çok cesaretlendirici" ifadelerini kullandı.Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar "Bu işin içinde ismini zikretmek gerekirse Berat Albayrak var. Enerji Bakanı olduğu dönemde yaptığı girişimlerdir. 2014’teki girişimlerin meyvesini 2020’de aldık" dedi. İşte ayrıntılar...
4.06.2021 Ekonomi
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok En son terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in öldürülmesi örgüte büyük darbe vurdu. Peki bu operasyonlar nasıl yapılıyor? Bu eylemlerin anlamı ne? Terör ve güvenlik uzmanı Mete Yarar yorumladı. Yarar operasyon için, “Duran Kalkan’ın öldürülmesi arasında fark yok” ifadelerini kullandı.
23.05.2021 Gündem
İncirlik Üssü ABD kullanımına kapatılır mı? Flaş açıklama geldi
İncirlik Üssü ABD kullanımına kapatılır mı? Flaş açıklama geldi CNN TÜRK ekranlarında Başak Şengül'ün moderatörlüğünde yayınlayan Akıl Çemberi programına konuk olan Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, İncirlik Üssü'yle ilgili değerlendirmede bulundu.
30.04.2021 Gündem
ABD - Rusya gerilim son perde: Haritalar değişebilir
ABD - Rusya gerilim son perde: Haritalar değişebilir Amerika-Rusya geriliminin odak noktası Ukrayna. Rusya, Ukrayna sınırı, ilhak ettiği Kırım yarımadası ve Ukrayna'daki ayrılıkçı bölgelere askeri yığınak yaptı. Ukrayna ordusunun da işgal altındaki topraklarını geri almak için bir harekata hazırlandığı söyleniyor. Peki sahadaki son durum ne? Bölgede sıcak çatışma ya da yeni bir savaş çıkar mı? Güvenlik uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK’te değerlendirdi.
3.04.2021 Dünya
Mete Yarar TSK ve MİT'in Kandil operasyonun şifrelerini anlattı!
Mete Yarar TSK ve MİT'in Kandil operasyonun şifrelerini anlattı! Mete Yarar TSK ve MİT'in Kandil operasyonun şifrelerini anlattı!
29.03.2021 Haber
Mete Yarar TSK ve MİT'in Kandil operasyonun şifrelerini anlattı: Hedef üst düzey teröristler...
Mete Yarar TSK ve MİT'in Kandil operasyonun şifrelerini anlattı: Hedef üst düzey teröristler... Son dakika haberine göre; MİT ve TSK'nın Irak kuzeyindeki Kandil'de düzenlediği operasyonda, PKK/KCK'nın sözde gümrük koordinasyonu sorumlusu Ömer Aydın etkisiz hale getirildi. Mete Yarar CNN TÜRK canlı yayınında, “Hedef alt kadro değil. Hedefin tamamen tepe kadrosuna yöneldiğini söyleyebliriz” dedi.
29.03.2021 Gündem
Mete Yarar’dan S-400 açıklaması: ABD silah ambargosu uyguladı
Mete Yarar’dan S-400 açıklaması: ABD silah ambargosu uyguladı Patriot- S-400 ekseninde yapılan ‘vermediler-almadınız’ tartışmaları sürerken, olayın arka planını CNN TÜRK yayınında değerlendiren Mete Yarar, konuyla ilgili, ‘ABD geçmişte olduğu gibi 2016’da da silah ambargosu uyguladı. Ve Türkiye bu sefer ağırlığını koyarak S-400 hava savunma sistemlerini aldı’ açıklamasında bulundu.
3.03.2021 Gündem
Mete Yarar canlı yayında anlattı: Dünyanın en zor harekatı!
Mete Yarar canlı yayında anlattı: Dünyanın en zor harekatı! Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen Pençe Kartal-2 Harekatı ile ilgili güvenlik ve terör uzmanı Mete Yarar CNN Türk canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarar 'dünyanın en zor harekatı' diyerek şu detayı anlattı: Ve ilginç olan da şu; kuzeyden değil, güneyden gelerek indikleri söyleniyor. Şaşırtmışlar. Kuzeyden yani Türkiye sınırlarından beklerken aşağı taraflardan sızma şeklinde yani uçar birlik harekatı helikopterlerle yapılmış...
10.02.2021 Gündem
Selçuk Bayraktar: Amerikan rüyası değil Türk rüyası mümkün
Selçuk Bayraktar: Amerikan rüyası değil Türk rüyası mümkün BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, M5 Dergisi Başdanışmanı Mete Yarar'ın sorularını yanıtladı. "Amerikan rüyasına gerek yok. Türk rüyası da mümkün" diyen Bayraktar, 'Motivasyonunuzu kaybettiğiniz zamanlar ne yaptınız?' sorusuna yanıt vermeden önce bir arşivinden bir fotoğraf gösterdi. Bu 2006 yılında Şırnak’ta Güçlükonak Fındık köyündeki bir çatışmada şehit olan bir Asteğmenin yerdeki kanını gösteren bir fotoğraf karesiydi.
23.07.2020 Gündem
Sinat-Haftanin'e Pençe 3 Operasyonu başladı!
Sinat-Haftanin'e Pençe 3 Operasyonu başladı! Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesinde Pençe-3 Operasyonu başlatıldı. Harekatı yorumlayan uzmanlar bunun bir baskın olduğunu PKK'nın beklemediği anda gerçekleştirildiğini dile getirdiler.
24.08.2019 Gündem
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyine ikinci harekatın başlatıldığını duyurdu. Bakanlık açıklamasında "Dün saat 22.00'de Irak'ın kuzeyinde teröristlerin yuvalandığı bölgelere karşı Pençe-2 Operasyon Planı çerçevesinde yeni bir harekat başlatıldı" denildi. Komandolar Hakurk'un güneyine girdi. Operasyonu yorumlayan uzmanlar "Hakurk, Kandil, Avaşin, Basyan gibi bölgeler yakın zamana kadar adeta örgüt tarafından tabulaştırılarak 'girilmez-erişilmez' noktalar olarak biliniyordu" dediler.
13.07.2019 Gündem
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum!
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum! ABD'nin, Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın başlarına ödül koymasıyla ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulunan güvenlik uzmanı Mete Yarar, ABD'nin gerçek niyetiyle ilgili ihtimalleri değerlendirdi.
7.11.2018 Gündem
Mete Yarar Gülnaz Kudunoğlu ile dünya evine girdi
Mete Yarar Gülnaz Kudunoğlu ile dünya evine girdi Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, televizyoncu Gülnaz Kudunoğlu ile bugün nikah masasına oturdu.
9.07.2018 Magazin
Mete Yarar uyardı ve ekledi: Devam edecek!
Mete Yarar uyardı ve ekledi: Devam edecek! Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, "Ülkedeki bu adamların kriptolu dönemi bitinceye kadar muhtemelen bu alarm durumu devam edecek." dedi.
8.05.2018 Gündem
Güvenlik Uzmanı Yarar: Her şeyi yaparak oyunları bozduk
Güvenlik Uzmanı Yarar: Her şeyi yaparak oyunları bozduk Gaziosmanpaşa'da konferansta katılan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Türkiye'nin son dönemde düzenlediği sınır ötesi operasyonlara dair önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2018 Gündem
Mete Yarar açıkladı! Türkiye Afrin'den sonra Kandil'e mi girecek?
Mete Yarar açıkladı! Türkiye Afrin'den sonra Kandil'e mi girecek? Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı açıklamalar. Yarar; 'Muhtemelen Türkiye, Kandil'e doğru operasyon önceliğini öne alabilir. Belki önümüzdeki dönemde Münbiç'ten önce Kandil'e operasyonu daha öncelikli görebiliriz.' dedi.
19.04.2018 Gündem
Mete Yarar: Artık kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz
Mete Yarar: Artık kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 'Umudu adı Türkiye' programına katılan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Türkiye'nin ayağa kalktığını artık kimsenin Türkiye'ye parmak sallama cesaretinde dahi bulunamayacağını söyledi.
12.04.2018 Gündem
Güvenlik uzmanı Mete Yarar: 'Menbiç operasyonunun ilk safhası başladı'
Güvenlik uzmanı Mete Yarar: 'Menbiç operasyonunun ilk safhası başladı' Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Menbiç ve Aynel Arab operasyonlarının ilk safhasının başladığını belirterek, “Neden? Bu süreçte en önemli hazırlıklardan bir tanesi de siyasal anlamda ve karşı tarafla görüşmeler anlamında, yani diplomatik anlamda faaliyetler de aslında faaliyetin bir kısmıdır. Bugün Amerikalılarla, Rusya ile görüşüyorsanız, İran ve diğer muhataplarınızla görüşüyorsanız aslında bu operasyonun ilk safhası da başlamış demektir” dedi.
9.04.2018 Gündem
Güvenlik uzmanı Yarar: Herkes haddini bilsin
Güvenlik uzmanı Yarar: Herkes haddini bilsin Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi.
5.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mete Yarar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mete yarar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.