Mete Düren

Mete Düren

Son dakika mete düren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mete düren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mete düren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mete Düren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mete düren gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 mete düren haberi bulunmuştur. Tüm mete düren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Özdemir: ‘Süper Lig'e geri dönüş başarılı’
Nihat Özdemir: ‘Süper Lig'e geri dönüş başarılı’ TFF Başkanı Nihat Özdemir, Muslera ve Andone’nin herkesi üzen sakatlıkları dışında Süper Lig’e iyi bir dönüş yapıldığını söyledi, “Takımlar ve hakemleri genel olarak iyi buldum. Sezonu da inşallah iyi bitireceğiz” dedi
16.06.2020 Süper Lig
Süper lig ne zaman oynanacak? Maçlar ne zaman başlıyor?
Süper lig ne zaman oynanacak? Maçlar ne zaman başlıyor? Süper Lig yeniden ne zaman oynanacak sorusu son günlerde futbolseverler tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Kulüpler çalışmalarına başladı. Corona virüs önlemleri altında antrenmanlar yapılıyor. İnternette sıklıkla 'Süper lig ne zaman başlayacak? Maçlar ne zaman oynanacak? Süper lig ne zaman oynanacak?' soruları aratılıyor. İşte futbolda maçların oynanacağı tarih...
25.05.2020 Gündem
Futbol liglerinin başlayacağı tarih belli oldu!
Futbol liglerinin başlayacağı tarih belli oldu! Corona virüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbeti belli oldu. TFF Başkanı Nihat Özdemir, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen futbol liglerinin 12-13-14 Haziran'da başlatılacağını açıkladı.
6.05.2020 Futbol
Tarkan ameliyat oldu
Tarkan ameliyat oldu Tarkan, dün ameliyat oldu. Sesine ve uykusuna etki eden tiroid nodülü nedeniyle operasyon geçiren sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
30.06.2019 Magazin
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
TFF ve 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Yıldırım Demirören'i ziyaret etti
TFF ve 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Yıldırım Demirören'i ziyaret etti TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e bugün Riva'da nezaket ziyaretinde bulundu.
12.12.2018 Futbol
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Alman büyükelçiden adaylık desteği!
Alman büyükelçiden adaylık desteği! Avrupa'da geçtikleri 20 ülke boyunca araçlarında "Birlikte Paylaşalım" pankartları taşıyarak Türkiye'nin UEFA EURO 2024 ev sahipliği adaylığına destek veren 13. Europa Orient Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi'nin katılımcıları, TFF'nin Riva'daki idari merkezini ziyaret ederken İstanbul'da gerçekleşen etkinliklerde Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da Türkiye'nin adaylığına destek verdi.
14.05.2018 Süper Lig
Ahmet Ağaoğlu'ndan Demirören'e ziyaret
Ahmet Ağaoğlu'ndan Demirören'e ziyaret Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i TFF'nin Riva'daki idari merkezinde ziyaret etti.
14.05.2018 Trabzonspor
Kilis'in yanındayız
Kilis'in yanındayız TFF Başkanı Demirören ve beraberindeki heyet, Zeytin Dalı harekatına destek olmak amacıyla Kilis'i ziyaret etti. Mart ayı toplantısı burada yapılırken Demirören, "Kilis maalesef dışarıdan saldırıya uğrayan tek şehrimiz. Halkın sıkıntılarını biliyoruz. Bizimle beraber tüm Türkiye'nin Kilis'in yanında olduğunu iletmek için geldik" diye konuştu.
8.03.2018 Futbol
Demirören, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti
Demirören, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla bölgeye gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve federasyon yönetimi Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.
7.03.2018 Süper Lig
TFF Yönetim Kurulu Özlüce Tesisleri'nde toplandı
TFF Yönetim Kurulu Özlüce Tesisleri'nde toplandı TFF Başkanı Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Özlüce Tesisleri'nde yapılan toplantının yanı sıra Bursaspor Kulübü Başkanı Ay'ı ziyaret etti.
14.02.2018 Futbol
'Amacımız Türk futbolunu en üst noktaya taşımak'
'Amacımız Türk futbolunu en üst noktaya taşımak' TFF Başkanı Demirören: Amacımız Türk futbolunu en üst noktaya taşımak. Bunu yaparken de sizlere büyük görevler düşüyor.
6.01.2018 TFF 1.Lig
UEFA Komiteleri'nde 11 Türk!
UEFA Komiteleri'nde 11 Türk! UEFA’da 19 komitedeki yeni üyeler belirlenirken Türkiye Futbol Federasyonu tarihi başarı elde etti.
24.06.2017 Futbol
TFF'den UEFA'ya rekor katılım
TFF'den UEFA'ya rekor katılım UEFA Yönetim Kurulu toplantısında 19 komitedeki yeni üyeler belirlenirken, Türkiye, 13 farklı komitede 11 kişiyle temsil hakkı kazandı.
24.06.2017 Futbol
Mete Düren asil üye oldu
Mete Düren asil üye oldu Prof. Dr. Mete Düren, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu asil üyeliğine getirildi.
9.06.2017 Futbol
Başkan Demirören'den futbol ailesine iftar yemeği
Başkan Demirören'den futbol ailesine iftar yemeği Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın yapılacak Olağan Mali Genel Kurul öncesinde futbol ailesine iftar yemeği verdi.
8.06.2017 Futbol
Kemer’de golf şöleni start alıyor
Kemer’de golf şöleni start alıyor Bugün ve yarın yapılacak organizasyona Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere birbirinden ünlü isimler katılacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Golf tutkunları Kemer Country Golf Kulübü’nde buluşuyor
Golf tutkunları Kemer Country Golf Kulübü’nde buluşuyor Bu yıl ikincisine imza atılan Turkcell Platinum Golf Challenge, Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştiriliyor. Bugün başlayıp yarın sona erecek etkinlikte, 200’ü aşkın golf tutkununun şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek...
21.10.2016 Arşiv
Mete Düren, UEFA Sağlık Komitesi'nde
Mete Düren, UEFA Sağlık Komitesi'nde Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Prof. Dr. Mete Düren, UEFA Sağlık Komitesi üyesi oldu.
12.10.2016 UEFA Avrupa Ligi
TFF'de kurullar yeniden oluşturuldu
TFF'de kurullar yeniden oluşturuldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bünyesindeki kurulların yeniden oluşturulduğunu açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Fikret Orman'dan bomba açıklamalar!
Fikret Orman'dan bomba açıklamalar! Beşiktaş Başkanı Fikret Ormanı, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
15.05.2016 Beşiktaş
Fikret Orman yönetimi değiştiriyor!
Fikret Orman yönetimi değiştiriyor! Beşiktaş’ta 15 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde başkan Fikret Orman yönetimini değiştirme kararı aldı. Fikret Orman’ın listesinde sürpriz isimler var…
22.04.2016 Beşiktaş
TFF'den ilk açıklama! 'F.Bahçe bize bunu...'
TFF'den ilk açıklama! 'F.Bahçe bize bunu...' Gökhan Gönül'ün Beşiktaş derbisinden sonra alınan A numunesinin pozitif çıkmasıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ilk açıklama geldi.
30.03.2016 Fenerbahçe
Mete Düren: Her yönetici bir dönem TFF'de görev almalı
Mete Düren: Her yönetici bir dönem TFF'de görev almalı Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü olan Prof. Dr. Mete Düren Spor Adamları Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.03.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mete Düren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mete düren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.