Merve Sevi

Merve Sevi

Son dakika Merve Sevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Sevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Sevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Sevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve sevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 merve sevi haberi bulunmuştur. Tüm merve sevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
Merve Sevi rol arkadaşını unutmadı!
Merve Sevi rol arkadaşını unutmadı! Oyuncu Merve Sevi, 'Yalancı Yarim' adlı dizide sevgilisini canlandıran Barış Akarsu'yu ölümünün 13. yıl dönümünde unutmadı. Sevi'nin paylaşımı duygulandırdı.
5.07.2020 Magazin
Vefatının 13. yıl dönümünde anılıyor
Vefatının 13. yıl dönümünde anılıyor 29 Haziran 2007’de 28'inci doğum gününü kutladıktan sonra Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Barış Akarsu, ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmadı.
4.07.2020 Magazin
Merve Sevi'den mayolu tatil paylaşımı
Merve Sevi'den mayolu tatil paylaşımı Oyuncu Merve Sevi, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı ile dikkat çekti.
23.07.2019 Magazin
Efsane dizi Yalancı Yarim'in güzelinden bikinili paylaşım: Dengeden şaşmayın
Efsane dizi Yalancı Yarim'in güzelinden bikinili paylaşım: Dengeden şaşmayın Başrollerini Barış Akarsu'yla oynadığı Yalancı Yarim dizisiyle ününe ün katan Merve Sevi, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
5.06.2019 Magazin
Takipçisinin teklifini görünce deliye döndü
Takipçisinin teklifini görünce deliye döndü 1,5 yıl önce spor eğitmeni Çalkan Algün'le nikah masasına oturan Merve Sevi, boşandı. Sevi, kendisine sosyal medya hesabından yemek teklifi yapan takipçisine sert tepki göstererek, "Sen kimsin yemeğe çağırıyorsun beni." yorumunu yaptı.
8.12.2018 Magazin
Boşanan Merve Sevi'den tepki çeken açıklama!
Boşanan Merve Sevi'den tepki çeken açıklama! Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında bir iddia daha doğrulandı. Oyuncu Merve Sevi, 1,5 yıl önce evlendiği spor eğitmeni Çalkan Algün'le boşandı. Ayrılık sonrası ilk açıklama geldi.
6.12.2018 Magazin
Kötü haberi sosyal medyadan duyurdular
Kötü haberi sosyal medyadan duyurdular Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkaran ve ayrılık iddialarını yalanlayan oyuncu Merve Sevi, 1,5 yıl önce evlendiği eşiyle anlaşmalı olarak boşandı.
6.12.2018 Magazin
Merve Sevi’den takipçisine: Azıcık yaklaşırsan...
Merve Sevi’den takipçisine: Azıcık yaklaşırsan... Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Merve Sevi, takipçilerinden kendisine sorular sormasını istedi. Kendisi hakkında yapılan olumsuz eleştirileri de sayfasından paylaşan Sevi, kendisini ‘Gıcık’ bulduğunu söyleyen bir takipçisine “Belki azıcık yaklaşırsan seversin” yazarak dikkati çekti.
18.11.2018 Magazin
Tekne ziyaretine çıktılar
Tekne ziyaretine çıktılar Timur Acar, Eda Özerkan çifti önceki gün Bozburun’daki kiraladıkları lüks teknelerinde görüntülendi.
1.07.2018 Magazin
Merve Sevi'den şiddet iddialarına yanıt
Merve Sevi'den şiddet iddialarına yanıt Geçen günlerde kocasından şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen oyuncu Merve Sevi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu
4.04.2018 Magazin
Kafama şişe fırlattı!
Kafama şişe fırlattı! Oyuncu Merve Sevi, “Kocam enerji içeceğini suratıma fırlattı” diyerek eşi için uzaklaştırma kararı aldırdı
2.04.2018 Magazin
Merve Sevi 'Kaş'ta aşk tatilinde!
Merve Sevi 'Kaş'ta aşk tatilinde! Önceki hafta evlenen oyuncu Merve Sevi'yle Çalkan Algün, balayı için Kaş'a gitti.
16.08.2017 Magazin
Düğünde 'Senden çocuğum var' esprisi!
Düğünde 'Senden çocuğum var' esprisi! Merve Sevi-Çalkan Algün'ün düğününde birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Oyuncu Merve Sevi'nin düğünündeki o espri herkesi kahkahaya boğdu.
14.08.2017 Magazin
Kilolarını attı
Kilolarını attı Geçtiğimiz ay spor hocası Çalkan Algün ile aileler arasında nişanlanan ve 11 Ağustos’ta da nikah masasına oturacak olmanın heyecanını taşıyan Merve Sevi, düğün öncesi Londra’da enerji depoluyor.
7.07.2017 Magazin
70 bin TL’lik yüzük
70 bin TL’lik yüzük Serkan Atar’ın yönettiği ‘Benim Neyim Eksik’ adlı tiyatro oyunu önceki akşam Profilo AVM’de gerçekleşti...
14.01.2017 Magazin
Merve Sevi'den tatil pozu!
Merve Sevi'den tatil pozu! Merve Sevi Instagram hesabından tatil yaptığı Bodrum'dan bir fotoğrafı sevenleriyle paylaştı
22.08.2016 Magazin
El Ebyaz: Şeytanın Çocukları Film Fragmanı
El Ebyaz: Şeytanın Çocukları Film Fragmanı El Ebyaz: Şeytanın Çocukları Film Fragmanı
17.05.2016 Sinema-Dizi
Sevgilisiyle uluorta kavga etti!
Sevgilisiyle uluorta kavga etti! Nişanlsıından ayrılan Merve Sevi, yeni sevgilisiyle Cihangir'de görüntülendi...
11.04.2016 Magazin
Hamdi Alkan yardım istedi!
Hamdi Alkan yardım istedi! Yaptığı işlerle adından söz ettiren Hamdi Alkan kızları ve eşi Selen Görgüzel için neden yardım istedi? Üniversite sınavına giren Hamdi Alkan'ın eşi ve kızları başarılı oldu mu? İşte merak edilen soruların cevaplar ve Hamdi Alkan'a dair bilgiler...
5.04.2016 Magazin
Ölene kadar sahnedeyim
Ölene kadar sahnedeyim Başrollerini Merve Sevi, Metin Yıldız, Dost Elver, Kayra Şenocak gibi ünlü isimlerin paylaştığı ‘Sevgili Karım’ adlı oyun seyirciyle buluşmaya devam ediyor...
16.02.2016 Magazin
Fasl-ı Asuman
Fasl-ı Asuman Oyuncu Asuman Dabak, Etiler My Cabaret’te, ‘Fasl - ı Asuman’ adlı tek kişilik oyunuyla sahne aldı...
11.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Sevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve sevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.