Merve Boluğur Açıklama

Merve Boluğur Açıklama

Son dakika Merve Boluğur açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Boluğur açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Boluğur açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 merve boluğur açıklama haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç; geçtiğimiz günlerde kendisine gelen tepkilere Instagram hesabından cevap vermişti. Dalkılıç'ın paylaşımı sonrası kendisi de konu hakkında konuşarak gündem olan Boluğur, sonraki gün bir AVM'de yeni sevgilisi Mert aydın ile görüntülenmiş; kendisine eski eşini soran gazetecilerle gerginlik yaşamıştı. Merve Boluğur önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı...
13.08.2022 Magazin
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar Merve Boluğur, Nişantaşı'nda mücevher mağazalarını dolaşırken görüntülendi. 'Kendi kendime evleniyorum' diyerek espri yapan Merve Boluğur'dan 'tektaş' açıklaması geldi. Çok konuşulan direk dansı paylaşımıyla ilgili de 'Benim 'yapmak istediklerim' diye bir listem var, o da onlardan biriydi' diyen Boluğur, YouTube hesabı, dizi setleri ve müzik kariyeriyle ilgili de dikkat çeken itiraflarda bulundu.
28.05.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan maske eleştirisine yanıt! 'Benden sağlık geçer'
Merve Boluğur'dan maske eleştirisine yanıt! 'Benden sağlık geçer' Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, önceki gün yürüyüşe çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Spor tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
23.07.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan çok konuşulacak açıklama! 'İlk gün eve gelen erkek...'
Merve Boluğur'dan çok konuşulacak açıklama! 'İlk gün eve gelen erkek...' Şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya fenomeni Enes Batur'un YouTube kanalına konuk oldu. Boluğur, "Kadın ve erkek bir aydan önce aynı eve girmemeli. Ben net bir tavır koyarım” dedi ve çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
5.02.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama: Hülya Avşar'a gerek yok, saçımı boyatır ben oynarım
Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama: Hülya Avşar'a gerek yok, saçımı boyatır ben oynarım Özel hayatında istediği mutluluğu bir türlü yakalayamayan Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması!
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması! Uzun süredir ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. 2015'te nikâh masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan, DJ Mert Aydın'la birlikteliği de mutsuz sonla biten oyuncu, hakkında çıkan "Yeniden evlenecek" iddiasına yanıt verdi.
14.04.2023 Magazin
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi!
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi! Merve Boluğur ile 53 gün süren evliliği 23 Kasım'da tek celsede biten, beş dakika süren boşanma davası sonrası "Olmadı, yürütemedik" demekle yetinen Mert Aydın, DJ'lik yaptığı etkinlikte eski eşini hedef aldı. Basın mensuplarına "Bana ne soracağınızı biliyorum" diyen 35 yaşındaki Aydın, ünlü oyuncuya yönelik tepkisi sözlerine de yansıdı.
3.12.2022 Magazin
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var' Son dönemde Merve Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlar Murat Dalkılıç'ı kızdırdı. Ünlü popçu geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Merve Boluğur da son günlerde hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtla gündeme geldi. İlişkilerine dair aldığı yorumlara isyan eden oyuncu, sevgilisi Mert Aydın ile görüntülendi. Sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarıyla ilgili soru sorulunca Merve Boluğur sinirlendi.
7.08.2022 Magazin
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin!
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin! Oyunculuğu bırakıp, müziğe yönelen Merve Boluğur'un eski sevgilisi Erkan Şen kendisi için, "Bana gücünü göster" diye açıklama yapmıştı. Paragöz bir kadın olmadığını söyleyen oyuncu, eski sevgilisinin sözlerine sert çıktı.
26.07.2022 Magazin
Emre Kaya'nın eski eşi olan menajeri Demir'den "yaş" açıklaması!
Emre Kaya'nın eski eşi olan menajeri Demir'den "yaş" açıklaması! Ünlü popçu Emre Kaya, oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşadıklarına ilişkin yazılıp çizilenlere sessiz kalmaya devam ederken, Merve Boluğur’un "Aşk değil iş" şeklindeki açıklamasının ardından şu günlerde, bu kez magazin gündeminde aralarındaki yaş farkının konu edilmesine, ünlü popçunun eski eşi olan menajeri Gizem Demir’den yanıt geldi.
10.02.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan göbek dansı! Sosyal medyayı salladı
Merve Boluğur'dan göbek dansı! Sosyal medyayı salladı Merve Boluğur hem Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla hem de YouTube kanalından yayınladığı videolarla gündemden düşmüyor. Instagram'da yaptığı dans paylaşımıyla dikkat çeken Boluğur, kendine hayran bıraktı.
2.10.2021 Magazin
Işın Karaca: Lütfen artık benim fotoğraflarımı paylaşma!
Işın Karaca: Lütfen artık benim fotoğraflarımı paylaşma! Şarkıcı Işın Karaca ile Merve Boluğur arasında sular durulmuyor. Boluğur’dan sonra Karaca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü oyuncuya seslendi.
22.01.2021 Magazin
Murat Dalkılıç'tan olay videoya açıklama
Murat Dalkılıç'tan olay videoya açıklama 2015 yılında evlendiği oyuncu Merve Boluğur'dan geçen eylülde boşanan ve son dönemde oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündemde olan Murat Dalkılıç'ın sahnede kaza geçirdiği iddia edildi.
24.07.2018 Magazin
Şilan Makal: Sırtımdan vurulmuş oldum!
Şilan Makal: Sırtımdan vurulmuş oldum! Şilan Makal, "Bir sevgilim olduğu doğrudur. Fakat bugün yansıtıldığı gibi bu kişi Murat Dalkılıç değildir" dedi.
5.09.2017 Magazin
Bıktık artık yeter!
Bıktık artık yeter! Murat Dalkılıç iki yıllık eşi Merve Boluğur’la boşanma kararı aldıkları, kendisinin Bodrum’a taşınırken Boluğur’un İstanbul’da kaldığı haberleri üzerine açıklama yaptı.
7.07.2017 Magazin
Boşanıyorlar mı? Açıklama geldi
Boşanıyorlar mı? Açıklama geldi 2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın boşanacağı iddia edildi. Ancak Murat Dalkılıç, boşanma haberlerini yalanladı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu...
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu... Boşanma haberleriyle gündeme gelen Merve Boluğur tektaş yüzüğünü çıkardı. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti boşanıyor mu? İşte tüm detaylar...
19.03.2017 Magazin
Adı var kendi yok!
Adı var kendi yok! Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden ilginç bir açıklama geldi...
25.01.2016 Magazin
Demet Akalın, Berkay'ı evden kovdu mu?
Demet Akalın, Berkay'ı evden kovdu mu? Demet Akalın-Okan Kurt çifti geçtiğimiz günlerde evlerinde barbekü partisi verdi...
23.09.2015 Magazin
'Her öpüşmede aşık olsak...'
'Her öpüşmede aşık olsak...' Merve Boluğur, rol arkadaşı Engin Öztürk'le çıkan aşk söylentileri için açıklama getirdi.
5.10.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.