Memurların çalışma saatleri düşecek (değişecek) mi? Memurların mesai saatleri değişiyor mu, memur mesai saatleri kısalıyor mu, memurlar 09:00 ile 15:30 arası mı çalışacak?
Memurların çalışma saatleri düşecek (değişecek) mi? Memurların mesai saatleri değişiyor mu, memur mesai saatleri kısalıyor mu, memurlar 09:00 ile 15:30 arası mı çalışacak? Memurların çalışma saatleri ile ilgili düzenleme yeniden gündeme gelince memurlar “Memurların çalışma saatleri düşecek mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yaklaşık 4 ay önce yapmış olduğu açıklama gösteriliyor. Orta Vadeli Program'da da (OVP) benzer bir konu ele alınmıştı. Peki, Memurların mesai saatleri değişiyor mu, memur mesai saatleri kısalıyor mu, değişti mi, memurlar 09:00 ile 15:30 arası mı çalışacak?
5.10.2023 Memur
Kamu kurumları çalışma saatleri değişti! Resmi kurumların çalışma saatleri!
Kamu kurumları çalışma saatleri değişti! Resmi kurumların çalışma saatleri! Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısından yeni tedbirlerin uygulanması kararı çıktı. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kabine'de alınan kararlar doğrultusunda; sokağa çıkma kısıtlamaları, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin değiştirilmesi, seyahat yasakları gibi pek çok tedbir kapsamlı olarak uygulanacak. İçişleri Bakanlığı da değişiklikleri, yasakları ve kısıtlamaları yayınladığı genelge ile duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına da mesai konulu ilgili yazı gönderildi. Peki, Kamu kurumları çalışma saatleri kaç oldu? Kamu kurumları çalışma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte banka, adliye ve tüm kamu kurumlarının çalışma saatleri ile ilgili detaylar...
1.12.2020 Gündem