Memur Ve Memur Emeklisi

Memur Ve Memur Emeklisi

Son dakika Memur ve memur emeklisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memur ve memur emeklisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memur ve memur emeklisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Ve Memur Emeklisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur ve memur emeklisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 773 memur ve memur emeklisi haberi bulunmuştur. Tüm memur ve memur emeklisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur maaş farkı Ocak ayında ne zaman yatacak? Memur ve memur emeklisi zam farkları hesaplara ne zaman geçer?
Memur maaş farkı Ocak ayında ne zaman yatacak? Memur ve memur emeklisi zam farkları hesaplara ne zaman geçer? Memur maaş zammı 6 aylık enflasyonun TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte netleşti. 2024 Ocak ayında memur ve memur emeklisinin zam farklarını alacağı ay olacak. Vatandaşar, memur maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak sorusuna yanıt aramaya başladı.
14.01.2024 Ekonomi
Emekli ile memura seyyanen zam ve refah payı müjdesi! Yeni zamlı maaşlar belli oldu
Emekli ile memura seyyanen zam ve refah payı müjdesi! Yeni zamlı maaşlar belli oldu Memur emeklilerinin ardından zam oranı yüzde 37.57'de kalan emekli işçi, çiftçi, esnafa refah payı verilmesi için hazırlıklarda sona gelindi. Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca yapılan çalışmada SSK, Bağ-Kur emeklilerine verilecek refah payının seyyanen bir artış değil yüzde 11.68'lik açığı kapatacak oransal bir düzenleme olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunulan bu çalışmanın, Kabine toplantısında da değerlendirilmesi bekleniyor. İşçi ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranının yüzde 44-45 olabileceği belirtiliyor. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
9.01.2024 Emekli
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar Emekli ve memur Ocak zammı refah payı hariç kesinleşti Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
8.01.2024 Emekli
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı?
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı? Asgari ücret zammından sonra gözler memur ve memur emeklisi maaşlarına çevrildi. 3 Ocak tarihinde enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte zamlı maaşlar netlik kazanacak. Memurlar 15 Ocak'ta, işçiler 31 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak'ta, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak'ta zamlı aylıklarını alacak. Memurlara temmuz ayında yüzde 17.55+8 bin 77 lira seyyanen zam yapıldı. Böylece en düşük memur maaşı 22 bin 17 liraya, ortalama maaş da 25 bin liraya çıkmıştı. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi, seyyanen zamma zam gelir mi? Seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Asgari ücret zam oranın belli olacağı tarih açıklandı
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih belli oldu. AK Parti'den asgari ücret açıklaması...
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına yıl sonunda çifte artış müjdesi! Yeni polis, hemşire, memur maaşları tek tek hesaplandı
Memur maaşlarına yıl sonunda çifte artış müjdesi! Yeni polis, hemşire, memur maaşları tek tek hesaplandı Memur zammı, toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile beraber belirleniyor. 6 milyonu aşkın memur ve memur emeklisi Ocak zammı ile maaş artışlarına odaklandı. Memur zammı, Kasım enflasyon rakamı sonrası büyük oranda belli olacak. Emekli, memur maaşları zam oranı için 1 veri kalacak. Öte yandan öğretmen, polis, hemşire ve doktor dahil memur meslek gruplarında maaş hesaplama tabloları netleşti.
14.11.2023 Memur
Memura ve emekliye hem mesai hem maaş müjdesi! 2024 yılında büyük zam geliyor
Memura ve emekliye hem mesai hem maaş müjdesi! 2024 yılında büyük zam geliyor Memur ve memur emeklisi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Memur ve memur emeklilerine ocakta yapılacak zam yüzde 50'ye ulaşırken, 2024 bütçesine göre fazla mesaileri ikiye katlanacak, yurtiçi tazminat, harcırahı da artacak. Memurların fazla mesai ücreti 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa çıktı. Gündelik tazminat, harcırah tutarı da en alt kademeli memurda 400 lira, ek göstergesi 8000 ve daha yüksek kadrolar için de 465 liraya yükselecek. İşte memur ve emekliyi ilgilendiren detaylar...
19.10.2023 Memur
Kısmi sigorta ile ilgili dikkat çeken açıklama! Kritik tazminat detayı belli oldu
Kısmi sigorta ile ilgili dikkat çeken açıklama! Kritik tazminat detayı belli oldu Çalışanların haklarının korunması adına hayata geçirilen uygulama ile 10 günden az çalışanlara da sigorta yapılması zorunlu hale getirildi. Özellikle temizlik hizmetlerinde ya da bakıcı olarak belirli günlerde çalışanlara, çalıştıkları günler için sigorta pirimi ödenmesi gerekiyor. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin konu ile ilgili, evlere çağırılan gündelik temizlikçilerin yaralanmalarının da iş kazası sayıldığını söyleyerek, “500 TL’ye temizlik derken milyonlardan olmamak için kısmi sigorta yapılmalı” ifadelerini kullandı.
4.09.2023 Çalışma Hayatı
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı Eylül ayına girilmesiyle yaz sezonu sona ererken, Çeşmeli turizmciler hala tatil yapamayanlar için yüzde 50'ye varan indirim kampanyası yaptılar.
4.09.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisi için ocak zammı oranı netleşiyor! Yüzde 26,6 zam artı enflasyon farkı, işte yeni maaş tablosu
Memur ve memur emeklisi için ocak zammı oranı netleşiyor! Yüzde 26,6 zam artı enflasyon farkı, işte yeni maaş tablosu Memur ve memur emeklilerin ilgilendiren ocak zammı için rakamlar netleşiyor. Ağustos ayı enflasyon rakamları ile birlikte memur, memur emeklisi, SSK, Bağ-Kur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı oranı belli oldu! Memur-Sen en düşük memur maaşının 32 bin liraya çıkacağını belirtti. Öte yandan kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine; 2024 yılı için %15 + %10 olmak üzere kümülatif olarak toplamda %26,50 zam yapılacak. Peki tüm bu veriler ışığından kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...
4.09.2023 Ekonomi
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Kritik toplantının gündeminde 4 kritik ana başlık olacak. Gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı konusu da Kabine Toplantısı'nda masaya gelecek.
20.08.2023 Gündem
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisi milyonlara 3600 ek gösterge ve ikramiye müjdesi! Hesaba yansıyacak
Memur ve memur emeklisi milyonlara 3600 ek gösterge ve ikramiye müjdesi! Hesaba yansıyacak Memur milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Memura 3600 ek gösterge ve ikramiye müjdesi geldi. Birinci derecedeki memurların tamamının 3600 ek göstergeden yararlanması hedefleniyor. Düzenleme ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sosyal Güvenlik Kurumu Başuzmanı İsa Karakaş, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili, “1’inci dereceye yükselen memurların 30 yıllık hizmet süresini doldurdukları takdirde emeklilik maaşlarına en az 4 bin 500 lira, emeklilik ikramiyelerine ise en az 150 bin liralık bir yansıma olacağını söyleyebiliriz” dedi. Peki kimler birinci derece memur, memuriyet derecelerinde ne etkili oluyor?
19.08.2023 Memur
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak Kamu çalışanlarının toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Üçüncü toplantı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Kamu işveren tarafının ikinci teklifini açıklaması bekleniyor.
17.08.2023 Ekonomi
Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Maaş farkı nasıl hesaplanır, temmuz enflasyon farkı kaç oldu? Enflasyon memur maaş zammı
Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Maaş farkı nasıl hesaplanır, temmuz enflasyon farkı kaç oldu? Enflasyon memur maaş zammı Enflasyon oranı açıklandı. TÜFE'deki değişim 2023 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %9,49, bir önceki yılın Aralık ayına göre %31,14, bir önceki yılın aynı ayına göre %47,83 ve on iki aylık ortalamalara göre %57,45 olarak gerçekleşti. Peki, Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Maaş farkı nasıl hesaplanır, temmuz enflasyon farkı kaç oldu?
3.08.2023 Emekli
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret Memur-Sen heyeti, milyonlarca kamu görevlisini ilgilendiren ve 1 Ağustos'ta başlayacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.
31.07.2023 Ekonomi
7500 emekli maaşı alanlara zam var mı, 7500 TL üzeri emekli maaşı alanlara refah payı verilecek mi? Yüzde 25 zam ne kadar, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu?
7500 emekli maaşı alanlara zam var mı, 7500 TL üzeri emekli maaşı alanlara refah payı verilecek mi? Yüzde 25 zam ne kadar, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu? Enflasyon oranlarına göre belirlenen memur ve memur emeklisi zamlarının ardından emeklilere yapılacak zam merak ediliyordu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre zam alıyor. 6 aylık enflasyon yüzde 19,77 olarak gerçekleşince SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 19,77 zam oran kesinleşmiş oldu. Cuhmurbaşkanı Erdoğan refah payı + seyyanen zam ile emekli maaşlarının memur emeklisine benzer bir şekilde yükseltileceğini ifade etmişti. Memur, işçi ve BAĞ-KUR emeklilerinin zam oranı için ek teklif sunuldu. Emeklilerin zam oranı yüzde 25 olarak belirlendi. Peki, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 7500 TL maaş alan emekli ne kadar zam alacak, Yüzde 25 zam ne kadar, 7500 yüzde 25 kaç TL? 7500, 7750, 8000, 8250, 8500 TL emekli maaşı alanlar ne kadar oldu? 7500 üstü maaş alanlara zam var mı?
12.07.2023 Emekli
Son dakika... Memurların zam oranı belli oldu!  İşte yeni maaş tablosu
Son dakika... Memurların zam oranı belli oldu! İşte yeni maaş tablosu Son dakika haberi... Memur zammı 6 aylık enflasyon oranı ve refah payı belli oldu. Net memur maaşı zammı seyyanen artışla belli oldu. 2023 Temmuz zammı ile en düşük memur maaşı yüzde 85,68 oranında artarak 22 bin TL düzeyine yükselecek. Kanun teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Memurlar yüzde 17,55'lik zamma ek olarak seyyanen 8 bin 72 lira zam alacak. En düşük memur maaşı 22 bin 17 lira olacak” dedi. Öte yandan Memur zammı ve ek vergilerle ilgili teklif 7 Temmuz Cuma günü TBMM Plan Komisyonu'nda görüşülecek 6 aylık enflasyon farkı ve seyyanen artış ile memur zammı ne kadar oldu? İşte enflasyon, ek zam ve seyyanen artışla hesaplanan yeni memur ve memur emeklisi maaşları...
5.07.2023 Ekonomi
Emekli zamları ne zaman açıklanacak? 2023 Temmuz emekli maaş zammı ne kadar olacak? SGK emekli maaş zammı Temmuz 2023
Emekli zamları ne zaman açıklanacak? 2023 Temmuz emekli maaş zammı ne kadar olacak? SGK emekli maaş zammı Temmuz 2023 Emekli zamları ne zaman açıklanacak, SGK emekli maaş zammı Temmuz 2023 ne kadar olacak?Asgari ücret zammının ardından gözler 3 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. Bayramı geride bırakırken emekli maaşları kendilerine ne kadar zam geleceğini sorguluyor. Zam oranı enflasyon farkıyla netlik kazanacak.
29.06.2023 Emekli
Memur, memur emeklisi ve asgari ücretliye büyük zam yolda! En düşük maaşlar ne kadar olacak? Kalem kalem açıklandı
Memur, memur emeklisi ve asgari ücretliye büyük zam yolda! En düşük maaşlar ne kadar olacak? Kalem kalem açıklandı Memur ve memur emeklisi milyonlarca kişi maaşlara gelecek zamma ilişkin yeni açıklamaları takip ediyor. Emeklilerin ve görevdeki memurların gözü kulağı temmuz ayında. TÜİK’in, mayıs ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte emeklilerin 2023’ün ikinci yarısında alacakları zam konusunda da son viraja girildi. Açıklanan enflasyon rakamına göre de memur ve emeklileri için enflasyon farkı kesinleşti. Tahminler ise art arda geldi. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, en düşük memur maaşına yapılacak zam oranını ve memurların ve emeklilerin maaşlarının ne kadar olacağını açıkladı. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ise "Çalışanlarımızı memnun edecek bir yaklaşımı hep beraber 1 ay içerisinde görmüş olacağız" dedi.
7.06.2023 Emekli
Emekli ve memura zam! Temmuzda maaşlar artıyor, Rakamlar netleşmeye başladı, işte en düşük maaş
Emekli ve memura zam! Temmuzda maaşlar artıyor, Rakamlar netleşmeye başladı, işte en düşük maaş Milyonlarca memur ve emeklinin gözü temmuz ayında yapılacak zamda. Maaşlar artacak. Rakamlar netleşmeye başladı. MB anketine göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 21,43, memur ve memur emeklisine 19,18'lik zam sinyali geldi. Memur ve memur emeklisi toplu sözleşme kapsamında yüzde 6 zam ve enflasyon farkı alacak. İşte en düşük maaş ve detaylar...
23.04.2023 Emekli
Memur, memur emeklisi ve özel sektör çalışanları için kritik tarih! Zam oranları netleşmeye başladı
Memur, memur emeklisi ve özel sektör çalışanları için kritik tarih! Zam oranları netleşmeye başladı Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kamu işçilerinin zam pazarlığı sürerken 1 Mayıs öncesinde toplu sözleşme süresinin tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisine yapılacak zam oranını belirleneceği 2024-2025 toplu sözleşme görüşmeleri de 1 Ağustos'ta başlayacak. Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesi memurların toplu sözleşmesi başta olmak üzere özel sektörde imzalanacak sözleşmelerin çerçevelerini belirlemesi açısından da önem taşıyor. Peki memur ve memur emeklisi maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...
19.04.2023 Memur
Memur ve emekli maaşlarına büyük zam! Oran verildi, tek tek hesaplandı
Memur ve emekli maaşlarına büyük zam! Oran verildi, tek tek hesaplandı Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur ve emekliye yapılacak olan zam oranı açıklandı. Yeni maaşlar tek tek hesaplandı. Emekli ve memur zammı Ocak ayında refah artışıyla yüzde 30 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı da yapılan düzenleme 2 kez zam alarak toplamda yüzde 114'ün üzerinde artış yaşadı ve 7500 TL oldu. Öte yandan emekliye zam ve memur maaşları için yapılacak artışları belirleyecek 3 veri açıklandı. 6 aylık enflasyon rakamları ile belirlenen Temmuz zammı için de ilk hesap belirdi. İşte hesaplanan rakamlara göre enflasyon farkı dahil SSK, Bağ-Kur, memur ve memur emeklisi 2023 Temmuz maaş zammı hesapları...
6.04.2023 Memur
3600 ek gösterge ne zaman verilecek, yürürlüğe ne zaman girecek? 3600 ek gösterge çalışan memur maaşını etkiler mi, ek gösterge ne kadar olacak?
3600 ek gösterge ne zaman verilecek, yürürlüğe ne zaman girecek? 3600 ek gösterge çalışan memur maaşını etkiler mi, ek gösterge ne kadar olacak? Memur ve memur emeklisi yüzde 30'luk ocak zammının üzerine ek gösterge ödemelerinden de yararlanacak. 5 milyon 300 bin kamu çalışanının ek göstergeleri 3600 seviyesine çıkarılacak. Öğretmen, polis, avukat, hemşire, din görevlisi emeklisi olanlardan daha önce birinci derece 2200 veya 3000 üzerinden emekli olan kişilerin 2200 veya 3000 göstergesi 15 Ocak tarihinde kendiliğinden 3600'e yükselecek. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, 3600 ek gösterge ne zaman yürürlüğe girecek? 3600 ek gösterge çalışan memur maaşını etkiler mi, ek gösterge ne kadar olacak?
6.01.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Memur Ve Memur Emeklisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur ve memur emeklisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.