Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve...
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve... Sözleşmeli memurlar ile ilgili son dakika gelişmesi. Harekete geçildi, değişiyor. Detaylar belli oldu. Yüzbinlerce memur merakla bekliyordu. Yaklaşık 530 bin sözleşmeli memura kadro geliyor. Ağustos ayında yapılan toplu sözleşme ile gündeme gelen daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlayan çalışmalar devam ediyor. 3600 ek gösterge çalışmasıyla birlikte sözleşmeli personelin de kadroya geçirilmesi sağlanacak.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
Danıştay'dan memurlara müjdeli haber
Danıştay'dan memurlara müjdeli haber Danıştay, anne ve babası bakıma muhtaç olan memurların tayin isteyebileceğine karar verdi.
16.09.2017 Ekonomi
Memurların tayini için flaş karar
Memurların tayini için flaş karar Ankara 4. İdare Mahkemesince bir öğretmenin elektronik ortamda yaptığı il içi eş durumu mazeret tayini talebinin reddedilmesine ilişkin işlem, hukuka aykırı bulunarak iptal edildi.
29.09.2021 Gündem
Memura tayin müjdesi geldi!
Memura tayin müjdesi geldi! Danıştay, memurların tayinleriyle ilgili 2 maddenin yürürlüğünü durdurdu. Sağlık özrü atamaları için hastane farkı kalktı. Eski göreve dönme imkanı da getirildi.
10.03.2016 Ekonomi