Memleket Hareketi

Memleket Hareketi

Son dakika Memleket Hareketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memleket Hareketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memleket Hareketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memleket Hareketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memleket hareketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 memleket hareketi haberi bulunmuştur. Tüm memleket hareketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnce: Hiçbir siyasi parti hazine yardımı almasın
İnce: Hiçbir siyasi parti hazine yardımı almasın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Hiçbir siyasi parti hazine yardımı almasın. Biz şu anda nasıl gönüllülerle kendi masraflarımızı karşılıyorsak, bir defaya mahsus siyasi partiler de bu kriz döneminde hazine yardımı almasınlar ve bu hazine yardımı fakir fukaraya verilsin" dedi.
29.12.2021 Siyaset
Muharrem İnce: Çatı aday katılımı düşürür, her parti kendi adayını göstermeli
Muharrem İnce: Çatı aday katılımı düşürür, her parti kendi adayını göstermeli Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı için aday olması gerekenlerin, partilerin genel başkanları olduğunu belirterek, "Matematik bilen insanlar, çatı aday formülüne yanaşmazlar. Çatı aday formülü, katılımı düşürür. Her parti kendi adayını göstermelidir" dedi.
7.10.2021 Siyaset
Muharrem İnce: Lafımın arkasındayım, geri vites yok
Muharrem İnce: Lafımın arkasındayım, geri vites yok Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve siyasi yasak getirilmesi istenen davaya konu olaya değindi. Ergenekon davasını izlemek için Silivri'de duruşmaya katıldığını belirten İnce, “Bir görevli subay, Mustafa Balbay'ın eşini itti, 'Geri çekilin' dedi. Ben de oradaydım, gözümün önünde bir kadının itilmesine gönlüm razı olmadı, 'O elini kırarım' dedim, lafımın arkasındayım, geri vites yok" dedi.
6.07.2021 Siyaset
Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin genel başkanı seçildi
Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin genel başkanı seçildi Muharrem İnce'nin öncülüğünde kurulan Memleket Hareketi, Memleket Partisi adıyla resmen partileşti. İnce, oy birliğiyle genel başkanlığa seçilirken, parti sözcülüğüne Gaye Usluer getirildi.
17.05.2021 Siyaset
Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi partileşiyor
Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi partileşiyor Memleket Hareketi’ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce partisinin kuruluşunda son aşamaya geldi. Yarın kurucular son imzaları tamamlayacak. Partinin ne zaman kurulacağı ve yönetimine kimlerin katılacağı hakkında son bilgileri CNN TÜRK Muhabiri Mustafa Berber aktardı.
15.05.2021 Siyaset
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu...
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu... Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi", Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyetlerine başlayacak. Sloganını "Memleket, Adalet, Vicdan ve İş" kelimelerinin baş harfleri "Mavi" olarak belirleyen partinin logosu ise Türkiye haritası şeklinde olacak. Logoda, Ankara'nın üzerinde nazar boncuğu şeklinde "@" işareti bulunacak. 50-60 kişilik kurucular kurulunun yer alacağı partide, 4 genel başkan yardımcılığı ve bir güçlü genel sekreterlik, ayrıca yönetim kademesinde ise MYK ve PM üyelikleri yer alacak.
1.05.2021 Siyaset
Koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce ve eşi taburcu oldu
Koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce ve eşi taburcu oldu CHP'den istifa ederek, parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi.
20.04.2021 Yaşam
Muharrem İnce hastaneye kaldırıldı
Muharrem İnce hastaneye kaldırıldı CHP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları kapsamında “Memleket Hareketi”ni kuran Muharrem İnce koronavirüse yakalanmıştı. CNN TÜRK'te yer alan bilgiye göre; Muharrem İnce'nin tedavisine hastanede devam edilecek.
14.04.2021 Gündem
Muharrem İnce: Nisan'da başvurumuzu İçişleri Bakanlığı'na yapacağız
Muharrem İnce: Nisan'da başvurumuzu İçişleri Bakanlığı'na yapacağız CHP'den istifa ederek parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, Ankara'da tadilat çalışmaları süren parti genel merkezini inceledi. İnce, "Nisan ayı içerisinde başvurumuzu İçişleri Bakanlığı'na yapacağız. Yine nisan ayında partinin adını, logosunu, parti meclisi salonumuzda tanıtacağız" dedi.
29.03.2021 Siyaset
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması!
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması! Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi saflarına katılacağı iddia ediliyordu. CNN TÜRK Muhittin Böcek'e ulaştı. Böcek istifa iddialarını Kıvanç El’e anlattı.
16.03.2021 Haber
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması!
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması! Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi saflarına katılacağı iddia ediliyordu. CNN TÜRK Muhittin Böcek'e ulaştı. Böcek istifa iddialarını Kıvanç El’e anlattı.
16.03.2021 Siyaset
Muharrem İnce tek tek açıkladı: Beştepe'ye giden CHP'li...
Muharrem İnce tek tek açıkladı: Beştepe'ye giden CHP'li... CHP'den ayrılarak Memleket Hareketi'ni başlatan ve bu oluşumu siyasi partiye dönüştürme yolunda olan Muharrem İnce, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Türkiye gündemine damga vuran "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşan Muharrem İnce, "Bekleyin, kim olduğu mahkeme kayıtlarından çıkacak" dedi. Ayrıca İnce, partisinin 45 gün içerisinde kurulacağını açıkladı.
3.03.2021 Gündem
Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? İki seçenek masada
Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? İki seçenek masada Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisi ile birlikte hareket eden isimlerle Ankara'da otelde bir araya geldi. İnce, "Önümüzdeki günlerde partinin ismi, logosu, müziği, tüzüğü, programını açıklayacağız" dedi. Öte yandan parti genel merkezi binasının tutulduğu ve parti ismi için 2 seçeneğin masada olduğu öğrenildi.
24.02.2021 Siyaset
CHP Tire İlçe Teşkilatı'ndan İnce'yi destekleyen 329 üye istifa etti
CHP Tire İlçe Teşkilatı'ndan İnce'yi destekleyen 329 üye istifa etti İZMİR'de CHP Tire İlçe Teşkilatı'ndan Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'ni destekleyen 329 üye istifa etti. İstifa edenler adına açıklama yapan İlhan Ersöz, "Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri sadece lafta açıklamalar yapmakta, halkın derdine derman olamamaktadır" dedi.
10.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce istifa etti!
Muharrem İnce istifa etti! Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ankara'da basın toplantısı düzenledi. İnce, bugün istifa edeceğini açıkladı.
8.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce istifa ediyor! Bomba iddia
Muharrem İnce istifa ediyor! Bomba iddia “Memleket Hareketi”ni başlatan ve parti kurmak için çalışmalarını sürdüren CHP’li Muharrem İnce, bugün bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Kulislerde İnce’nin basın toplantısında CHP’den istifasını açıklayabileceği konuşuluyor.
8.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den flaş karar! CHP'den istifa ediyor
Muharrem İnce'den flaş karar! CHP'den istifa ediyor CHP'de 'Memleket Hareketi' adı altında muhalefet hareketi başlatan Muharrem İnce, yarın bir basın toplantısıyla CHP'den "istifa" kararını açıklayacak. İnce, saat 13.30'da Ankara'da ofisinin önünde açık havada basın toplantısı düzenleyecek.
7.02.2021 Siyaset
CHP Yalova İl Başkanlığı'nda toplu istifa
CHP Yalova İl Başkanlığı'nda toplu istifa CHP Yalova İl Başkanlığ'ndan aralarında Muharrem İnce'nin kardeşi İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin İnce'nin de aralarında bulunduğı 350 üye istifa etti. İstifalarla ilgili yapılan basın açıklamasında, genel merkezin tutumu eleştirilerek, parti içi demokrasi ve Atatürk çizgisinden uzaklaşıldığı ifade edildi.
1.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den istifa açıklaması
Muharrem İnce'den istifa açıklaması CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, "Biz birkaç milletvekillik bir parti kurma derdinde değiliz. Önümüzde ki süreçte yüzde 50 artı biri alacak bir siyasi yapı oluşturacağız. Bende çok kısa süre içerisinde istifa edeceğim" dedi. İnce ayrıca, CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in kuracağı partiye katılacağını söyledi.
31.01.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den yeni parti açıklaması!
Muharrem İnce'den yeni parti açıklaması! Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, kuracağı partinin tüzüğünün hazırlandığını belirterek, 'Programı da yüzde 90 hallettik, bazı konularda tartıştık. Yakında partimizin tüzüğünü, logo ve programını açıklayacağız." açıklamasını yaptı.
25.01.2021 Siyaset
İnce ile ilgili flaş iddia! İstifa edip...
İnce ile ilgili flaş iddia! İstifa edip... Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin parti için ciddi düşündüğünü ve 1 Mart'ta partisinden istifa edeceğini iddia etti.
19.01.2021 Siyaset
CHP'den 10 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek iddiası! 3 ismi açıkladı...
CHP'den 10 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek iddiası! 3 ismi açıkladı... Memleket Hareketi başlatan ve partileşme yolunda ilerleyen Muahrrem İnce'nin partisine CHP'den 10 vekilin katılacağı öne sürüldü. İddiayı gündeme getiren A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programının şefi Emine Kavasoğlu katılacak üç vekilin de ismini verdi.
12.01.2021 Siyaset
CHP'li İnce'den Boğaziçi açıklaması! 'Provokatörlere...'
CHP'li İnce'den Boğaziçi açıklaması! 'Provokatörlere...' CHPli Muharem İnce, kendisine destek veren vekillere baskı uygulandığını ve parti içinde ötekileştirildiğini söyledi. İnce, Prof. Dr. Melih Bulunun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne getirilmesiyle başlayan protestolara katılan öğrencilere de öğretmen ağabeyleri olarak tavsiylerde bulundu. Muharrem İnce, "Öğrencilere sağduyulu bir şekilde, yasalara uyarak protesto hakkını kullanmalarını, içlerindeki provokatörlere dikkat etmelerini tavsiye ederim" dedi.
8.01.2021 Siyaset
Muharrem İnce CHP'den istifa mı ediyor? Açıklama yaptı...
Muharrem İnce CHP'den istifa mı ediyor? Açıklama yaptı... CHP'li Muharrem İnce, partisinden istifa ettiği yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İnce, "Memleket Hareketi Kurucu Kurulu üyeleriyle evimin bahçesinde bir araya geldiğim doğru. Parti kurulunca istifa edilir. Bunun için biraz beklemeniz gerekecek" dedi.
6.01.2021 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada... Optimar araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayımladı. Bu sonuçlara oy oranları AK Parti yüzde 41.2 CHP 23.7, MHP 11.1, İYİ Parti 10.9, HDP ise 8.4 şeklinde olacak. Bu durumda cumhur ittifakı 52.3, Saadet Partisi eklendiğinde ise CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan millet ittifakı ise 43.9 çıkıyor.
14.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Memleket Hareketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memleket hareketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.