Meksika Körfezi

Meksika Körfezi

Son dakika meksika körfezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meksika körfezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meksika körfezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meksika Körfezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meksika körfezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 meksika körfezi haberi bulunmuştur. Tüm meksika körfezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika’da uçak denize düştü! 3 kişi kayboldu
Meksika’da uçak denize düştü! 3 kişi kayboldu Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.
29.07.2023 Dünya
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Mucize 47 gün sonra gerçekleşti!' Meksika'da kayıp olan 5 balıkçı kurtarıldı
Mucize 47 gün sonra gerçekleşti!' Meksika'da kayıp olan 5 balıkçı kurtarıldı Meksika Körfezi’nde tekneleri arızalandıktan sonra sürüklenerek kaybolan 5 balıkçı 47 gün sonra sağ olarak kurtarıldı.
9.12.2022 Dünya
Petrol ile ilgili flaş açıklama: 'Açığa çıkartılmayı bekliyor'
Petrol ile ilgili flaş açıklama: 'Açığa çıkartılmayı bekliyor' Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, İmranlı’dan Kayseri’ye kadar yaklaşık 200 km uzunluğunda ve 50 km genişliğindeki Sivas Havzası’nın petrol içerebilecek jeolojik özelliklere sahip olduğunu belirtip, 1974’de yarım kalan sondajın sürdürülebilmesinin yararlı olabileceğini savundu.
19.08.2022 Ekonomi
TBMM Araştırma Komisyonu: Müsilaj, yakıt ya da gübre olarak kullanılamaz
TBMM Araştırma Komisyonu: Müsilaj, yakıt ya da gübre olarak kullanılamaz TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu, hazırladığı raporu meclis başkanlığına sunarken, 415 sayfalık raporda, müsilajdan yakıt ve gübre üretilebileceği yönündeki açıklamaların aksine denizlerden toplanan müsilajın yakılarak enerji üretimine, biyogaza dönüştürülmeye ve tarım alanında gübre ya da sulama amacıyla kullanılmaya uygun olmadığı belirtildi.
18.04.2022 Gündem
Crew 3 astronotları uzaya gönderildi
Crew 3 astronotları uzaya gönderildi ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), SpaceX Crew-3 astronotlarının, ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Kennedy Uzay Merkezi’nden Falcon 9 roketiyle Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) fırlatıldığını duyurdu.  
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX uzaya 4 astronot gönderiyor
SpaceX uzaya 4 astronot gönderiyor ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, 4 astronottan oluşan yeni bir ekibi saatler içinde Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderecek.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar...
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar... Son dakika haberi... Soğuk havaların kendini hissettirmesine bir ay kala doğalgaz fiyatları rekor seviyeleri gördü. Vadeli işlemlerde gazın fiyatı 5 doların üzerine gelirken bu seviyeler en son 2014 senesinde test edilmişti. İngiltere özelinde yıl başından beri doğalgazın toptan fiyatındaki artış yüzde 250 olurken, ABD’de yüzde 100’lük tırmanış yaşandı. Gaz fiyatındaki artışa paralel İngiltere’de elektrik fiyatları bu ay içinde ikiye katlandı ve 2020’nin aynı dönemine göre 7 kat pahalı hale geldi.
23.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Rekor yükseliş...
Doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Rekor yükseliş... Doğal gaz fiyatları geçen haftaya da damgasını vurdu. Artan tüketim, Avrupa'da yeraltı depolama tesislerindeki doluluk oranlarının azalması ve kış öncesi arzda kısıntı yaşanabileceğine yönelik endişelerle doğal gaz fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Geçen hafta Brent petrol yüzde 3 arttı. Brent petrol fiyatlarındaki yükselişte, ağustos sonunda ABD'nin Meksika Körfezi'ndeki petrol ve gaz üretiminin Ida Kasırgası sebebiyle sekteye uğramasından sonra yaşanan arz kesintileri etkili oldu.
20.09.2021 Ekonomi
Dünya büyük bir felaketin eşiğinde! Kırılma noktası çok yakın! Eğer durursa...
Dünya büyük bir felaketin eşiğinde! Kırılma noktası çok yakın! Eğer durursa... Dünyayı orman yangınları, deprem ve sellerden sonra yeni felaketler bekliyor. İnsan kaynaklı küresel ısınmanın yol açtığı iklim krizine adım adım daha da yaklaşılıyor. Bilim insanlarının dikkat çektiği son eşik ise Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarında milyarlarca insanın hayatını etkileyecek. Uzmanlar, bu felaketin ise düşünülenden çok daha yakın olduğunu duyurdu.
8.08.2021 Dünya
SN15 başarılı şekilde yere indi
SN15 başarılı şekilde yere indi ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX'in Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay mekiği Starship'in SN15 prototipi test uçuşunda başarılı şekilde yere iniş yaptı.
6.05.2021 Bilim ve Teknoloji
İlk insanlı uzay yolculuğu tamamlandı! İşte Nasa'nın Spacex görüntüleri
İlk insanlı uzay yolculuğu tamamlandı! İşte Nasa'nın Spacex görüntüleri ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görev yapan astronotlar Doug Hurley ve Bob Behnken'i taşıyan uzay kapsülü Dünya'ya döndü. İşte Spacex geri dönüş görüntüleri...
3.08.2020 Gündem
Spacex ne zaman dönecek? Spacex astronotları dünyaya nasıl dönecek?
Spacex ne zaman dönecek? Spacex astronotları dünyaya nasıl dönecek? ABD'li astronotlar Doug Hurley ve Bob Behnken, dünyaya dönüş için Doug Endeavour kapsülleriyle Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrıldı. Peki, Spacex ne zaman dönecek? Spacex astronotları kimler? İşte Spacex hakkında merak edilenler...
2.08.2020 Gündem
Meksika'da barda facia
Meksika'da barda facia Meksika Körfezi'nde yer alan liman şehri Coatzacoalcos'taki bir barda Salı gecesi alevler yükseldi, resmi yetkililer en az 23 kişinin öldüğünü bildiriyor. Savcılık kundaklama şüphesini araştırıyor.
28.08.2019 Dünya
Dinozorların son günü fosillerde kayıtlı
Dinozorların son günü fosillerde kayıtlı Bilim insanları 66 milyon yıl önce dinozorları yeryüzünden yok eden gök taşının izlerine bir fosil katmanında rastladı.
2.04.2019 Dünya
ABD'de petrol sondaj kule sayısı bir adet azaldı
ABD'de petrol sondaj kule sayısı bir adet azaldı ABD'de faaliyetini sürdüren petrol sondaj kule sayısı 16 Mart itibarıyla son bir haftada bir adet düşüşle 833 adete geriledi.
18.03.2019 Dünya
Rusya sınırsız menzilli nükleer güçlü füzesini test etti
Rusya sınırsız menzilli nükleer güçlü füzesini test etti Rus basını, Rusya'nın sınırsız menzilli nükleer kruz füzesi olan Burevestnik'in ocak ayında başarıyla test edildiğini duyurdu.
18.02.2019 Dünya
İlk kez görüntülendi! Canavar!
İlk kez görüntülendi! Canavar! 'Başsız tavuk canavarı' lakaplı derin deniz canlısı Doğu Antarktika'daki Güney Okyanusu'nda ilk kez görüntülendi.
22.10.2018 Dünya
NASA uzmanından Türkiye'ye son dakika uyarı!
NASA uzmanından Türkiye'ye son dakika uyarı! NASA'nın “şiddetli hava olayları” uzmanı Dr. Timothy Hall, özellikle İstanbul'da yaşanan dolu, fırtına, sel gibi olayları yorumladı. Dr. Hall, ani ve şiddetli hava olaylarının bir nedeninin küresel ısınma olduğunu söyledi ve ekledi: “Şiddetli hava olaylarını daha çok yaşayacaksınız. Isınmanın etkisi daha çok şehirlerde görülecek, nedeni betonlaşma.”
31.07.2018 Gündem
Yeni bir köpek balığı türü keşfedildi
Yeni bir köpek balığı türü keşfedildi Meksika Körfezi'nde yeni bir köpek balığı türü keşfedildi.
19.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni bir köpek balığı türü keşfedildi
Yeni bir köpek balığı türü keşfedildi Meksika Körfezi'nde yeni bir köpek balığı türü keşfedildi.
18.07.2018 Yaşam
İsrail büyüklüğünde dev bir ‘ölü bölge’ saptandı
İsrail büyüklüğünde dev bir ‘ölü bölge’ saptandı Bilimcilerin ABD’nin güneydoğu sahillerinde büyüklüğü Galler ya da İsrail’le karşılaştırılabilecek bir ‘ölü leke’ buldukları öğrenildi.
9.06.2018 Dünya
ABD’de acil durum ilan edildi
ABD’de acil durum ilan edildi ABD’nin Florida eyaletinde acil durum ilan edildi.
27.05.2018 Dünya
Kendine benzeyen kadını öldürüp...
Kendine benzeyen kadını öldürüp... ABD'de polis, eşini öldürdükten sonra kendine benzeyen bir kadını öldüren ve kimliğini çalan Lois Riess'i tutukladı.
21.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Meksika Körfezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meksika körfezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.