Mekan

Mekan

Son dakika mekan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mekan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mekan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mekan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mekan gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.996 mekan haberi bulunmuştur. Tüm mekan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabancı Merkez Cami
Sabancı Merkez CamiAdana'nın Reşatbey Semti'nde, Merkez Park'ın güneyinde ve Seyhan Nehri'nin batı kıyısında yer alan cami, 1998 yılında hizmete açılmıştır...
20.07.2024Adana
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı Ulaşım
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı UlaşımAdana, geniş bir taksi ağıyla şehir içi ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır...
19.07.2024Adana
Adana'daki Eğlence ve Tema Parkları
Adana'daki Eğlence ve Tema Parkları Adana, eğlence ve dinlence arayanlar için çeşitli park ve tema parklarıyla doludur...
19.07.2024Adana
Adana'daki Tarihi Camiler
Adana'daki Tarihi CamilerAdana, zengin tarihi ve kültürel mirası ile pek çok önemli camiye ev sahipliği yapmaktadır...
19.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
Numan Kurtulmuş, ABD'de iş insanlarıyla bir araya geldi
Numan Kurtulmuş, ABD'de iş insanlarıyla bir araya geldiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Yoğun bir ticari ilişkimizin olduğu, 38 milyar dolar civarında ikili ticaret hacmine sahip olduğumuz ABD ile olan ilişkilerimizin özellikle siz iş insanları üzerinden daha fazla kuvvetlendirmek durumundayız.” dedi.
9.07.2024Ekonomi
Diyarbakır'da termometreler 45 dereceyi aşınca tarihi mekanlar boş kaldı
Diyarbakır'da termometreler 45 dereceyi aşınca tarihi mekanlar boş kaldıDiyarbakır'da termometreler 45 dereceyi gösterirken, artan hava sıcaklıkları nedeniyle kentin tarihi mekanları ve sokakları sessizliğe büründü.
3.07.2024Gündem
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Selçuk Balcı da katıldı
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Selçuk Balcı da katıldıKaradeniz müziğinin tanınan isimlerinden Selçuk Balcı, önceki gece arkadaşları ile Etiler'deydi. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, Ankara'da yaşadığını, program ve konser olduğu zamanlarda İstanbul'a geldiğini söyledi.
12.06.2024Magazin
IKEA’dan şehir hayatına küçük bir mola
IKEA’dan şehir hayatına küçük bir molaMağazalarında dar alanda düzenli yaşam için ilham veren IKEA, bu defa dar alanı doğayla iç içe yaşamaya dair ilham veren iki gün yaşattı. Ceyda Düvenci, Deniz Bağan, Hakan Kütahya, Fem Güçlütürk, Seyyarhane ve Gizem Renklidağ’ın katılımıyla söyleşi ve atölyelerle dolu dolu geçen etkinlik katılımcılara keyifli bir mola yaşattı.
5.06.2024Advertorial
Melek Zeynep Bulut’a İtalya’dan ödül
Melek Zeynep Bulut’a İtalya’dan ödülMelek Zeynep Bulut, Avrupa’nın en prestijli tasarım ödüllerinden A’ Design Award & Competition‘ı kazandı. Bulut, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri “Açık Yapıt” ile her yıl Milano yakınlarında Como’da düzenlenen, dünyanın her yerinden yüzlerce sanatçı ve tasarımcının katıldığı A Design Award’ın “Fine Arts & Arts Installation Design” kategorisinde ödüle layık görüldü.
3.06.2024Gündem
Bakan Koca'dan BM oturumunda Gazze mesajı: Trajedilerin en büyüklerinden bir tanesi
Bakan Koca'dan BM oturumunda Gazze mesajı: Trajedilerin en büyüklerinden bir tanesiSağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Birleşmiş Milletler 77. Dünya Sağlık Asamblesi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Gazze'deki sağlık sisteminin çöküşüne ve yaşanan insani trajediye dikkat çekerek, "İnsanlık onurumuz, Gazze'deki trajedinin son bulmasına bağlıdır" dedi.
29.05.2024Gündem
İstanbul Müzik Festivali başladı: 25 konser müzikseverlerle buluşacak!
İstanbul Müzik Festivali başladı: 25 konser müzikseverlerle buluşacak!Kütür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 52’incisi düzenlenen İstanbul Müzik Festivali başladı. Festival kapsamında 12 Haziran’a kadar 17 farklı mekanda 25 konser verilecek.
29.05.2024Magazin
Tarihi Kapalı Çarşı’da restorasyon maliyeti açıklandı!
Tarihi Kapalı Çarşı’da restorasyon maliyeti açıklandı!6 Şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde ağır hasar alan tarihi Kapalı Çarşı’nın restorasyonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin koordinesinde yapılacak. Restorasyona 1 milyar TL'den fazla harcama yapılacağı açıklandı.
20.05.2024Gündem
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değilCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan ebe ve hemşireler ile bir araya geldi. Bakan Koca burada yaptığı konuşmada, "2024 yılı içinde 15 bini hemşire, 2 bini de ebe olmak üzere toplam 17 bin ebe ve hemşire istihdamı gerçekleştirdik. Ebe ve hemşire sayımız istikrarlı bir politikayla artacak" dedi. Emine Erdoğan ise, "Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddet eylemlerinin önlenmesi için yeni yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.
18.05.2024Gündem
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın almaYerli finansal teknoloji şirketi iyzico, Türk finansal teknoloji şirketi Paynet’i 87 milyon dolara Arena Bilgisayar’dan satın almak için anlaşmaya vardı.
8.05.2024Yaşam
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımalarıTürkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024Ekonomi
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadıRestoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024Gündem
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024Fenerbahçe
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadıAntalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024Gündem
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklamasıİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyorDiyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024Gündem
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolündeAdana'da çekilen filmler, şehrin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmada önemli bir rol oynuyor.   Adana tarihi dokusuyla ve benzersiz kültürüyle birçok film yönetmeni ve yapımcının ilgisini çekerek film ve dizi merkezi olmaya devam ediyor. İşte mekan olarak Adana'nın geçtiği o film ve diziler...
4.04.2024Adana
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli olduİstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024Gündem
Şükrü Özyıldız aşk iddialarına yanıt verdi!
Şükrü Özyıldız aşk iddialarına yanıt verdi!Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ve sosyal medyanın tanınan isimlerinden olan fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Özyıldız, gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara ayaküstü yanıt verdi.
1.04.2024Magazin
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadırAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mekan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mekan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.