Mehmet Kocadon

Mehmet Kocadon

Son dakika Mehmet Kocadon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Kocadon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Kocadon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Kocadon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet kocadon gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 mehmet kocadon haberi bulunmuştur. Tüm mehmet kocadon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Belediye Başkanı Kocadon, yoğun bakıma alındı
Eski Belediye Başkanı Kocadon, yoğun bakıma alındı Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine evlerinde karantinaya alınan Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ile eşi Hülya Kocadon, oksijen değerlerinin düşmesi üzerine hastaneye kaldırılarak, yoğun bakıma alındı.
2.03.2021 Gündem
Bodrum Belediyesi eski başkanı Mehmet Kocadon'a 1 yıl hapis cezası
Bodrum Belediyesi eski başkanı Mehmet Kocadon'a 1 yıl hapis cezası Muğla'nın Bodrum ilçesinin eski belediye başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Belediyesi'nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı'ya 'görevi kötüye kullanma' suçundan yargılandıkları davada 1'er yıl hapis cezası verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi'ne itiraz başvurusunda bulunduklarını aktaran Türkoğlu, "Daha kesinleşmemiş bir karar. İstinaf sonucunu bekleyeceğiz. Kararın bozulacağına inanıyoruz. Hatalı bir karar olduğunu düşünüyoruz" dedi.
24.06.2020 Gündem
Özdil'in villası için savcılık da inceleme başlattı, kaçak bölümler yıkılacak
Özdil'in villası için savcılık da inceleme başlattı, kaçak bölümler yıkılacak Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villa için Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da inceleme başlattı. Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen villanın kaçak olarak yapılan bölümlerinin 15 gün içinde yıkılacağı belirtildi. Bu arada villa, drone ile havadan görüntülendi.
5.05.2020 Gündem
Mehmet Kocadon'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler!
Mehmet Kocadon'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Bodrum Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kocadon, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunarak, "Siyasi ahlaktan söz edemeyeceği yerlerden bir tanesi de Bodrum’dur. Sen siyasi ahlaktan söz ediyorsan, Bodrum Belediye Başkanı adayı yaptığın adamın arkasında dur. Ya da çıksın, basına beni niçin aday yapmadıklarını anlatsınlar." dedi.
19.03.2019 Gündem
İstifa dalgası sürüyor... Mevcut başkanlar CHP’ye rakip oluyor
İstifa dalgası sürüyor... Mevcut başkanlar CHP’ye rakip oluyor CHP’de, belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili istifalara varan görüş ayrılıkları sürerken, partinin birçok mevcut belediye başkanı da yerel seçimlerde CHP’ye rakip oluyor.
14.02.2019 Siyaset
CHP'de peş peşe istifalar
CHP'de peş peşe istifalar CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun istifasının ardından 50 partili daha CHP'den istifa etti.
12.02.2019 Siyaset
Ali Koç: "Kupayı bana uzatmayın"
Ali Koç: "Kupayı bana uzatmayın" Bu sene 30'uncusu gerçekleştirilecek olan The Bodrum Cup öncesinde tanıtım toplantısı yapıldı.
8.10.2018 Fenerbahçe
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon'a kötü haber
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon'a kötü haber Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2006 yılında Bodrum Belediyesi tarafından yıkım kararı alınan bir duvarın geç yıkıldığı gerekçesiyle yargılandığı davadan verilen 38 günlük hak mahrumiyeti nedeniyle görevine ara verdi.
5.09.2018 Gündem
Bodrum rekor kırdı! 330 bin araç, 264 özel jet ve...
Bodrum rekor kırdı! 330 bin araç, 264 özel jet ve... Kurban Bayramı tatilinde Bodrum tarihi bir rekor kırdı. 9 günde 330 bin araç ilçeye girerken, Milas Bodrum havalimanına 264 özel uçaktan bin 245 yolcu, iç ve dış hatlara 1955 uçak 230 bin yolcu indi. Yunanistan’dan Bodrum’a deniz yoluyla gelen tatilcinin ise 35 bin olduğu öğrenildi.
28.08.2018 Yaşam
Bodrum 2 milyon!
Bodrum 2 milyon! Ege Bölgesi’nin en gözde turizm ilçesi olan Bodrum’a bayram tatili için gelenler nedeniyle ilçede adeta adım atacak yer kalmadı. Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, 164 bin 158 kişi olan ilçe nüfusunun gelen tatilcilerle birlikte 2 milyona yaklaştığını söyledi.
20.08.2018 Yaşam
İlgi Deniz’i
İlgi Deniz’i Deniz Seki, önceki akşam People sahnesinde sevenleriyle buluştu. Seki’nin sahnesini izlemeye cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri akın etti.
13.08.2018 Magazin
Türkiye'yi ağlatan o çocuk bakın kimin oğlu çıktı
Türkiye'yi ağlatan o çocuk bakın kimin oğlu çıktı Bodrum'da, yolcu minibüsünün çarpması sonucu yaralanan ve olay yerinde başucunda ağlayan annesini "Bir şeyim yok, ağlama" diyerek teselli etmeye çalışan Ömer Faruk Odabaşı'nın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Turgutreisspor'da uzun yıllar forma giyen Murat Odabaşı'nın oğlu olduğu öğrenildi. Yaşından oldukça olgun bir davranışla annesini teselli eden Ömer Faruk Odabaşı ne yazık ki kurtarılamadı.
5.07.2018 Yaşam
Kazada ölen küçük çocuğun son sözü yürek yaktı
Kazada ölen küçük çocuğun son sözü yürek yaktı Bodrum’da meydana gelen trafik kazası sonrası yaralanarak hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun son sözleri "Anne üzülme benim bir şeyim yok" oldu.
5.07.2018 Gündem
Bodrum Belediye Başkanı boğulan tatilcinin hayatını kurtardı
Bodrum Belediye Başkanı boğulan tatilcinin hayatını kurtardı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon denizde boğulan tatilci bir kadının hayatını kurtardı. Kıyafetleriyle denize atlayan Belediye Başkanına Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'da yardım etti.
3.07.2018 Gündem
Mutluluğa ‘evet’ dediler
Mutluluğa ‘evet’ dediler Oya ve Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızları Esra Eczacıbaşı önceki gün Bodrum’da Murat Coşkun ile mutluluğa ‘Evet’ dedi. Düğüne cemiyet hayatınının önemli isimleri katıldı.
1.07.2018 Magazin
CHP'de yerel seçim hareketliliği başladı
CHP'de yerel seçim hareketliliği başladı CHP'de yerel seçimlere bir yıldan az süre kala belediye başkan aday adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi.
3.04.2018 Siyaset
Bodrum’u üzen kazada bariyer isyanı
Bodrum’u üzen kazada bariyer isyanı Galatasaray- Konyaspor maçını izledikten sonra evine dönen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ (55), otomobiliyle denize uçtu. Yakınları bariyer olmadığı için kazanın yaşandığını söyledi.
12.03.2018 Gündem
Belediye Başkan Yardımcısı denize uçan otomobilde öldü
Belediye Başkan Yardımcısı denize uçan otomobilde öldü BODRUM'da, Galatasaray- Atiker Konyaspor futbol maçını televizyonda izledikten sonra evine dönmek üzere yola çıkan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ (55), otomobiliyle denize uçtu. Hurdaya dönen araçtan çıkamayan Altındağ, boğularak can verdi.
12.03.2018 Yaşam
Nerden başlasam nasıl anlatsam!
Nerden başlasam nasıl anlatsam! Bodrum’un geçmişten günümüze tozlu arşivlerde, yaşlıların sandıklarında ve Yunanistan’ın İstanköy Kent Kütüphanesi ile Almanya ve İngiltere’deki müzelerde saklanan çok sayıda fotoğrafı, açılacak Kent Müzesi’nde gün yüzüne çıkacak.
22.12.2017 Yaşam
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler Yerel seçimlere uzun bir süre olmasına karşın CHP'de belediye başkan adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi. Halk oylamasındaki sonuçları baz alarak her kesimden oy gelebilecek belediye başkan adaylarına yönelmeyi planlayan CHP'de, başkent için Mansur Yavaş, Fethi Yaşar ve Cengiz Topel Yıldırım ismi öne çıkıyor. Yine Ankara için konuşulan isimlerden Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Bursa Büyükşehir Belediyesi için aday yapılabileceği değerlendiriliyor. İstanbul için Akif Hamzaçebi, Engin Altay ve Gürsel Tekin isimleri öne çıkarken, İzmir'de Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kamil Okyay Sındır, Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan konuşulan isimler arasında yer alıyor. CHP'de Adana için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Zihni Aldırmaz, Muğla'da Mehmet Kocadon, Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Mersin'de İstemihan Talay ve Selçuk Dereli kulislerin en çok konuşulan isimleri...
12.10.2017 Siyaset
Gazişehir Gaziantep tur atladı
Gazişehir Gaziantep tur atladı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Gazişehir Gaziantep’e 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti.
Son dakika: Ege sallanmaya devam ediyor! Bu kez 6,3 şiddetinde...
Son dakika: Ege sallanmaya devam ediyor! Bu kez 6,3 şiddetinde... Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan depremin saat 01.31'de yerin 8,6 km altında meydana geldiği bildirildi. Deprem uzmanları, devam eden artçılar sebebiyle hasarlı görünen binalara girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı
29.09.2021 Gündem
İsmail Veysel Ulukan son yolculuğuna uğurlandı!
İsmail Veysel Ulukan son yolculuğuna uğurlandı! Bodrum ilçesinde yalnız yaşadığı evde ölü bulunan basketbol antrenörü İsmail Veysel Ulukan'ın cenazesi toprağa verildi.
18.07.2017 Basketbol
Bodrum'da çöplük yangını gökyüzünü siyaha bürüdü
Bodrum'da çöplük yangını gökyüzünü siyaha bürüdü Bodrum'daki katı atık depolama alanında çıkan yangın kontrol altına alınırken, gökyüzü bölgeden yükselen dumanlarla kaplandı.
3.07.2017 Yaşam
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak!
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak! Bodrum'daki The Bodrum By Paramount Hotel'in açılışını, Holywood starı Avustralyalı Nicole Kidman yapacak.
11.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Kocadon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet kocadon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.