Mehmet Kocabey

Mehmet Kocabey

Son dakika mehmet kocabey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet kocabey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet kocabey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Kocabey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet kocabey gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 mehmet kocabey haberi bulunmuştur. Tüm mehmet kocabey haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK'ya mayısta ağır darbe vuruldu
PKK'ya mayısta ağır darbe vuruldu Halkın huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik mayıs ayında yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 280 terörist etkisiz hale getirildi.
3.06.2018 Gündem
Arananlar listesinden 5 ayda 34 PKK’lı silindi!
Arananlar listesinden 5 ayda 34 PKK’lı silindi! Siirt Baykan’da etkisiz hale getirilen 5 teröristten “Kendal Hizan” kod adlı teröristin arananlar listesinde gri kategoride olduğu ortaya çıktı. Yılbaşından bu yana listedeki 34 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu
23.05.2018 Gündem
Siirt'te terör operasyonu: 5 gözaltı
Siirt'te terör operasyonu: 5 gözaltı Siirt'in Baykan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Siirt’te “kaymakam suikastçısı” yakalandı!
Siirt’te “kaymakam suikastçısı” yakalandı! Siirt Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’e suikast girişiminde bulunan ve Baykan Çukurca Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Asb. Üçvş. Yakup Akdağ’ın şehit edilmesi olayına karışan terörist yakalandı.
29.09.2021 Gündem
58 terörist öldürüldü
58 terörist öldürüldü Türk Silahlı Kuvvetlerince son bir haftada yürütülen operasyonlarda 58 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
O teröristler öldürüldü!
O teröristler öldürüldü! Siirt’te Kaymakam Kocabey’e suikast girişimi ve Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Akdağ’ın şehit edilmesinin planlayıcısı ve faili 3 terörist hava saldırısında öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: PKK'ya ağır darbe! Astsubayı şehit edenler öldürüldü
Son dakika: PKK'ya ağır darbe! Astsubayı şehit edenler öldürüldü Siirt'te Baykan Kaymakamı'na suikast girişiminde bulunup, 1 astsubayı şehit eden 3 terörist öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Son bir ayda 247 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir ayda 247 terörist etkisiz hale getirildi Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmak için saldırılar düzenleyen, siviller ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya temmuzda da göz açtırmayan güvenlik güçleri, 247 teröristi etkisiz hale getirdi. PKK ve örgütün gençlik yapılanmasına yönelik pek çok ilde aynı ayda düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 366 kişiden aralarında KCK'nin "Türkiye mali alan sorumlusu" Murat Yılmaz'ın da bulunduğu 116'sı tutuklandı. Teröristler ya da yandaşlarınca "girilemez" veya "ulaşılamaz" denilen alanlara girerek, teröristleri inlerinde bulan güvenlik güçleri, "gri" ve "yeşil" kategorideki teröristleri bir bir etkisiz hale getirdi.
29.09.2021 Gündem
Baykan Kaymakamı'na PKK saldırısında 14 kişi tutuklandı
Baykan Kaymakamı'na PKK saldırısında 14 kişi tutuklandı Siirt'in Baykan İlçesi Kaymakamı Mehmet Kocabey'e yönelik PKK'lıların düzenlediği bombalı saldırıyla ilgili güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 56 kişiden 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
8 kişi daha gözaltına alındı
8 kişi daha gözaltına alındı Siirt'in Baykan İlçesi Kaymakamı Mehmet Kocabey'e yönelik PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıyla ilgili güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda 8 kişi daha gözaltına alındı. Daha önce de 26 kişi gözaltına alınmıştı.
29.09.2021 Gündem
Kurban kestirerek göreve başladı
Kurban kestirerek göreve başladı PKK terör örgütünün geçen 7 Temmuz'da düzenlediği bombalı saldırıdan yara almadan kurtulan Siirt'in Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, vatandaşların kestiği kurbanla görevine başladı.
29.09.2021 Gündem
Son operasyonlarda 11 terörist etkisiz hale getirildi
Son operasyonlarda 11 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı'nca, bölücü terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen son operasyonlarda; Hakkari'de 2, Ağrı'da 4 ve Şırnak'ta 5'i teslim olan toplamda 11 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Siirt'te hain saldırı!
Son dakika: Siirt'te hain saldırı! Siirt'in Baykan ilçesi Kaymakamı ve aynı zamanda belediye Başkan vekili olan Mehmet Kocabey' in makam otomobilinin geçişi sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'li Meclis üyesinin aracına bombalı tuzak
AK Parti'li Meclis üyesinin aracına bombalı tuzak Siirt'te AK Parti İl Genel Meclis üyesi Türköz'ün aracına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı tuzaklandığının fark edilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri gönderildi
29.09.2021 Gündem
DBP’li belediyeye kayyum atandı
DBP’li belediyeye kayyum atandı Siirt’in Baykan ilçesi Atabağı belde belediyesinde Kaymakam Mehmet Kocabey kayyum olarak görevlendirildi
18.03.2017 Dünya
Baykan Kaybakamı, belediyeye kayyum olarak atandı
Baykan Kaybakamı, belediyeye kayyum olarak atandı SİİRT Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma kapsamında 4 gün önce opersyon düzenlenen ve Ankara'da gözaltına alınan, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılan Baykan İlçesi Belediye Başkanı DBP'li Ali Aydın'ın yerine ilçe kaymakamı Kaymakamı Mehmet Kocabey kayyum olarak atandı.
29.09.2021 Gündem
Matematik dehası ama parası yok!
Matematik dehası ama parası yok! Dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan MIT'e 65 bin dolarlık bursla kabul edilen Boğaziçili Enes Kocabey'in ABD'ye gidecek parası yok.
28.04.2015 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.
10.09.2022 Gündem
HSK'de görev dağılımı belli oldu!
HSK'de görev dağılımı belli oldu! Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) ilk genel kurulunda, Mehmet Akif Ekinci HSK Başkanvekili olarak seçildi.
7.06.2021 Gündem
Bakan Gül: Yargı ele geçirilecek mevzi değildir
Bakan Gül: Yargı ele geçirilecek mevzi değildir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) ilk genel kurulundaki konuşmasında, "Yargı ele geçirilecek bir mevzi, bir makam, bir kurum değildir. Yargı asla el uzatılmaması gereken, göz bebeğimiz gibi korumamız gereken bir anayasal kurumdur" dedi. Genel kurulda Mehmet Akif Ekinci, HSK başkan vekili seçildi.
7.06.2021 Siyaset
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası Başkentte, 13 Mart 2016'da Kızılay'daki Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü otomobille düzenlenen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği, 344 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 8'i tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
21.11.2018 Gündem
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Güvenpark patlaması davasında 4 sanık hakkında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
5.06.2018 Gündem
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
HSK'da görev dağılımı yapıldı
HSK'da görev dağılımı yapıldı HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığına Yılmaz, 1. Daire Başkanlığına ise Koç seçildi
29.09.2021 Gündem
HSK üyeleri Resmi Gazete'de
HSK üyeleri Resmi Gazete'de TBMM Genel Kurulu tarafından Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyelikleri için yapılan seçime ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Kocabey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet kocabey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.