Mehmet Hakan Atilla

Mehmet Hakan Atilla

Son dakika Mehmet Hakan Atilla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Hakan Atilla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Hakan Atilla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Hakan Atilla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet hakan atilla gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 mehmet hakan atilla haberi bulunmuştur. Tüm mehmet hakan atilla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Atilla kimdir? Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Hakan Atilla kaç yaşında, nereli?
Hakan Atilla kimdir? Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Hakan Atilla kaç yaşında, nereli? Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, görevinden ayrıldı. Hakan Atilla istifa etti mi, sorusuna yanıt aranıyordu. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Hakan Atilla kendi isteğiyle bugün Genel Müdürlük görevinden istifa etti. Haberin ardından Hakan Atilla hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki Hakan Atilla kimdir, kaç yaşındadır?
8.03.2021 Gündem
Borsa İstanbul'da rekor kar!
Borsa İstanbul'da rekor kar! Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, "2020, Borsa İstanbul tarihinde başarılı bir yıl oldu. Tüm piyasalarda en yüksek işlem hacimlerimize, en yüksek endeks değerlerimize ulaştık." dedi.
18.02.2021 Ekonomi
Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu
Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakan Atilla'nın Borsa İstanbul Genel Müdürü olduğunu açıkladı.
21.10.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'nın yaşadığı süreç hepimizi üzdü ve kırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'nın yaşadığı süreç hepimizi üzdü ve kırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hakan Atilla'ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz. Yaşamış olduğu süreç, başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür, kırmıştır." dedi.
25.07.2019 Gündem
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı!
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı! ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi. Hakan Atilla'yı havalimanında ailesi ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Atilla ile telefonda görüştü.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla tahliye edildi
Hakan Atilla tahliye edildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla tahliye edildi. DHA Atilla'nın yeni fotoğrafını servis etti.
19.07.2019 Dünya
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
Hakan Atilla, temyiz başvurusunda davanın reddini istedi
Hakan Atilla, temyiz başvurusunda davanın reddini istedi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, hakkındaki davanın temyiz mahkemesince tamamen reddini istedi.
3.01.2019 Gündem
Savcılık, Hakan Atilla'ya karşı temyiz başvurusunu geri çekti
Savcılık, Hakan Atilla'ya karşı temyiz başvurusunu geri çekti New York Güney Bölgesi Başsavcılığı, ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın cezasının artırılmasını istediği temyiz başvurusunu geri çekti.
7.12.2018 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Hakan Atilla açıklaması
Çavuşoğlu'ndan Hakan Atilla açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Hakan Atilla’nın Türkiye’ye gönderilmesi konusu var. İkili anlaşmalar çerçevesinde hapis cezasının geri kalanını Türkiye’de geçirebilir” dedi.
21.11.2018 Dünya
Hakan Atilla hakkındaki kararı temyize götürdü
Hakan Atilla hakkındaki kararı temyize götürdü ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve 32 ay hapis cezası alan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, suçlu bulunma kararına itiraz ederek temyize başvurdu.
25.05.2018 Dünya
Sırada Amerikan kaosu var!
Sırada Amerikan kaosu var! Trump'ın Beyaz Saray'da oluşturduğu çevre, ABD'nin Orta Doğu, Çin ve Avrupa ile ilişkilerinde bundan iki yıl önce akla gelmeyecek politikaları hayata geçirmesini sağlıyor. Washington, bugün tüm ikili ilişkilerine barış değil kaos taşıyor.
21.05.2018 Dünya
Bozdağ'dan ABD'ye tepki
Bozdağ'dan ABD'ye tepki Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Hakan Atilla davası için, "ABD mahkemesi hukuku çiğnedi, adil yargılama yapmadı. Bu dava FETÖ, CIA, FBI, ABD arasındaki işbirliğinin ispatıdır. Karar hukuki değil siyasi." dedi.
17.05.2018 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Hakan Atilla açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Hakan Atilla açıklaması Dışişleri Bakanlığı, 'Hakan Atilla davasıyla' ilgili olarak ABD'de verilen mahkeme kararına tepki gösterdi. Açıklamada "Dava sürecinde FETÖ mensuplarınca hazırlanan sahte delillere ve yalan ifadelere itibar edilmesi yargılamanın meşruiyetini ortadan kaldırmış, dava sürecinin güvenilirliğini ve inandırıcılığını yok etmiştir" denildi.
16.05.2018 Gündem
Hakan Atilla davasında karar çıktı
Hakan Atilla davasında karar çıktı ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, davaya bakan Yargıç Richard Berman'ın açıkladığı karara göre 32 ay hapis cezası aldı.
16.05.2018 Dünya
İki sorumlu var: Trump ve Netanyahu
İki sorumlu var: Trump ve Netanyahu Filistin'de yaşananlardan ABD Başkanı Trump ve İsrail Başbakanı Netanyahu'nun sorumlu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'ler konusunda da "ABD'den alamıyorsak tabii ki başımızın çaresine bakacağız" dedi
16.05.2018 Siyaset
2 sorumlu var: Trump ve Netanyahu
2 sorumlu var: Trump ve Netanyahu Filistin’de yaşananlardan ABD Başkanı Trump ve İsrail Başbakanı Netanyahu’nun sorumlu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400’ler konusunda da “ABD’den alamıyorsak tabii ki başımızın çaresine bakacağız” dedi
15.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bloomberg TV'ye konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bloomberg TV'ye konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Bloomberg TV'ye konuştu. Erdoğan, " Savunma ihtiyaçlarımızı ABD'den karşılayamıyorsak başımızın çaresine bakarız" dedi. Erdoğan ayrıca Gazze katliamıyla ilgili "Böyle bir şey olamaz, sorumluları Netanyahu ve Trump" dedi.
15.05.2018 Siyaset
ABD'deki Hakan Atilla davası 16 Mayıs'a ertelendi
ABD'deki Hakan Atilla davası 16 Mayıs'a ertelendi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın ceza duruşması "Türk çevirmenlerin 7 Mayıs'ta duruşmada bulunamayacakları" gerekçesiyle 16 Mayıs'a ertelendi
16.04.2018 Dünya
Hakan Atilla için 188 aydan fazla hapis istemi
Hakan Atilla için 188 aydan fazla hapis istemi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla için savcılık, 15 buçuk yıldan fazla hapis ve 50 bin ila 500 bin dolar para cezası istedi.
4.04.2018 Dünya
Hakan Atilla'nın beraat talebi reddedildi
Hakan Atilla'nın beraat talebi reddedildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın delil yetersizliği nedeniyle hakkındaki tüm suçlamaların düşürülerek beraat etmesi talebi reddedildi.
7.02.2018 Gündem
Dava bitti, savcı değişti
Dava bitti, savcı değişti ABD’deki Hakan Atilla davasında jüri kararının çıkmasından saatler sonra bölge başsavcı vekili Kim görevden ayrıldı ve yerine Geoffrey Berman atandı
4.01.2018 Dünya
Davanın tarafı değiliz bizle ilgili karar yok
Davanın tarafı değiliz bizle ilgili karar yok Halkbank, Hakan Atilla’nın ABD davasıyla ilgili olarak “Davada bankamız taraf olmadığı gibi mahkeme tarafından bankamız hakkında alınmış herhangi idari veya mali bir karar bulunmuyor” açıklamasını yaptı
4.01.2018 Ekonomi
Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı çıkarıldı
Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı çıkarıldı 17 ve 25 Aralık kumpas davalarının sanığı FETÖ'cü Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı verilerek, ABD'den iadesi için talepname hazırlandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Hakan Atilla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet hakan atilla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.