Mehmet Haberal

Mehmet Haberal

Son dakika Mehmet Haberal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Haberal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Haberal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Haberal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet haberal gelişmeleri de dahil olmak üzere 947 mehmet haberal haberi bulunmuştur. Tüm mehmet haberal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden eski bakanlardan Vefa Tanır (96) için cenaze töreni düzenlendi.
13.03.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli taburcu edildi!
MHP lideri Bahçeli taburcu edildi! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nden taburcu edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bahçeli'nin hastanede yatışını zorunlu kılan bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.
23.09.2019 Gündem
Köksal Toptan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Köksal Toptan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Eski TBMM Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan'ın annesi Saadet Toptan, son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2018 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan ortak aday açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan ortak aday açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz, kazandıracağız ve güçlendireceğiz" dedi.
1.12.2018 Siyaset
İnsanlığın yeniden ‘Nizam ve Merhamet Medeniyeti’ ile buluşmasını sağlamalıyız
İnsanlığın yeniden ‘Nizam ve Merhamet Medeniyeti’ ile buluşmasını sağlamalıyız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Kazakistan Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen etkinlikte konuştu. Topçu, "İnsanlığın 'Nizam ve Merhamet Medeniyeti' ile buluşmasını sağlamalıyız" dedi.
16.10.2018 Siyaset
Eski rektör Namık Çevik'e son görev
Eski rektör Namık Çevik'e son görev İzmir'de, yolun karşısına geçerken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) eski rektörlerinden Prof. Dr. Namık Çevik için, DEÜ Rektörlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi.
10.05.2018 Yaşam
O doktor adli tıp imamı çıktı!
O doktor adli tıp imamı çıktı! MİT’in, Kosova’da 6 FETÖ’cüyü kıskıvrak yakalaması, örgüte ağır bir darbe daha vurdu. Yakalananlardan doktor Osman Karakaya’nın Ergenekon sürecinde İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda FETÖ lehine raporlar düzenlediği ortaya çıktı
31.03.2018 Gündem
FETÖ'nün Balkan yapılanmasının kodları çözüldü
FETÖ'nün Balkan yapılanmasının kodları çözüldü Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Kosova istihbaratıyla etkin iş birliği içinde, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin Türkiye'den Batı ülkelerine kaçışlarını da organize eden Balkan yapılanmasına ilişkin operasyonuyla örgüte ağır bir darbe daha indirildi.
31.03.2018 Gündem
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..."
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlıktaki 20. yılı nedeniyle Ankara'da özel bir gece organize edildi.
10.03.2018 Fenerbahçe
Aydın'da ilk böbrek nakli gerçekleştirildi
Aydın'da ilk böbrek nakli gerçekleştirildi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde ilk böbrek nakli gerçekleştirildi.
16.12.2017 Yaşam
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
İdris Baluken hakkında yakalama kararı!
İdris Baluken hakkında yakalama kararı! HDP milletvekili İdris Baluken hakkında tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldı
17.02.2017 Siyaset
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı Duayen gazeteci Mete Akyol, Büyükada'da bulunan Hamidiye Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Usta gazeteci Akyol'u son yolculuğunda CHP milletvekilleri Mehmet Haberal, Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Eski Milletvekillerinden gazeteci yazar Oktay Ekşi, Eski 1. Ordu Komutanı Hurşit Tolon, İş adamı Ali Sabancı'nın da aralarında bulunduğu siyaset, iş dünyası ve basın camiasında çok sayıda kişi uğurladı
29.09.2021 Gündem
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi Yargıtayın bozma kararının ardından İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmesine karar verilen 274 sanıklı Ergenekon davasına ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, dosyanın Ankara'ya gönderilmesini istedi
29.09.2021 Gündem
Cevizci Hoca tartışması
Cevizci Hoca tartışması Bakan Akdağ’ın Prof. Karatay için “Ceviz bahçesi varmış” açıklamasıyla aralarında mini bir tartışma yaşandı
12.10.2016 Yaşam
Firari savcılar örgüt abisi çıktı
Firari savcılar örgüt abisi çıktı Firari eski savcılar Fikret Seçen, Hikmet Usta, Mehmet Yüzgeç’in de aralarında olduğu 40 şüpheli için gözaltı kararı çıktı. Soruşturma kapsamında firari savcıların örgütte abilik yaptığı tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Haberal oldu
Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Haberal oldu Türkiye’de ilk organ nakli ameliyatını yapan Prof. Dr. Mehmet Haberal, Hong-Kong’ta toplanan Dünya Organ Nakli Derneği kongresinde oybirliğiyle 2018-2020 yılları için başkanlığa seçildi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye iade edin!
Türkiye’ye iade edin! Kumpas davalarının savcıları Zekeriya Öz ve Fikret Seçen Almanya’ya, Celal Kara ise Hollanda’ya kaçtı. Mehmet Yüzgeç kayıp. Bakan Çavuşoğlu iade edilmelerini istedi
29.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Halil İnalcık son yolculuğuna uğurlanıyor
Prof. Dr. Halil İnalcık son yolculuğuna uğurlanıyor 100 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Halil İnalcık için Ankara Üniversitesi DTCF'de ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde tören yapıldı. Doğramacızade Ali Paşa Camisi'nde Prof. Dr. Halil İnalcık için cenaze töreni düzenlendi. Ankara'daki törenlerin ardından Prof. Dr. Halil İnalcık naaşı, toprağa verilmek üzere İstanbul'a getirilidi
27.07.2016 Yaşam
Ergenekon yoktur!
Ergenekon yoktur! Türkiye tarihinin en kritik davası Ergenekon’da verilen kararlar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay: “Örgüt kabulünde isabet yok. Soruşturma, yargılama ve delil toplama aşamaları yargılama ilkelerine aykırı. Bir kuzudan üç post çıkarılmış”
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan Ergenekon kararı!
Yargıtay'dan Ergenekon kararı! Yargıtay, 275 sanıklı davada Ergenekon Davası'nda delillerin toplanmasında hukuka aykırılık gördü ve hükmü usul yönünden bozdu
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’da karar günü
Ergenekon’da karar günü Yargıtay 16. Ceza Dairesi, aralarında eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ’un da bulunduğu 274 sanıklı davada karar verecek
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da karara doğru
Ergenekon'da karara doğru Ümraniye'deki bir gecekonduda 12 Haziran 2007'de ele geçirilen 27 el bombasıyla başlayan Ergenekon davası, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin 21 Nisan'da kararı açıklamasıyla 9 yıl sonra karara bağlanmış olacak.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaoğlu Kamer Genç’i ziyaret için geldi
Kılıçdaoğlu Kamer Genç’i ziyaret için geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hastanede yatan Kamer Genç’i ziyaret için İstanbul’a geldi...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasında flaş gelişme
Ergenekon davasında flaş gelişme Yargıtay Ergenekon sanıklarının yurt dışına çıkma yasağını kaldırdı. Başbuğ, Tolon, Eruygur dahil 85 sanığın yurt dışı yasağı kalktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Haberal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet haberal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.