Mehmet Doğan

Mehmet Doğan

Son dakika mehmet doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.881 mehmet doğan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
SPK'dan rekor ceza:  19 kişiye toplam 195,4 milyon TL
SPK'dan rekor ceza: 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL Sermaye Piyasası Kurulu, Kızılbük GYO işlemleriyle ilgili 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL idari para cezası verdi.
19.01.2024 Ekonomi
59 yaşında üniversiteli oldu, ilk dersi en ön sıradan takip etti
59 yaşında üniversiteli oldu, ilk dersi en ön sıradan takip etti Yozgat'ta ortaokul ve liseyi açıktan bitirdikten sonra üniversiteyi kazanan Ayşe Kayhan (59), Yozgat Bozok Üniversitesi'nde ilk derse katıldı.
2.10.2023 Yaşam
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı Tokat'ta çiftçilik yapan Hidayet Doğan eşi Kaster Doğan'ın ölümünün ardından 8 aylık oğlu Murat'ı evlatlık verdi. Murat Sırav, 4 yıl önce öz kardeşlerinin kendisine ulaşması üzerine evlatlık olduğunu öğrendi. Kardeşleriyle görüşmeye devam eden Sırav, bisikletle işten eve dönerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2023 Yaşam
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
Siirt'te iki trafik kazası: 13 yaralı
Siirt'te iki trafik kazası: 13 yaralı Siirt- Baykan kara yolunda ve Eruh ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.
21.04.2023 Yaşam
Gamze Açar cinayetinde yeni gelişme! İtirazlar art arda geldi
Gamze Açar cinayetinde yeni gelişme! İtirazlar art arda geldi Liseli Gamze Açar’ın (17) bir otelde cinsel istismara maruz kaldıktan sonra balkondan atılarak öldürülmesine ilişkin davada verilen karara, hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hem de genç kızın ailesi itiraz etti. “Organize bir kötülük içerisinde oldukları” belirtilerek sanıkların tamamına ceza istendi.
16.11.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümünde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Liseli Gamze'nin ölümünde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili davada tutuklu sanıklardan Rıza Doğan, ağırlaştırılmış müebbet ve 26 yıl hapis, Mustafa Emre Demiral ise ağırlaştırılmış müebbet ve 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanıklar Mehmet Doğan, Emre Eker ve Hüseyin Emre Gürgen ise tüm suçlamalardan beraat etti. 
11.10.2022 Gündem
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaşanan enerji kriziyle birlikte Avrupa'da bu kış çetin geçecek. Rusya'nın, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmesi krizi iyice derinleştirdi. Enerji Uzmanları kış şartlarında ciddi tasarruflar yapılmazsa Ocak ayında Avrupa’nın depolarında doğalgaz kalmayacağını söyledi.
16.09.2022 Dünya
Gamze Açar nasıl öldü? Gamze Açar cinayeti ve davası!
Gamze Açar nasıl öldü? Gamze Açar cinayeti ve davası! Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Peki, Gamze Açar nasıl öldü? İşte Gamze Açar cinayeti ve davası…
13.09.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Tutuklu sanıklardan Rıza Doğan hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 63 yıla kadar hapis; Mustafa Emre Demiral hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 23 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Tutuksuz sanıklar Mehmet Doğan ve Emre Eker hakkında 63 yıla kadar hapis cezası talep eden savcı, sanık Hüseyin Emre Gürgen'in de tüm suçlamalardan beraatini istedi.
12.09.2022 Yaşam
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Gamze Açar'ın ölümü davasında 2 sanığa tahliye
Gamze Açar'ın ölümü davasında 2 sanığa tahliye Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada, Mehmet Doğan ve Emre Eker tahliye edildi.
14.06.2022 Yaşam
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü?
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü? PKK’lı terörist Mehmet Doğan kimdir, öldürüldü mü? Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de, PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi!
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de , PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada tahliye taleplerine ret
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada tahliye taleplerine ret Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada tahliye talepleri reddedildi.
10.05.2022 Gündem
İHA’lar için uçuş güvenliği toplantısı
İHA’lar için uçuş güvenliği toplantısı Akdeniz Üniversitesi, İnsansız Hava Aracı (İHA) hava sahasıyla ilgili paydaşları bir araya getirdi. Uçuş güvenliğini artırmak için alınacak önlemlerin tartışıldığı Yeşil Alan Toplantısı’nda İHA’lar için macera parkı kurulması önerisi de gündeme alındı.
24.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Gamze'nin ölümü davasında sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Gamze'nin ölümü davasında sanıkların tahliye talepleri reddedildi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 4 sanığın tahliye talebi reddedildi.
3.02.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili dikkat çeken rapor!
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili dikkat çeken rapor! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı dava dosyasına, İstanbul Adli Tıp Kurumu raporu girdi. Raporda; kan ve doku örneklerinde tespit edilen maddelerin, kişinin tedavisinde kullanılan ilaç etken maddeleri olduğu, tedavi düzeyinde olup, toksik düzeyde olmadığı, aranan toksik ve uyuşturucu maddelerin bulunmadığı bilgisi yer aldı. Sanıklar, Açar'ın aşırı derecede alkol aldığını ve sonrasında uyuşturucu krizine girdiğini iddia etmişti.
16.12.2021 Yaşam
Gamze'nin öldüğü otelde çalışan tanık: 'Kızı attık' dediklerini duydum
Gamze'nin öldüğü otelde çalışan tanık: 'Kızı attık' dediklerini duydum Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada otelde çalışan Ö.E.'nin talimatla ifadesi alındı. Ö.E., "Ben 7'nci katta, sanıklar 5’inci katta kalıyordu. Saat 08.00 sıralarında önce art arda 4 çığlık sesi duydum. 4'üncü çığlık sesi haykırır gibiydi. Pencereye çıktığımızda yerde yatan bir kadın bedeni gördük. Aşağıda açık olan pencereden erkek sesleri geldi. Birinci erkek sesi, 'Kızı attık, şimdi polisler gelir bizi götürürler' dedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2021 Gündem
Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler
Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tanık ifadesine yer verildi. Tanık Ö.E. ifadesinde, 4 çığlık sesinin ardından 'Oğlum ne yapacağız, başımıza kalmasın, nasıl kurtulacağız bu işten?' ve 'Saçmalama oğlum, kendini attı deriz, yırtarız, bizim başımızı yakmazlar' şeklinde konuşmalar duyduğunu anlattı.
29.07.2021 Gündem
Cinsel istismar ve cinayet... Gamze Açar soruşturmasında kan donduran detaylar!
Cinsel istismar ve cinayet... Gamze Açar soruşturmasında kan donduran detaylar! Kızılcahamam'da bir otelin 5. katından düşerek hayatını kaybeden Gamze Açar’ın (17) şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık 5 kişi hakkında dava açtı. İddianamede genç kızın yardım için çıktığı balkonda, şüpheliler tarafından aşağıya atılarak öldürüldüğü belirtildi.
26.07.2021 Yaşam
Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada yeni karar!
Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada yeni karar! Beşiktaş'taki evinde 83 yaşında hayatını kaybeden ünlü psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada, ölümün doğal yollarla gerçekleştiğinin anlaşılması nedeniyle takipsizlik kararı verildi.
10.03.2021 Gündem
Doğan Cüceloğlu evinde ölü bulundu!
Doğan Cüceloğlu evinde ölü bulundu! Ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığı dairede ölü bulundu. Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu öldüğü belirtildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı son dakika açıklamasında, "Kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir." dedi.
16.02.2021 Gündem
Gamze Açar'n şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme!
Gamze Açar'n şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesi ile ilgili şok gerçekler ortaya çıktı. Tutuklanan 3 şüpheliden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, 'cinsel saldırı' suçundan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.
18.11.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.