Mehmet Cibara

Mehmet Cibara

Son dakika Mehmet Cibara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Cibara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Cibara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Cibara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet cibara gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 mehmet cibara haberi bulunmuştur. Tüm mehmet cibara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu?
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu? Galatasaray'ın 103. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. İki adayın da çok güçlü olmasından dolayı oy sayımında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'ın geçersiz oy kullandığını itiraf ettiği oylama sonucunda yeni başkan belli oldu. 24 sandığın açılmasıyla birlikte sarı - kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Dursun Özbek, Galatasaray'da ikinci kez başkanlık yapacak.
11.06.2022 Galatasaray
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol
Mehmet Cibara kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cibara’nın hakkında merak edilenler…
Mehmet Cibara kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cibara’nın hakkında merak edilenler… Galatasaray'da Dursun Özbek ile Metin Öztürk birleşmeyi gerçekleştirirken Eşref Hamamcıoğlu ile birleşme olmadı. Dursun Özbek’in listesinde Mehmet Cibara yer verileceğinin iddia edilmesinin ardından Mehmet Cibara hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Mehmet Cibara kimdir, kaç yaşında, nereli?
20.05.2022 Gündem
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan"
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan" Galatasaray Kulübü, resmi sitesinde yaptığı açıklamayla Arsenal maçı öcesi yenen akşam yemeğinin hesabının Fani Aysal'a ödetildiği iddialarına yanıt verdi.
7.10.2014 Galatasaray
G.Saray uçağında duygusal anlar
G.Saray uçağında duygusal anlar G.Saray'ı Londra'ya götüren uçakta duygusal patlama yaşandı.
1.10.2014 Galatasaray
'Yönetim devam etmez, kongre yapılmalı'
'Yönetim devam etmez, kongre yapılmalı' Galatasaray'da istifa iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Yönetimden Sedat Doğan da süreçle ilgili açıklamalarda bulundu
27.08.2014 Galatasaray
G.Saray'da Ali Sami Yen anıldı
G.Saray'da Ali Sami Yen anıldı Ali Sami Yen, vefatının 63. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
29.07.2014 Galatasaray
Kibarca gidin iması
Kibarca gidin iması Üstünel ile görüşmesi kriz yaratan Aysal, yönetime rest çekti
27.06.2014 Galatasaray
İşte o an!
İşte o an! Ergin Ataman ile Mahmut Uslu'nun diyaloğa girdiği 5. maça damga vuran sahneyi DOĞAN ÇİL böyle fotoğürafladı
15.06.2014 Galatasaray
Altınordu dört G.Saraylıyı istiyor!
Altınordu dört G.Saraylıyı istiyor! Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Altınordu’nun gündeminde G.Saray’dan 4 genç futbolcu bulunuyor.
8.06.2014 TFF 1.Lig
Sarıgül'ün yanına bir isim daha!
Sarıgül'ün yanına bir isim daha! Florya’ya bir değil, iki yönetici atanacak, biri dış, diğeri ise iç işlere bakacak. Emir Sarıgül ile birlikte çalışacak isim ve diğer görevlendirmeler salı günü açıklanacak.
6.06.2014 Futbol
Pilavdan kriz çıktı
Pilavdan kriz çıktı G.Saray Lisesi’nin geleneksel pilav gününde Avrupa şampiyonu basketbolcular ödül alırken, amatör şube sorumlusu Necati Demirkol kendisinden önce bu görevi yürüten Mehmet Cibara’ya plaket verilince salonu terk etti
1.06.2014 Futbol
G.Saray'da görev değişimi
G.Saray'da görev değişimi Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nda menajerlik görevine Murat Ersoy'un yerine Sinan Cem Tanık getirildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
G.Saray'ın yeni menajeri oldu
G.Saray'ın yeni menajeri oldu Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın menajerliğine Mehmet Berent Bayrakçı getirildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Hepimiz G.Saray'ın elemanlarıyız'
'Hepimiz G.Saray'ın elemanlarıyız' Galatasaraylı Sporcular Derneği, sarı-kırmızılı kulüpte spor yapmış bir çok ismin katılımıyla yemek düzenledi. Yemekte konuşan Başkan Ünal Aysal ilginç açıklamalar yaptı.
29.04.2014 Futbol
G.Saray görüşmelere başladı!
G.Saray görüşmelere başladı! Başkan Ünal Aysal "Artık çilek yok. Pastaya biraz da kiraz koyacağız" dedi. Bülent Tulun ilk kiraz adayının peşine düştü. Galatasaray Lyon'un sezon sonunda serbest kalacak golcüsü Bafetimbi Gomis ile görüşüyor. İşin ilginç yanı Gomis'e Beşiktaş da talip...
26.04.2014 Futbol
Ne yapsak olmuyor
Ne yapsak olmuyor G.Saray yönetimi kötü gidişin önüne bir türlü geçemiyor
23.04.2014 Futbol
'Bana kaptanları çağırın!'
'Bana kaptanları çağırın!' Kasımpaşa hezimetinin ardından başkan Ünal Aysal küplere bindi:
20.04.2014 Futbol
Avrupa şampiyonluğu yemekte kutlandı
Avrupa şampiyonluğu yemekte kutlandı Galatasaray Kulübü camiası, Euroleague'de Fenerbahçe'yi 69-58 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü olan Galatasaray Odeabank için verilen yemekte bir araya geldi.
15.04.2014 Futbol
Bu sözler söylendi mi?
Bu sözler söylendi mi? Son yönetim kurulu toplantısı sonrası Sedat Doğan, Mehmet Cibara, Ebru Köksal ve Mete İkiz’in “Biz bu maçı kaybedebiliriz ve büyük olaylar çıkabilir. Can güvenliğimizden endişe duyuyoruz. Bu yüzden güvenlik şirketi ile görüştük. Bizi kaçırabilmek için plan yapıyorlar” sözleri şok etkisi yarattı
4.04.2014 Süper Lig
Florya'yı aile evine çevir
Florya'yı aile evine çevir G.Saray’da başkan Ünal Aysal, tesislerin sorumluluğunu verdiği Şükrü Ergün’den Abdurrahim Albayrak performansı bekliyor:
28.03.2014 Futbol
Başkan Aysal: 'Önümüzdeki günlerde...'
Başkan Aysal: 'Önümüzdeki günlerde...' Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, son dönemde alınan kötü sonuçlara karşın kimsenin inancını kaybetmemesini istediğini söyledi.
27.03.2014 Futbol
'G.Saray her zaman güzel günler yaşar'
'G.Saray her zaman güzel günler yaşar' Galatasaray Kulübü Küçükçekmece Kürek Tesisleri'nde yapımı tamamlanan yeni kamp merkezinin açılışı Başkan Ünal Aysal'ın katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Cibara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet cibara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.