Mehmet Ceylan

Mehmet Ceylan

Son dakika Mehmet Ceylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ceylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ceylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ceylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ceylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 917 mehmet ceylan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ceylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! 17 günlük yasak...
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! 17 günlük yasak... Tam kapanma ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Kısıtlamaların sona erdiği 17 Mayıs tarihinin ise çok kritik olduğunu vurgulayan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Eğer biz 17 Mayıs'ta, 29 Nisan'dan önceki gibi yaşamaya devam edersek çok sürmez, birkaç hafta içerisinde bazen bu süre biraz daha uzayabilir, bir ayı bulabilir, vakaların yeniden arttığını göreceğiz, boşuna 17 gün eve kapanmış olacağız." ifadelerini kullandı.
8.05.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Koronavirüs ne zaman biter? Mehmet Ceylan açıkladı! ‘’Toplumsal bağışıkla bitmesi için en az yüzde 70 bağışık lazım’’
Koronavirüs ne zaman biter? Mehmet Ceylan açıkladı! ‘’Toplumsal bağışıkla bitmesi için en az yüzde 70 bağışık lazım’’ Koronavirüs ne zaman biter? "Artan koronavirüs vaka sayılarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, toplumsal korunma sağlanana kadar tedbirlerin devam edeceğini vurgulayarak, ‘’Nüfusun yüzde 60’ı aşılanmadan hiç kimse maskesini çıkarıp, mesafeye dikkat etmeden dolaşamayacak’’ dedi."
12.11.2020 Gündem
Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ ifade verdi
Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ ifade verdi Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ, bir televizyon kanalında yaptığı konuşması nedeniyle hakkında, "Hakaret" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.
12.06.2020 Gündem
İlker Başbuğ ifadeye çağrıldı
İlker Başbuğ ifadeye çağrıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 6 AK Partili vekilin yaptığı suç duyurusu üzerine eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ifadeye çağırdı.
10.06.2020 Gündem
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Farkında olmayan 400 bin hasta var
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Farkında olmayan 400 bin hasta var Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’de ‘corona’ hastası olup bunun farkında olmayan yaklaşık 400 bin kişi bulunduğunu, bu kişilerin bulaştırma riski düşünülerek bazı meslek gruplarındaki kişilere belirti göstermeseler dahi test yapılması gerektiğini söyledi.
12.05.2020 Corona Virüsü
'Corona virüsü' ile ilgili en çok merak edilen konu: Kan grubu risk oranını etkiler mi?
'Corona virüsü' ile ilgili en çok merak edilen konu: Kan grubu risk oranını etkiler mi? Corona Virüsü ile ilgili her geçen gün ortaya yeni bir iddia atılıyor. Son iddia ise 'Corona Virüsü'nün belli bir kan grubuna daha çok bulaştığı' iddiası... Bu iddiaya enfeksiyon uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ceylan, canlı yayında yanıt verdi.
18.03.2020 Gündem
AK Partili 6 isimden Başbuğ hakkında suç duyurusu
AK Partili 6 isimden Başbuğ hakkında suç duyurusu AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş kendisiyle birlikte 6 kişinin İlker Başbuğ hakkında suç duyurusu bulunacaklarını açıkladı.
7.02.2020 Gündem
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 21 ilin valisi görevden alındı. Görevden alınan valiler Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı
27.10.2018 Gündem
Kardak Gazisi Ahmet Çetin'den eğitime büyük hizmet
Kardak Gazisi Ahmet Çetin'den eğitime büyük hizmet Eski Sat Komandosu Kardak Gazisi Ahmet Çetin tarafından eğitime kazandırılan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi açılışı yapıldı.
3.10.2018 Gündem
Tekirdağ Çorlu'da trenin devrilme nedeni belli oldu
Tekirdağ Çorlu'da trenin devrilme nedeni belli oldu Başbakanlık ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarda 24 kişini öldüğü 124 kişinini ise yaralandığı tren kazasına ağış nedeniyle rayların altının boşalmasının neden olduğu belirtildi.
9.07.2018 Gündem
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.
9.07.2018 Yaşam
Şehit annesinin ağıtı yürekleri dağladı: Kalk o tabuttan oğul!
Şehit annesinin ağıtı yürekleri dağladı: Kalk o tabuttan oğul! HAKKARİ Şemdinli’de, sınırın sıfır noktasında yol güvenliğini sağlayan hudut birliğine, Irak’ın kuzeyindeki Basyan Khala Dağı bölgesinden PKK’lı teröristlerin düzenlediği füzeli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Orhan Özkan (29), memleketi Kayseri’de gözyaşları arasında toprağa verildi.
4.06.2018 Gündem
Bakan yardımcıları Afrin şehidinin kabrini ziyaret etti
Bakan yardımcıları Afrin şehidinin kabrini ziyaret etti Karabük Safranbolu ilçesine gelen 9 bakan yardımcısı, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın kabrini ziyaret etti.
15.04.2018 Gündem
Emekli kenti Tekirdağ
Emekli kenti Tekirdağ Tekirdağ’da yaşayan bir milyon kişiden yaklaşık 552 bin kişinin emekli aylığı aldığı kaydedilerek, emeklilerin toplam nüfus oranının ise yüzde 54.88 olduğu belirlendi.
26.02.2018 Yaşam
Karabük’te 10 binler şehidine ağladı
Karabük’te 10 binler şehidine ağladı TSK’nın Afrin bölgesine düzenlediği “Zeytindalı Harekatı”nda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar, Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı. Şehidi, alana sığmayan on binler uğurladı.
8.02.2018 Gündem
Mustafa Şentop'un acı günü
Mustafa Şentop'un acı günü TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop'un vefat eden teyzesi Raife Kaplan, toprağa verildi
30.01.2018 Gündem
CHP kongresinde ortalık karıştı!
CHP kongresinde ortalık karıştı! CHP'de olaylı kongrelere bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar'da, İhsaniye eski İlçe Başkanı'nın oğlu, eski İl Başkanı'nın boğazına sarılıp kürsüden indirmeye çalıştı.
8.01.2018 Siyaset
'Kripto FETÖ'cüleri gizleme numarası!
'Kripto FETÖ'cüleri gizleme numarası! 'Mahrem imamlar' operasyonlarında elde edilen veriler, TSK içindeki 'kripto FETÖ'cülerin kimliklerinin belirlenmesine büyük katkı sağladı...
29.09.2021 Gündem
Fuar da dönüştü
Fuar da dönüştü CNR Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bu yıl yeni proje lansmanları değil kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıktı. Bakanlık, Doğu Anadolu’daki dönüşüm projelerini maketlerle tanıtırken, zirvede yatay yapılaşmanın ve yeşilin önemine dikkat çekildi
23.11.2017 Ekonomi
Akıncı Üssü davasında şoke eden sözler!
Akıncı Üssü davasında şoke eden sözler! FETÖ'nün, darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davaya sanık savunmalarıyla devam edildi. Savunma yapan eski kursiyer teğmen Dağhan, 15 Temmuz'da teğmenlerle toplantı yapan filo komutanı Hakan Karakuş'un, "Bu gece büyük bir harekat yapacağız" dediğini ifade etti. Sanık Dağhan, filoya gelen darbeci bir ÖKK askerinin teğmenlere, "Bir işe başladık, eğer bizimle olmayan varsa şimdi söylesin kafasına sıkayım" dediğini aktardı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım ve İshak Cihangiri'den ortak açıklama
Başbakan Yıldırım ve İshak Cihangiri'den ortak açıklama Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri ile ortak basın toplantısı düzenledi. Başbakan Yıldırım ve Cihangiri'nin açıklamalarında öne çıkan en önemli konu "İki ülke arasında yapılan yerli para ile ticaret anlaşması" oldu.
19.10.2017 Siyaset
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bir dünya rekoru kırdık
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bir dünya rekoru kırdık TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 milyon 500 bin olan üyelerinin 6 ayda 1 milyon 600 bin kişiye iş istihdamı sağladığını belirterek, "Kim aldı bunları? Sizler aldınız, özel sektör aldı. Bu dünya çapında bir rekor. Dünya çapında özel sektörün yazdığı bir başarı hikayesi" dedi.
10.09.2017 Ekonomi
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi 130 kişi hakkındaki "Yurda dön" çağrısında süre doldu. Bu kişilerin vatandaşlıktan çıkarılmaları konusunda haklarında Bakanlar Kurulu kararı ile işlem yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ceylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ceylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.