Mehmet Berk

Mehmet Berk

Son dakika Mehmet Berk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Berk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Berk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Berk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet berk gelişmeleri de dahil olmak üzere 608 mehmet berk haberi bulunmuştur. Tüm mehmet berk haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, FETÖ'nün "futbolda şike" kumpasında ismi geçen 38 eski savcı ve hakim hakkında son soruşturmanın açılmasına karar verdi.
8.08.2022 Gündem
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ "futbolda şike" kumpasında yer aldıkları gerekçesiyle aralarında Fikret Seçen, Mehmet Berk ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu 38 eski savcı ve hakim hakkında iddianame düzenlendi.
5.11.2021 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada kapatılan TUSKON dava dosyasına giren raporda 14 savcı ve hakime takım elbise verilmesi için talimat gönderildiği ortaya çıktı.
11.03.2019 Gündem
HSK’dan bomba Balyoz kararı! 50 eski hâkim savcı hakkında kovuşturma izni verildi!
HSK’dan bomba Balyoz kararı! 50 eski hâkim savcı hakkında kovuşturma izni verildi! HSK 2. Dairesi, Balyoz davasına bakan ve tamamına yakını FETÖ sebebiyle meslekten atılan 50 hâkim savcı hakkında kritik bir karar verdi. Daire, soruşturma ve yargılama sırasında hukuksuzluk yaptıklarını tespit ettiği söz konusu hâkim savcıların kovuşturulmaları yönünde karar aldı.
19.02.2019 Gündem
Yargıtay'dan Aziz Yıldırım kararı
Yargıtay'dan Aziz Yıldırım kararı Yargıtay 18. Ceza Dairesi, Zekeriya Öz ve Mehmet Berk’in şikayetleri üzerine Aziz Yıldırım aleyhine açılan ceza davasında yerel mahkemenin verdiği mahkumiyet kararını bozdu.
28.06.2017 Fenerbahçe
"Korkmayın, davaya gelin"
"Korkmayın, davaya gelin" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün başlayacak "kumpas" davası öncesinde "Mücadele evde oturarak yapılmaz" diyerek müştekilere seslendi.
20.02.2017 Fenerbahçe
Eski savcı Mehmet Berk'in kardeşi Ramazan Berk tutuklandı
Eski savcı Mehmet Berk'in kardeşi Ramazan Berk tutuklandı Eski savcı Mehmet Berk'in kardeşi Ramazan Berk tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı!
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı! O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın ilgiyle izlenen programı O Ses Türkiye'de performansını sergileyen bir ses stüdyoyu salladı. İşte O Ses Türkiye'deki o anlar...
29.09.2021 Gündem
Şikenin Fuat Avni’si
Şikenin Fuat Avni’si FETÖ’nün Balyoz, Ergenekon ve Şike soruşturmaları sürecinde kullandığı ‘Dönemin Fuat Avni’si’ Rauf Atilla Polat’ın kimliği deşifre oldu. 2011 yılına kadar ‘haberx.com' adlı sitede köşe yazarlığı yapan Polat’ın, FETÖ’nün eski emniyet imamı ‘Kozanlı’ olarak adlandırılan firari Osman Hilmi Özdil’in adamı olduğu ortaya çıkarıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mustafa Çalışkan: Sniper konusu şehir efsanesi
Mustafa Çalışkan: Sniper konusu şehir efsanesi İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, darbe komisyonunda 15 Temmuz gecesiyle ilgili bilinmeyen bir ayrıntıyı anlattı. Çalışkan açıklamasında "Sniper konusu şehir efsanesi. Boğaziçi Köprüsü'nde sniper yoktu. O köprünün bir bacağının üzerindeki sallanan şey sniper değildi" dedi.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de takımlar oluşturuldu!
O Ses Türkiye'de takımlar oluşturuldu! TV 8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça fenomen olan O Ses Türkiye yarışmasında takımlar belli oldu. O Ses Türkiye'de hangi ünlünün takımında kimler var? O Ses Türkiye'deki detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Fenerbahçe Kulübünden 8 isme ihraç talebi
Fenerbahçe Kulübünden 8 isme ihraç talebi Disiplin kurulu, FETÖ/PDY soruşturmalarında adı geçen hakim, savcı ve polis müdürü 8 kişinin kulüpten ihracı için oy birliğiyle karar aldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu NTV, NTVSpor ve Star'ın ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.
25.08.2016 Fenerbahçe
Sarp Apak, kardeşinin nişanında eğlendi
Sarp Apak, kardeşinin nişanında eğlendi DİZİ ve sinema oyuncusu Sarp Apak, kardeşi Mehmet Berk Apak’ın Bursa’daki nişan törenine katıldı...
22.08.2016 Magazin
Hakim ve savcıların malları donduruldu
Hakim ve savcıların malları donduruldu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından düğmeye basan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), FETÖ bağlantılı 2 bin 745 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdı.
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan şike hamlesi
HSYK'dan şike hamlesi HSYK şike davasına bakan hakim ve savcılar için inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
54 hakim ve savcıya ‘kumpas’ iddianamesi
54 hakim ve savcıya ‘kumpas’ iddianamesi “Selam Tevhid’de kumpas” soruşturmasında o dönemde görev yapan 54 hakim ve savcı hakkında iddianame hazırlandı. Şüpheliler için ağırlaştırılmış müebbet talep edildi
29.09.2021 Gündem
Eski başkandan flaş açıklamalar
Eski başkandan flaş açıklamalar Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Spor Türk programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Polat, kongre kararı aldığımda bazı yöneticiler bir anda 180 derece değişti. O dönem beni göndermek için bir komite kuruldu" derken, İnan Kıraç'ın da kendisinden nefret ettiğini düşündüğünü söyledi.
3.01.2016 Galatasaray
Savcı Adnan Çimen'in pasaportuna havalimanında el kondu
Savcı Adnan Çimen'in pasaportuna havalimanında el kondu HSYK tarafından açığa alınan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan savcı Adnan Çimen’in Almanya’nın Hamburg şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı’ndan çıkışına izin verilmedi. Çimen’in pasaportuna el konuldu.
29.09.2021 Gündem
'Selam Tevhid'de 54 hakim ve savcıya yurt dışına çıkış yasağı
'Selam Tevhid'de 54 hakim ve savcıya yurt dışına çıkış yasağı Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, "Selam Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında, 54 hakim ve savcı hakkında "siyasal ve askeri casusluk", "silahlı terör örgütü kurma ve üye olma" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından yurt dışına çıkış yasağı kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
'Beni idam etsinler'
'Beni idam etsinler' Şike davasının savcısı Mehmet Berk, 360 TV'de yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.10.2015 Fenerbahçe
‘Özel yetkililer’ için uzaklaştırma
‘Özel yetkililer’ için uzaklaştırma HSYK, ‘Selam Tevhid’ soruşturmasında usulsüz dinleme talep ettiği ve bu yönde karar aldığı iddia edilen 49 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdı...
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan 54 savcı ve hakim hakkında soruşturma izni
HSYK'dan 54 savcı ve hakim hakkında soruşturma izni HSYK 3. Dairesi 54 savcı ve hakim hakkında soruşturma izni verdi. 54 savcı ve hakim usülsüz dinlenemeden soruşturulacak.
29.09.2021 Gündem
F.Bahçe'den Erdoğan'a kumpas mektubu!
F.Bahçe'den Erdoğan'a kumpas mektubu! Şike davası sanığı Cihan Oskay'ın itirafları sonrası Fenerbahçe harekete geçti.
15.04.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Berk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet berk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.