Mehmet Baransu

Mehmet Baransu

Son dakika Mehmet Baransu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Baransu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Baransu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Baransu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet baransu gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 mehmet baransu haberi bulunmuştur. Tüm mehmet baransu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
'Balyoz planı' davasında karar! Mehmet Baransu'ya 13 yıl hapis cezası
'Balyoz planı' davasında karar! Mehmet Baransu'ya 13 yıl hapis cezası "Devletin güvenliğine ilişkin belgeleri temin etme ve yok etme" suçlarından yargılanan kapatılan Taraf Gazetesi'nin eski çalışanlarından Mehmet Baransu 13 yıl hapis, diğer sanıklar Ahmet Altan, Yasemin Çongar ve Yıldıray Oğur ise 3'er yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.
4.03.2022 Gündem
FETÖ'cü Mehmet Baransu'nun cezası belli oldu!
FETÖ'cü Mehmet Baransu'nun cezası belli oldu! Taraf Gazetesi'nin 28 Kasım 2013 tarihli sayısında yayınlanan "Gülen'i bitirme kararı 2004'te MGK'da alındı" manşetine konu haberi yapan Mehmet Baransu, 4 ayrı suçtan toplam 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
23.11.2020 Gündem
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan Mehmet Baransu'nun cezası belli oldu
FETÖ'den yargılanan Mehmet Baransu'nun cezası belli oldu Mersin’de aralarında Mehmet Baransu’nun da bulunduğu 70 sanıklı FETÖ davasında karar çıktı. Baransu 3 suçtan toplam 19 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.07.2020 Gündem
FETÖ Mehmet Baransu hakkında flaş gelişme!
FETÖ Mehmet Baransu hakkında flaş gelişme! ‘FETÖ’ davası kapsamında tutuklu bulunan Mehmet Baransu, kaleme aldığı bir yazıda Balyoz davasının görüldüğü İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine ‘Hakaret’ ve ‘İftira’ attığı iddiasıyla bir kez daha Ağır Cezalık oldu.
5.01.2020 Gündem
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün örgütsel benzerliklerle bu iki örgüt arasındaki bağlantı ve benzerliklere vurgu yapıldı.
26.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ operasyonunda ortaya çıktı! 300 milyonda bir olasılık...
FETÖ operasyonunda ortaya çıktı! 300 milyonda bir olasılık... FETÖ soruşturması kapsamında Dışişleri Bakanlığına personel alımı amacıyla düzenlenen sınavlarda örgüt üyesi adaylar lehine usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında gözaltı kararı verilen 249 şüphelinin büyük çoğunluğunun 2010'daki sınavda, aynı cümlelerle yazdıkları kompozisyon metninin bir Türk büyükelçi tarafından 2012'deki yurt dışı konferansında konuşma metni olarak kullanıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
2010 KPSS sorularının sızdırılması davasında cezalar belli oldu
2010 KPSS sorularının sızdırılması davasında cezalar belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince 10 Temmuz 2010'daki KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin açılan beşinci davada 64 sanık 6 yıl 3 ay ile 15 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen sürelerde hapis cezasına çarptırıldı.
2.05.2019 Gündem
KPSS davasında tahliye edilen Gülen'in yeğeni tekrar tutuklandı
KPSS davasında tahliye edilen Gülen'in yeğeni tekrar tutuklandı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sorularının çalınmasıyla ilgili görülen ana dava kapsamında tahliye edilen 12 kişiden, aralarında FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yeğeni ile Mehmet Baransu'nun kardeşinin de bulunduğu 5 kişi, savcılığın itirazı üzerine yeniden tutuklandı.
26.10.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna ilişkin önemli detaylara ulaştı. İddialara göre, Oktar grubunun önemli isimlerinden işadamı Mehmet Alp Ünlü ile Tarkan Yavaş, Erbil'e giderek Talip Büyük'le görüştü. Ünlü ve Yavaş'ın, FETÖ'nün Kuzey Irak imamı Büyük ile 2014 ve 2015 yılları arasında Erbil'de 2 kez görüştüğü öne sürüldü
25.07.2018 Gündem
Gözaltındaki Adnan Oktar FETÖ'cü Opçin ve Baransu ile yüz yüze görüşmüş!
Gözaltındaki Adnan Oktar FETÖ'cü Opçin ve Baransu ile yüz yüze görüşmüş! Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube polislerinin dün sabah saatlerinde başladığı operasyonun yeni detaylarına ulaşıldı.
12.07.2018 Gündem
Birbirlerine düştüler
Birbirlerine düştüler FETÖ üyeleri, firari Can Dündar ve muhalif kesimin, kendilerini devlete açtıkları savaşta yalnız bıraktığını düşünüyor.
29.09.2021 Gündem
Opçin’in ByLock’undan Balyoz kumpası çıktı
Opçin’in ByLock’undan Balyoz kumpası çıktı FETÖ üyeliği suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Tuncay Opçin’in ByLock kullandığı tespit edildi. Yazışma dökümlerinde Opçin’in, “Balyoz kumpasını hükümete yıktım” demesi dikkat çekiyor
29.09.2021 Gündem
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Baransu’nun avukatı Bylock’çu çıktı
Baransu’nun avukatı Bylock’çu çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, FETÖ’nün medya militanlarından Mehmet Baransu’nun avukatı Sercan Sakallı’nın örgütün kripto haberleşme ağı Bylock kullandığı belirlendi. Avukat Sakallı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 35 sanıklı davada, o dönem İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube'de görevli komiser sanık Hamdi Egbatan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Baransu Bylock kullanıcısı çıktı
Mehmet Baransu Bylock kullanıcısı çıktı MİT'in dijital veriler üzerinde yapılan inceleme sonucu hazırlanan raporda bylock tespit edilen sanıkların isimlerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'Şike kumpası'nda 42 sanık ByLock'çu çıktı
'Şike kumpası'nda 42 sanık ByLock'çu çıktı "Futbolda şike" soruşturmasında "kumpas" kurduğu iddiasıyla 108 sanığın yargılandığı davada mahkeme başkanı, cep telefonunda ve internet sağlayıcısında örgütün kriptolu mesajlaşma programı "Bylock" tespit edilen 42 sanığın isimini açıkladı. Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen sanıklardan Şerif Ali Tekalan ve eski emniyet müdürü Nazmı Ardıç'ın da bulunduğu 21 sanığın "kırmızı" listede olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
İddianame net: Balyoz FETÖ kumpasıdır
İddianame net: Balyoz FETÖ kumpasıdır TSK’da FETÖ’cü olmayan subayların tasfiyesi için açıldığı öne sürülen kumpas davalarından ‘Balyoz’un savcılarından Savaş Kırbaş hakkında üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi. Kırbaş’ın ByLock kullandığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Balyoz savcısına üç kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Balyoz savcısına üç kez ağırlaştırılmış müebbet istemi "Balyoz Planı" davası savcılarından Savaş Kırbaş hakkında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve TBMM'yi ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçlarından üç kez ağırlaştırılmış müebbet ile "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Şike davasında gerginlik! Nezarete atıldı
Şike davasında gerginlik! Nezarete atıldı "Futbolda şike" soruşturmasında "kumpas" kurduğu iddiasıyla 15'i tutuklu 108 sanığın yargılandığı davada savunmalara ara veren mahkeme müştekilerin katılma talepleri ile sanıkların tahliye taleplerini aldı.
24.02.2017 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Baransu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet baransu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.