Mehmet Ayan

Mehmet Ayan

Son dakika Mehmet Ayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 mehmet ayan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onyekuru geliyor! Şenol Güneş istedi...
Onyekuru geliyor! Şenol Güneş istedi... Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacağını iddia eden Mehmet Ayan, tecrübeli çalıştırıcının siyah beyazlı yönetimden Onyekuru'yu istediğini belirtti.
8.02.2022 Beşiktaş
O belgeler ve sözleşmeler bir hesaplaşmanın ürünü
O belgeler ve sözleşmeler bir hesaplaşmanın ürünü Galatasaray Kulübü’nde son birkaç günde en çok konuşulan olay, futbolcu sözleşmelerinin en ince detayına kadar ortaya çıkması.
12.09.2020 Galatasaray
Efsane güreşçi Yaşar Doğu'ya anma töreni
Efsane güreşçi Yaşar Doğu'ya anma töreni Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu efsane güreşçi Yaşar Doğu için ölümünün 58. yıl dönümünde kabri başında anma töreni düzenlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ozan Tufan bombası! Sergen Yalçın...
Ozan Tufan bombası! Sergen Yalçın... Alanyaspor'da transfer çalışmaları erken başladı. Güney ekibinin devre arasında ilk olarak Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'a teklif yapacağı öğrenildi.
22.11.2018 Fenerbahçe
59. Kurtdere Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban oldu
59. Kurtdere Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban oldu Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına 59'uncusu düzenlenen güreşlerde başpehlivanlığı İsmail Balaban kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İddaa'da mart baharı
İddaa'da mart baharı Bahisseverlere 2019 Mart’ından geçerli olmak üzere büyük bir müjde var.
8.08.2018 Süper Lig
Çok zor kura
Çok zor kura Güntekin Onay, F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica ile eşleşmesini değerlendirdi:
23.07.2018 Fenerbahçe
TL’nin zaferi
TL’nin zaferi Gazetemiz yazarı Mehmet Ayan Galatasaray'ın Muğdat transferini değerlendirdi.
29.06.2018 Galatasaray
İkinci için eve dönüş 3 Temmuz!
İkinci için eve dönüş 3 Temmuz! Turnuva için geri sayım başladı, Mehmet Ayan E Grubu'nu masaya yatırdı.
11.06.2018 Arşiv
Şampiy10 yazarlarından G.Saray yorumu!
Şampiy10 yazarlarından G.Saray yorumu! Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. Şampiy10 yazarları; Serhat Ulueren, Mehmet Ayan ve Bahri Havadır bu karşılaşmayı ve sarı-kırmızılıların ligdeki şampiyonluk şansını değerlendirdi.
9.04.2018 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi gibi kurul
Şampiyonlar Ligi gibi kurul G.Saray'ın gözü kulağı UEFA'dan gelecek haberde! Peki raporu kim yazacak? Soruşturma Kurulu'nda öyle isimler var ki...
3.04.2018 Galatasaray
Trabzon'da kaybolan polisin cenazesi bulundu
Trabzon'da kaybolan polisin cenazesi bulundu Trabzon’un Maçka ilçesinde 22 Mart'ta devriye görevi sırasında içerisinde bulundukları aracın dereye uçması sonucu dere sularında kaybolan polis memuru Mehmet Ayan’ın cenazesi bulundu.
2.04.2018 Gündem
Trabzon'dan acı haber geldi! 1 polis şehit
Trabzon'dan acı haber geldi! 1 polis şehit Trabzon'un Maçka ilçesinde polis aracının dereye devrilmesi sonucu bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı. Akıntıya kapılarak kaybolan polis memurunun bulunması için ise çalışma başlatıldı.
22.03.2018 Gündem
NTV Spor'da ayrılıklar belli oldu
NTV Spor'da ayrılıklar belli oldu NTV Spor'da kanalın kapanmasıyla birlikte ayrılıklar da netleşti...
20.03.2018 Futbol
Kartal bitti demeden bitmez! Beşiktaş zirveye kanat çırptı!
Kartal bitti demeden bitmez! Beşiktaş zirveye kanat çırptı! Vodafone Park'ta futbolseverler nefes kesen bir mücadele izledi. Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.
25.02.2018 Fenerbahçe
"İlk maçtan farkı gördük"
"İlk maçtan farkı gördük" Koray Günter, Lig Radyo'da yazarımız Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı:
17.01.2018 Galatasaray
"Terim varsa ben yokum"
"Terim varsa ben yokum" Fatih Terim ismi yönetimi de ikiye böldü! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da yaşananları açıklıyor!
4.12.2017 Galatasaray
Çare Terim!
Çare Terim! Beşiktaş yenilgisi sonrasında Igor Tudor'un da suyu ısındı!
3.12.2017 Galatasaray
Tudor'un son şansı
Tudor'un son şansı Sarı-Kırmızılı cephede herkesin aklı Tudor'un bu maçtaki oyun planında...
1.12.2017 Galatasaray
Medyayı bırak, Kartal'a bak!
Medyayı bırak, Kartal'a bak! G.Saray'ın hocası Tudor'un büyük maç kazanamadığı için aldığı eleştirilere isyanını Vatan yazarlarına sorduk, işte yorumları:
26.11.2017 Galatasaray
Eskiden el öperken şimdi el üstündeyiz
Eskiden el öperken şimdi el üstündeyiz TÜRKİYE’NİN dünya futbolundaki ağırlığı bugünlerde tavan yapmış durumda... Artık hem UEFA hem de FIFA futbol adına önemli kararlar alırken Türkiye Futbol Federasyonu’nun desteğine ve görüşlerine başvuruyor.
24.11.2017 Futbol
500 milyon Tudor'a emanet edilemez!
500 milyon Tudor'a emanet edilemez! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da koltuğu sallantıda olan Hırvat hocayı mercek altına aldı.
20.11.2017 Galatasaray
Mehmet Ayan ile Ersin Düzen derbinin röntgenini çekti
Mehmet Ayan ile Ersin Düzen derbinin röntgenini çekti Yazarlarımız Mehmet Ayan ile Ersin Düzen derbinin röntgenini VATAN okurları için çekti:
21.10.2017 Galatasaray
Nereye baksan gurbetçi değil
Nereye baksan gurbetçi değil Yazarımız Mehmet Ayan, 'Gurbetçi oyuncu hegemonyası' iddialarını araştırdı, çıkan sonuçlar herkesi şaşırtacak!
7.10.2017 Futbol
Kusursuz bir kadro!
Kusursuz bir kadro! G.Saray transfere doymadı, yazarımız Mehmet Ayan sarı-kırmızılı kulübün durumunu masaya yatırdı.
7.09.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.