Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kusursuz bir kadro!

Kusursuz bir kadro!

G.Saray transfere doymadı, yazarımız Mehmet Ayan sarı-kırmızılı kulübün durumunu masaya yatırdı.

Kusursuz bir kadro!

“G.Saray son 35 senede bu tip devrimlerden 3-4 kez yaptı ve sonuçlar aldı. Ancak o devrimleri Derwall, Denizli, Terim gibi güçlü karakterlerle gerçekleştirdi. İlk 3 maçın balayı ne kadar sürer? Herkes sükûnetini korumalı. G.Saray’ın 31 maçı daha bulunuyor.”

G.SARAY yönetimi büyük fedakarlıklar yapıp, ciddi riskler alarak neredeyse kusursuz bir kadro yaptı. Her mevkiinin birer alternatifi var. En son kaleci Carrasco ile kale de garantiye alındı.
EN sıkıntılı mevki olan sol kanada da savunma ve hücum gücü kuvvetli Latovlevici transfer edildi. Yönetim el-hak gereğini yaptı. Peki sahaya yansıması? G.Saray son 35 senede bu tip devrimlerden 3-4 kez yaptı ve sonuçlar aldı. Ancak o devrimleri Jupp Derwall, Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi güçlü karakterlerle gerçekleştirdi.
ARMAYA BÜYÜKLÜK KATTI
KADRO devrimlerini yapabilecek hocalardaki deneyim önemlidir. Tudor’a kötü bir hoca demek yanlış. Ancak bu kadro cesametini kaldırabilir mi? Teknik ve idari anlamda, bu güçlü karakterleri yönetebilir mi? Tudor büyümek isteyen bir hoca. Ancak takım onunla büyüyecek bir takım değil; zaten şanlı bir armanın üzerine harika transferlerle büyüklüğüne büyüklük katmış bir ekip. İlk 3 maçın balayı ne kadar sürer? Herkes sükûnetini korumalı. 31 maç daha var!

Haberin Devamı