Mehmet Ali Erbil Kızı

Mehmet Ali Erbil Kızı

Son dakika Mehmet Ali Erbil kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Erbil kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Erbil kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali erbil kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 mehmet ali erbil kızı haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali erbil kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım!
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım! 'Ondan babalık görmedim' sözleriyle gündeme gelen Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.
28.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.
18.10.2018 Magazin
'Sevgili değil, arkadaşız'
'Sevgili değil, arkadaşız' Oyuncu Nergis Kumbasar ile şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, önceki akşam üzeri Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
22.04.2018 Magazin
Yasmin Erbil'den Anıl Tetik'e: Bas gaza sevgilim!
Yasmin Erbil'den Anıl Tetik'e: Bas gaza sevgilim! Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, 'Survivor’ yarışması ile ünlenen Anıl Tetik'le aşk yaşıyor.
10.04.2018 Magazin
Yasmin'e babası yardım etti!
Yasmin'e babası yardım etti! Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren Yasmin Erbil'in gece kulübü ve barlara alınmadığında babasını arayarak yardım istediği ortaya çıktı.
18.12.2017 Magazin
İşte Mali'nin yeni küçük sevgilisi!
İşte Mali'nin yeni küçük sevgilisi! Çapkınlıkları ile sürekli gündeme gelen 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, kızı yaşındaki esmer sevgilisiyle göğsünü gere gere dolaşıyor.
8.08.2017 Magazin
Yasmin Erbil tatilde ateşli pozlar verdi
Yasmin Erbil tatilde ateşli pozlar verdi Şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin'i sosyal medyadaki paylaşımları için uyarmıştı. Ancak Yasmin bunlara aldırmayıp ateşli pozlarına devam etti
24.06.2017 Magazin
Mali sosyal medyadan sevgili yaptı!
Mali sosyal medyadan sevgili yaptı! Mehmet Ali Erbil, canlı yayın sırasında aşk itirafında bulundu.
21.03.2017 Magazin
"Keşke onu üzmeseydim"
"Keşke onu üzmeseydim" Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin’i dizisinde oynatmadığı için kırgın olduğunu söylediği Hamdi Alkan sessizliğini bozdu. Alkan, “Benimle ilgili ne dese haklı” dedi
16.03.2017 Magazin
Babasından Yasmin Erbil cevabı: 'Artık o...'
Babasından Yasmin Erbil cevabı: 'Artık o...' Önceki akşam yakın dostlarıyla birlikte akşam yemeğinde görüntülenen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil ile ilgili soruya tek cümleyle yanıt verdi.
10.01.2017 Magazin
Kızını kutladı tepki yağdı!
Kızını kutladı tepki yağdı! Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin'in doğum gününü Instagram'dan "Benim bir tanecik aşkım Yasmin'im bugün doğdu...
2.12.2014 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e tepkiler büyüyor!
Mehmet Ali Erbil'e tepkiler büyüyor! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin'in doğum gününü sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafla kutladı. Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı fotoğrafa tepkiler artınca ünlü isim fotoğrafı değiştirdi.
2.12.2014 Magazin
Mali kızı Yasmin'in fotoğrafını paylaştı, tepki yağdı!
Mali kızı Yasmin'in fotoğrafını paylaştı, tepki yağdı! Hemen sildi, başka fotoğraf paylaştı. İşte o fotoğraf...
2.12.2014 Magazin
Erbil’in kızı gelin oldu
Erbil’in kızı gelin oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil büyük kızı Sezin Erbil’i Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendirdi
21.12.2009 Magazin
'Kızım için çok üzgünüm'
'Kızım için çok üzgünüm' Mehmet Ali Erbil, kızı Sezin ile Alişan’ın ayrılmalarına çok üzüldüğünü söyledi. Alişan ise "çok tantana koparılıyor" dedi
12.04.2007 Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalarla gündemdeyken genç sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp tatile gitti.
4.02.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak' Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili itirafıyla da gündeme geldi.
21.01.2024 Magazin
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Erbil Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali erbil kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.