Gazete Vatan Logo
Magazin "Keşke onu üzmeseydim"

"Keşke onu üzmeseydim"

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin’i dizisinde oynatmadığı için kırgın olduğunu söylediği Hamdi Alkan sessizliğini bozdu. Alkan, “Benimle ilgili ne dese haklı” dedi

"Keşke onu üzmeseydim"

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, çoğunluğu 70’li yıllara ait olan orijinal ve büyük bir kısmı elle çizilmiş film afişlerinden oluşan özel koleksiyonunu Maltepe Park AVM’de sergiledi. Sergide, aralarında Çirkin Kral, Avare, Tarkan, Küçük Hanımefendi, Mavi Boncuk, Şekerpare gibi Yeşilçam’a damga vuran filmlerin de bulunduğu 47 adet afiş yer alıyor. Hamdi Alkan’a açılış sırasında Mehmet Ali Erbil’in kendisi için söylediği “Hamdi Alkan’a kızım Yasmin’i dizisinde oynatması için ricada bulundum. Beni geri aramadı. Herhalde midesiyle birlikte vicdanını da küçülttü” sözleri hatırlatıldı. Alkan, “Mehmet Ali benim büyüğümdür. Benim için çok özeldir. Kızı da kızımdır. Benimle ilgili ne dese haklı. Ne dese kabulüm. Yoğunluktan arayamadım. Keşke bunu telafi etme şansım olsa. Keşke onu böyle üzmeseydim” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Ünlü sanatçı sergisi ile ilgili, “30 yıldır bu afişleri biriktiriyorum. Yaklaşık 400 tane... Bu koleksiyonun turşusunu kuracak halimiz yok. Koleksiyonu halka açmış olduk” dedi.

Haberin Devamı