Medya Yapılanması

Medya Yapılanması

Son dakika medya yapılanması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan medya yapılanması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını medya yapılanması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medya Yapılanması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medya yapılanması gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 medya yapılanması haberi bulunmuştur. Tüm medya yapılanması haberleri aşağıda listelenmiştir.
AİHM'den Atilla Taş kararı
AİHM'den Atilla Taş kararı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), şarkıcı Atilla Taş tarafından Ankara'ya karşı açılan hak ihlali davasında kararını açıkladı. Mahkeme 12 bin 275 euro manevi tazminat ile 3 bin 175 euro mahkeme masrafı ödenmesini kararlaştırdı.
19.01.2021 Dünya
DEAŞ’ın medya sorumlusu Bursa’da yakalandı
DEAŞ’ın medya sorumlusu Bursa’da yakalandı DEAŞ terör örgütünün medya yapılanması sorumlusu, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bursa’da düzenlenen operasyonla yakalandı.
14.09.2020 Gündem
Ahmet Altan gözaltına alındı
Ahmet Altan gözaltına alındı "FETÖ darbe çağrışımı" davasında tahliye edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Ahmet Altan, İstanbul Göztepe'deki evinde gözaltına alındı.
12.11.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından darbe girişiminin hazırlık aşamasında başrol oynayan ve ihanet sürecini son ana kadar sevk ve idare eden sivil imamlar, girişim başarısız olunca darbenin kontrol merkezi Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalandı.
16.04.2019 Dünya
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis Gazeteci Nazlı Ilıcak, "Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.01.2019 Gündem
FETÖ'nün tutuklu 'Maceracı'sı konuştu
FETÖ'nün tutuklu 'Maceracı'sı konuştu Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan, kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" isimli programı sunan Murat Yeni, savcılık ifadesinde örgütün etkinliklerinde kendilerini vitrin olarak kullandığını anlattı.
3.12.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nce yeniden yargılandığı davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, tüm sanıklara yerel mahkemece verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarının onanmasını talep etti.
21.09.2018 Gündem
FETÖ medya davasında karar çıktı!
FETÖ medya davasında karar çıktı! FETÖ'nün medya yapılanması davasında karar çıktı. Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi
16.02.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında son savunmalar alındı!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında son savunmalar alındı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı dava, sanıkların savcılık mütalaasına karşı savunmalarıyla devam etti.
13.02.2018 Gündem
Makedonya FETÖ'ye kapıları kapatıyor
Makedonya FETÖ'ye kapıları kapatıyor FETÖ'ye bir darbe de Makedonya'dan geldi. FETÖ'cülerin yurt dışına kaçmak için 'vize boşluğunu' fırsata çevirerek adeta koridor yaptığı ülke kapılarını kapatıyor.
28.12.2017 Dünya
Sarraf'ın ifadesini çürüttü! Sürpriz tanık konuştu
Sarraf'ın ifadesini çürüttü! Sürpriz tanık konuştu Rıza Sarraf’ın , 10 Nisan 2013 tarihine Halk Bankası Eski Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı yanında aradığı ve talimat verdiği ilişkin ifadesi ilgili olarak bilirkişi Türk Hava Yolları çalışanı Semra İbrahimi Hamza dinlendi. Hamza, Atilla’nın söz konusu tarih ve saatte eşi ve oğluyla birlikte İstanbul - Barcelona uçağında olduğunu söyledi. THY bilirkişisi Hamza’nın açıkladığı uçuş bilgilerinin, Sarraf’ın yalan ifade verdiğinin değerlendirilmesi bakımından önem taşıyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşının imzalı talimatı ortaya çıktı!
FETÖ elebaşının imzalı talimatı ortaya çıktı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, tutuklu örgütü üyelerinin tahliyesi için hakimlere talimat vermiş
29.09.2021 Gündem
Ilıcak: FETÖ’yü teşhis edemedim
Ilıcak: FETÖ’yü teşhis edemedim FETÖ’nün medya yapılanması davasında Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Ilıcak, “FETÖ’nün amacını bilmiyordum” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! FETÖ Medya Yapılanması Davası; mahkeme ara karında, Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Duruşma 12 Şubat'a ertelendi.
29.09.2021 Gündem
FETO'nün medya yapılanmasında savcı 3 kişiye müebbet istedi
FETO'nün medya yapılanmasında savcı 3 kişiye müebbet istedi FETO'nün medya yapılanması davasında savcı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davası
FETÖ'nün medya yapılanması davası FETÖ/PDY'nin medya yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla aralarında Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Murat Aksoy'un da bulunduğu, 23'ü tutuklu 2'si firari 29 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkemeye gelen raporda 6 sanığın Bylock kullanıcısı olduğu ve yaptıkları görüşme kayıt sayısına ilişkin bilgiler yer verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar. Mahkeme Altan kardeşler, Nazlı Ilıcak dahil 17 sanığın tutukluluk halinin devamına kara verdi.
29.09.2021 Gündem
Kırgızistan'ı rehin almış
Kırgızistan'ı rehin almış FETÖ, Orta Asya’daki üssü haline getirdiği Kırgızistan’da kamu kurumlarından iş dünyasına, eğitimden sanata kadar her alanı hakimiyetine aldı. Türkiye’nin uyarılarına rağmen örgütün faaliyetlerine göz yumuluyor. FETÖ, rüşvetle adamlarını istediği yere yerleştiriyor. Türkiye’nin uyarılarını “absürt” diyerek geçiştiren Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan rest geldi. Atambayev’in Erdoğan’ı 5 kez aradığı ancak Erdoğan’ın telefonlara çıkmadığı ifade ediliyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında 2 tahliye
FETÖ'nün medya yapılanması davasında 2 tahliye Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 12'si tutuklu 13 sanığın "darbeye teşebbüs" suçundan yargılandığı davada, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "medya yapılanması" soruşturmasında 9 tutuklama
FETÖ'nün "medya yapılanması" soruşturmasında 9 tutuklama FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheliden 9'u, sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanan 2 şüpheli serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Bylock'tan gözaltına alınan 11 gazeteciye tutuklama talebi
Bylock'tan gözaltına alınan 11 gazeteciye tutuklama talebi ByLock kullandığı tespit edilerek gözaltına alınan Fenerbahçe Tv eski Haber Müdürü Yasir Kaya, Birgün Gazetesi editörü Burak Ekici, Vatan Gazetesi sayfa sekreteri Yusuf Duran, İhlas Haber Ajansı (İHA) eski İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir ve Türkiye Gazetesi eski yazarı Ahmet Sağırlı'nın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli gazeteci hakkında Cumhuriyet Savcısı Ergün Güçlü tarafından, tutuklama talep edildi...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün medya yapılanmasına operasyon FETÖ üyesi medya mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tamamı bylokçu olan 17 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi. Bu şüphelilerden 7'si yakalandı. 8 şüpheli ise her yerde aranıyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar açıklandı
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar açıklandı Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Ekrem Dumanlı, Tuncay Opçin ve Emre Uslu'nun da aralarında bulunduğu 17 sanıklı FETÖ'nün medya yapılanması davasının beşinci duruşmasında sanık avukatlarının talepleri alındı. Tüm sanıkların tahliye talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Medya Yapılanması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medya yapılanması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.