Mecnun Otyakmaz

Mecnun Otyakmaz

Son dakika Mecnun Otyakmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mecnun Otyakmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mecnun Otyakmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mecnun Otyakmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mecnun otyakmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 mecnun otyakmaz haberi bulunmuştur. Tüm mecnun otyakmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.02.2023 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'dan daha sinirliydi! Galatasaray camiasını ayağa kaldıran yorum
Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'dan daha sinirliydi! Galatasaray camiasını ayağa kaldıran yorum Süper Lig'in 16.haftasında Sivasspor'u Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle geçen Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanırken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in mücadelenin hakemi Erkan Özdamar hakkında sarf ettiği sözler bomba etkisi yarattı. 'Bildiğin arıyorlar ya' tepkisi gösteren Dilmen, "Golde hiçbir şey yok ama iptal etmek için bir şey arıyorlar." ifadelerini kullandı.
29.12.2022 Galatasaray
Golün iptal sebebi açıklandı! Deniz Çoban: Birkaç kişiyle konuştum onlar da...
Golün iptal sebebi açıklandı! Deniz Çoban: Birkaç kişiyle konuştum onlar da... Sivasspor - Galatasaray maçının 49.dakikasında atılan gol tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Duran top sonrası yaşanan karambolde Fredrik Ulvestad'ın son vuruşu ve Kırmızı Beyazlı takımın beraberliği yakalaması VAR'da Özgüç Türkalp'in Erkan Özdamar'ı yönlendirmesiyle iptal edilirken, 3 golün atıldığı karşılaşmanın ardından Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'ın açıklamaları resmen olay yarattı.
29.12.2022 Galatasaray
Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ, son yolculuğuna uğurlandı
Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ, son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın vefat eden annesi Fethiye Gümüşdağ'ın Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
20.07.2022 Gündem
'Beşiktaş'tan teklif gelirse serbest kalır' açıklaması! 'Eğer böyle bir şey olursa...'
'Beşiktaş'tan teklif gelirse serbest kalır' açıklaması! 'Eğer böyle bir şey olursa...' Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay ve Başkan Mecnun Otyakmaz Beşiktaş iddiaları hakkında çok net açıklamalarda bulundular.
13.12.2021 Sivas Spor
Serkan Kaya'nın acı günü! Babasını toprağa verdi...
Serkan Kaya'nın acı günü! Babasını toprağa verdi... 'Zor Bela', 'Kalakaldım', 'Mesele' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan Polat Yağcı duyururken; Kaya da duygularını takipçileriyle paylaştı.
28.11.2021 Magazin
Rıza Çalımbay: Çatlak sesler çıktı biz bunları biliyoruz
Rıza Çalımbay: Çatlak sesler çıktı biz bunları biliyoruz Beşiktaş maçından sonra açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay "Kötü gittiğimizde çatlak sesler çıktı, biz bunları biliyoruz" dedi.
20.04.2021 Beşiktaş
Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması!
Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması! Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu.
21.01.2021 Futbol
İsrail'de rezalet! Sivasspor mahsur kaldı
İsrail'de rezalet! Sivasspor mahsur kaldı Dün akşam İsrail'de Maccabi Tel Aviv maçından sonra Türkiye'ye dönmek isteyen Sivasspor kafilesine İsrailli yetkililerden rezalet bir muamele sergilendi.
11.12.2020 Sivas Spor
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Mert Hakan gerçeği ortaya çıktı!
Mert Hakan gerçeği ortaya çıktı! Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Mert Hakan Yandaş'ın bir sonraki satışından yüzde 5 pay alacaklarını açıkladı!
12.08.2020 Fenerbahçe
TFF'nin kulüplere yabancı sayısı önerisi: 8+3
TFF'nin kulüplere yabancı sayısı önerisi: 8+3 Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplere yabancı sayısının kademeli olarak indirilmesini önerdi.
2.07.2020 Süper Lig
Mecnun Otyakmaz'dan flaş Mert Hakan ve Emre Kılınç açıklaması: Ayıp olur!
Mecnun Otyakmaz'dan flaş Mert Hakan ve Emre Kılınç açıklaması: Ayıp olur! Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan son dakika Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç açıklaması. Galatasaray'a transfer olması beklenen Mert Hakan ve Emre Kılınç hakkında konuşan Otyakmaz, ''Galatasaray hiçbir şey söylemiyor. Mert ve Emre de hiçbir şey söylemiyor. Sonunda oraya giderlerse biraz ayıp olur." dedi.
16.06.2020 Sivas Spor
Sivasspor'dan Galatasaray maçına rekor prim!
Sivasspor'dan Galatasaray maçına rekor prim! Sivasspor’un büyük takımlarla oynadığı maçlarda iki katı prim veren ve galibiyeti 30 bin TL ile ödüllendiren yönetim, Galatasaray maçına farklı tarife uygulayacak. Yiğidolar yarın galip gelirse, futbolculara adam başı 50’şer bin TL dağıtılacak.
7.03.2020 Sivas Spor
İşte Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı!
İşte Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı! ulüpler Birliği'nin yeni başkanı, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil oldu
5.11.2019 Futbol
Abdou Razack Traore Sivasspor'da!
Abdou Razack Traore Sivasspor'da! Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözdelerinden Abdou Razack Traore, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile anlaştı. Sözleşmesi bitince serbest kalan Burkina Fasolu forvet, 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
31.08.2019 Futbol
Beşiktaş'a transferde kötü haber!
Beşiktaş'a transferde kötü haber! İsmi Beşiktaş ile anılan Emre Kılınç için Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu
13.08.2019 Beşiktaş
Sivasspor Mamadou Samassa'yı renklerine bağladı
Sivasspor Mamadou Samassa'yı renklerine bağladı Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor, Troyes'da forma giyen Malili kaleci Mamadou Samassa'yı kadrosuna kattı.
15.06.2019 Sivas Spor
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Sivasspor 1-2 Beşiktaş
Sivasspor 1-2 Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı.
22.04.2019 Beşiktaş
WBC, Avni Yıldırım'ın itirazını kabul etti
WBC, Avni Yıldırım'ın itirazını kabul etti Dünya Boks Konseyi (WBC), süper orta sıklet unvan mücadelesinde hakemlerin tartışmalı kararıyla ABD'li rakibi Anthony Dirrell'a mağlup olan Türk boksör Avni Yıldırım'ın itirazını kabul etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Diabate için görüşmeler başlıyor!
Diabate için görüşmeler başlıyor! Yiğidolar, devre arasında Leicester City’den kiraladığı Diabate’nin tapusunu almak için gaza bastı... Kırmızı-beyazlılar, Premier Lig ekibi ile görüşmelere erkenden başlıyor.
23.03.2019 Sivas Spor
Fikret Orman'dan flaş açıklama: Yabancı kuralı 2019-2020'de...
Fikret Orman'dan flaş açıklama: Yabancı kuralı 2019-2020'de... Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Orman, "Yabancı sınırlaması sisteminin 2019-20'de aynı şekilde devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.
21.03.2019 Süper Lig
Fatih Aksoy Sivasspor'la sözleşme imzaladı
Fatih Aksoy Sivasspor'la sözleşme imzaladı Demir Grup Sivasspor'un Beşiktaş'tan 1,5 yıllığına kiraladığı defans oyuncusu Fatih Aksoy için imza töreni düzenlendi.
13.01.2019 Sivas Spor

Benzer Haber Etiketleri

Mecnun Otyakmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mecnun otyakmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.