Mecidiyeköy Mahmutbey Metro

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro

Son dakika Mecidiyeköy Mahmutbey metro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mecidiyeköy Mahmutbey metro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mecidiyeköy Mahmutbey metro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mecidiyeköy mahmutbey metro gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 mecidiyeköy mahmutbey metro haberi bulunmuştur. Tüm mecidiyeköy mahmutbey metro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Açılış için gün sayıyoruz
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Açılış için gün sayıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışı için gün sayıldığını belirtti.
30.03.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına yönelik şiddettin önlenmesi kapsamında 553 kişinin, elektronik kelepçe ile izlendiğini açıkladı.
3.03.2022 Gündem
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki son rayların kaynatma işlemi yapıldı
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki son rayların kaynatma işlemi yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Kabataş kesiminde rayların birbirine bağlanması törenine katıldı. Burada açıklama yapan İmamoğlu, "Fulya-Yıldız hattını biz bu yıl sonuna yetiştirip bu hatları bağlantı şekliyle Mecidiyeköy'e gidiş geliş yapacak biçimde, Mahmutbey'den gelecek vatandaşımızı hem Fulya'ya hem Yıldız'a 7-8 dakikada ulaştırmış olacağız."
3.03.2022 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattında arıza!
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattında arıza! İstanbul'da, Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattındaki arıza nedeniyle seferler Mahmutmey Nurtepe arasında yapılıyor.
3.02.2022 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu açıldı mı? Metro seferleri başladı mı?
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu açıldı mı? Metro seferleri başladı mı? Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosu açılıyor. Yaklaşık 8 aylık aradan sonra kesintisiz seferlere başlayacak Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunda Mecidiyeköy ve Çağlayan istasyonları yeniden hizmete açılıyor. Peki, Mecidiyeköy Mahmutbey metosu ne zaman açılacak? İşte detaylar...
19.12.2021 Gündem
Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ile ilgili yeni açıklama!
Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ile ilgili yeni açıklama! Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Çağlayan-Mecidiyeköy durakları 5,5 aydır kapalı. Vatandaşlar durakların ne zaman açılacağını merak ediyordu. CNN Türk muhabiri Burçak Bozkuş, İBB'den aldığı son bilgileri aktardı.
16.09.2021 Gündem
İstanbul metrosunda klima patlaması
İstanbul metrosunda klima patlaması Son dakika haberi... Eyüpsultan Veysel Karani Akşemsettin Metro Durağı'nda metronun klimasında patlama sonrası yangın çıktı. Arıza nedeniyle seferler aksadı.
24.07.2021 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak? Metro neden çalışmıyor?
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak? Metro neden çalışmıyor? Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Mecidiyeköy istasyonu, hat bakım onarım çalışmaları nedeniyle geçici olarak işletmeye kapatıldı. Peki, Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak? Mecidiyeköy metro istasyonu alternatif güzergahlar nelerdir?
8.04.2021 Gündem
Mecidiyeköy metro istasyonu geçici olarak kapatıldı
Mecidiyeköy metro istasyonu geçici olarak kapatıldı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Mecidiyeköy istasyonu, hat bakım onarım çalışmaları nedeniyle geçici olarak işletmeye kapatıldı.
7.04.2021 Gündem
Boğaziçi Beton halka arz ne zaman? Boğaziçi Beton hisseleri ne zaman halka arz edilecek?
Boğaziçi Beton halka arz ne zaman? Boğaziçi Beton hisseleri ne zaman halka arz edilecek? Hazır beton üreticilerinden Boğaziçi Beton, şirket paylarının sermaye artışı ve ortak satışı yoluyla halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurusunu gerçekleştirdi. Peki, Boğaziçi Beton halka arz ne zaman? Boğaziçi Beton hisseleri ne zaman halka arz edilecek? Boğaziçi Beton halka arz hisse fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
2.04.2021 Ekonomi
Trafo yangını metro seferlerini aksattı
Trafo yangını metro seferlerini aksattı Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Yenimahalle durağında trafoda yangın çıktı.
1.04.2021 Yaşam
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı! 10 gün bedava...
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı! 10 gün bedava... Avrupa Yakası’nın ilk sürücüsüz metro hattının 1. etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı bugün ilk sürüşünü yaptı. 10 gün boyunca ücretsiz hizmet verecek olan metroya, güzergahı olduğu için binenler kadar, merakından binen yolcularda vardı. Yolculardan Selahattin Şimşek, "İlk olduğu için merak ettim bindim. Normalde kullandığım bir güzergah değil ama ilk defa binmek için, görmek için geldim. Tedbirliyiz maskemizi taktık geldik" dedi.
28.10.2020 Yaşam
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu açıldı mı? M7 Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu kaç gün ücretsiz?
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu açıldı mı? M7 Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu kaç gün ücretsiz? Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu açıldı, sorusu günlerdir soruluyordu. Beklenen gün geldi. AVRUPA Yakası'nın ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, 28 Ekim Çarşamba saat 12.00'da seferlerine başladı. Peki, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz?
28.10.2020 Gündem
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı açılıyor! İlk 2 gün ücretsiz...
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı açılıyor! İlk 2 gün ücretsiz... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattının, 28 Ekim saat 12.00'ten itibaren İstanbulluların hizmetine açacağını açıkladı. İlk 2 gün ücretsiz hizmet verilecek hatta, günde 352 sefer yapılacağı ve diğer toplu ulaşım araçlarıyla da entegrasyonu bulunan hattın, tek yönde saatte 70 bin İstanbulluya hizmet verebileceği ifade edildi.
26.10.2020 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları: Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçecek?
Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları: Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçecek? Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak? İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs olmasıyla M7 Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattının açılışının erteleneceği konuşurken, yeni metro hattının açılış tarihi belli oldu. Peki, Mahmutbey Mecidiyeköy metrosu ne zaman açılacak? Mahmutbey Mecidiyeköy metro durakları nereden geçiyor?
26.10.2020 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak? Corona virüs salgını nedeniyle açılışı bir süreliğine ertelenen M7 Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey hattının açılış tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak? İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metro açılış tarihi...
4.10.2020 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılıyor? - Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak?
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılıyor? - Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak? İstanbulluların sabırsızlıkla beklediği Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu hakkında yeni açıklama geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nı 19 Mayıs'ta hizmete almayı planladıklarını ancak salgın sürecinin buna izin vermediğini belirtti. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında çalışan İspanyol işçiler, corona virüs salgını nedeniyle ülkelerine dönünce, hattın açılışı ertelendi. Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılıyor? - Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak? İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu hakkındaki son açıklamalar…
14.05.2020 Gündem
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nı 19 Mayıs'ta hizmete almayı planladıklarını ancak salgın sürecinin buna izin vermediğini belirtti.
14.05.2020 Gündem
Mecidiyeköy Mahmutbey metro ne zaman açılacak 2020? (Büyükşehir belediyesi tarih verdi) Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları
Mecidiyeköy Mahmutbey metro ne zaman açılacak 2020? (Büyükşehir belediyesi tarih verdi) Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları İstanbullu yeni metro hattını sabırsızlıkla bekliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun birinci etabı Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı’ndaki ilk test sürüşünü yaptı. İmamoğlu aynı zamanda İstanbulluların dört gözle beklediği projenin detayları hakkında açıklama da yaptı. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu. Mecidiyeköy Mahmutbey metro ne zaman açılacak 2020? Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları hangileri?
17.02.2020 Gündem
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı tüneli tamamlandı
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı tüneli tamamlandı Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı tünellerinin tamamlanması üzerine Fulya'da tünel açma makinesi (TBM) çıkarma töreni düzenlendi.
6.11.2019 Gündem
İBB’den açıklama geldi! Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak?
İBB’den açıklama geldi! Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak? Vatandaşın, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu bekleyişi sürüyor. İBB’den beklenen açıklama geldi. Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak?
4.11.2019 Yaşam
O yol 30 gün kapalı!
O yol 30 gün kapalı! İstanbul'da Eminönü-Alibeyköy Tramvayı için altyapı deplasesi (taşıma) yapılacak. Çalışma sebebiyle Atatürk Caddesi-Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı 26.08.2019 tarihinden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Trafik alternatif güzergahlardan aksamadan işleyecek.
25.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Eyüpsultan'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul 25 yıl öncesinin İstanbul'u değil. Benim halkıma benim vatandaşıma modern hizmetin ön adımlarını attık. Gençlerin büyük kısmı o gün ne vardı bilmiyor. Gençliği şu anda kantara çıkaran AK Parti olmuştur. Bunu gençlerin özellikle bilmesi lazım" dedi.
5.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mecidiyeköy mahmutbey metro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.