Mcdonalds

Mcdonalds

Son dakika mcdonalds haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mcdonalds ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mcdonalds haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mcdonalds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mcdonalds gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 mcdonalds haberi bulunmuştur. Tüm mcdonalds haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Mc Donalds Türkiye, Birlesik Holding'in oldu
Mc Donalds Türkiye, Birlesik Holding'in oldu Anadolu Grubu, McDonalds’ın Türkiye’deki işletmecisi olan Anadolu Restoran İşletmeleri’ni Birlesik Holding’e sattığını duyurdu.
31.01.2020 Ekonomi
Hrant Dink davasında flaş karar!
Hrant Dink davasında flaş karar! Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin birtakım suçlar yönünden zaman aşımının dolması ihtimali bulunduğu gerekçesiyle dosyası ayrılan ana dava hükümlülerinden Erhan Tuncel'e 99 buçuk yıl, Ogün Samast'a 2 buçuk yıl, Yasin Hayal'e ise 7 buçuk yıl hapis cezası verildi.
17.07.2019 Gündem
Sarhoş çift ortalığı karıştırdı! Genç kız kasiyere göğüslerini açtı!
Sarhoş çift ortalığı karıştırdı! Genç kız kasiyere göğüslerini açtı! İngiltere'deki bir McDonald's restoranına gelen çift kasanın önünde uygunsuz hareketler sergiledi. Kıyafetini sıyırarak kasiyere göğüslerini gösteren genç kadın herkesi şaşkına çevirdi.
23.05.2018 Dünya
Trump'ın sağlığı "mükemmel"
Trump'ın sağlığı "mükemmel" Hakkındaki iddiaların ardından ilk resmi sağlık muayenesini yaptıran ABD Başkanı Donald Trump'ın sonuçlarının "mükemmel" olduğu bildirildi.
13.01.2018 Dünya
ŞOK! Önce 12 yaşında kız çocuğu, sonra 8 yaşında erkek çocuğuna...
ŞOK! Önce 12 yaşında kız çocuğu, sonra 8 yaşında erkek çocuğuna... 12 ve 13 yaşlarındaki ikiz kız kendilerinden büyük yaştaki iki erkekle buluşmaya karar verdi. Erkeklerden biri de o zamanlar 18 yaşındaydı. Buluşmalarındaki amaç aslında McDonalds’a gidip bir şeyler atıştırmaktı. İki erkek kızları araca bindirdi ve telefonlarını pencereden dışarıya attı. Devamı haberimizde...
17.10.2017 Dünya
McDonald's Hindistan'daki 169 şubesini kapatacak
McDonald's Hindistan'daki 169 şubesini kapatacak Hazır gıda zinciri McDonald's, Hindistanlı ortağıyla arasındaki anlaşmazlık sonucu 169 şubesini kapatma kararı aldı
22.08.2017 Ekonomi
Fast food devlerinde skandal! İçeceklerde dışkı...
Fast food devlerinde skandal! İçeceklerde dışkı... İngiltere`deki McDonalds, Burger King ve KFC restoranlarındaki içeceklerde dışkıda bulunan bakteri saptandı. Her gün binlerce kişinin yemek yediği dev şirketler konuyla ilgili açıklamada bulundu.
21.07.2017 Dünya
Pilot acıkınca siparişini almaya helikopterle gitti!
Pilot acıkınca siparişini almaya helikopterle gitti! Avustralyalı bir pilot, McDonald's siparişini almak için Sidney kentindeki fast food restoranına helikopterle indi.
15.05.2017 Dünya
Dink Başmüfettişi’ne ‘İki ismi silin’ baskısı!
Dink Başmüfettişi’ne ‘İki ismi silin’ baskısı! Başbakanlık Teftiş Kurulu Başmüfettişi Ayşegül Genç 2008’de Hrant Dink suikastıyla ilgili hazırladığı rapordan tutuklu FETÖ’cü polis müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Ramazan Akyürek’in isimlerini çıkarması için baskı yapıldığını anlattı...
29.09.2021 Gündem
ABD'nin yeni başkanı Donald Trump ilk açıklamaları yaptı
ABD'nin yeni başkanı Donald Trump ilk açıklamaları yaptı ABD'nin 45'inci Başkanı Donald Trump resmen göreve başladı. Yemin eden Trump, konuşmasına teşekkür ederek başladı ve "ABD yine kazanmaya başlayacak. Rüyalarımızı geri getireceğiz. Yeni ittifaklar geliştireceğiz. Radikal İslamı dünya üzerinden yok edeceğiz." dedi
17.06.2021 Dünya
Yarı fiyatına Big Mac!
Yarı fiyatına Big Mac! The Economist’in Big Mac Endeksi’ne göre, ABD’de 5.06 dolar olan bir hamburger Türkiye’de 2.75 dolara satılıyor. Endekste ilk sırada 6.35 dolar ile İsviçre yer alıyor
16.01.2017 Ekonomi
Snapchat'in adresi değişiyor
Snapchat'in adresi değişiyor Mesajlaşma uygulaması Snapchat uluslararası operasyonlarının yönetim merkezi olarak Londra’yı seçti.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Cem Yılmaz'dan hırsızlık ihbarı!
Cem Yılmaz'dan hırsızlık ihbarı! ABD ile Avrupa Birliği arasındaki ticari çekişmeler sürerken, komisyon Mc Donalds'ın vergi kaçırdığını duyurmuştu. Son günlerde Avrupa Birliği tarafından vergi borcu yüzünden sıkı takibe alınan Mc Donalds'a bir şok da Cem Yılmaz'dan geldi.
8.10.2016 Magazin
Aynı benim robot!
Aynı benim robot! Son günlerde Avrupa Birliği tarafından vergi borcu yüzünden sıkı takibe alınan Mc Donalds’a bir darbe de ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan geldi...
7.10.2016 Magazin
Atlantik’te vergi savaşı şimdi başlıyor
Atlantik’te vergi savaşı şimdi başlıyor Apple’a kesilen dev vergi cezasının Avrupa’nın açtığı ilk cephe olduğu belirtiliyor. Amazon, McDonald’s, Starbucks ve Fiat Chrysler gibi ABD’li firmalara yeni vergi cezaları yolda
2.09.2016 Ekonomi
Amerika'da gece kulübüne saldırı!
Amerika'da gece kulübüne saldırı! ABD’nin Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişi öldü, 53 kişi de yaralandı. Saldırganın kimliği 29 yaşındaki Afgan asıllı Amerikan vatandaşı Ömer Metin olarak açıklandı.
17.06.2021 Dünya
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Ekranların sempatik yüzü Zuhal Topal bu günlerde içinde bulunduğu tartışmalarla adından söz ettiriyor. Daha önce dizilerde de rol alan güzel ve başarılı isim Zuhal Topal kimdir? İşte tüm ayrıntılarıyla Zuhal Topal...
15.04.2016 Magazin
McDonald's ve KFC'den '18 yaş altına yasak'
McDonald's ve KFC'den '18 yaş altına yasak' Fast food zincirleri McDonald's ve KFC, İngiltere'deki bazı şubelerinde, 18 yaşın altındakilere restoran içinde yemeyi yasakladı...
2.03.2016 Dünya
Yeme-içme AVM’sinde aylık ciro 5 milyon lira
Yeme-içme AVM’sinde aylık ciro 5 milyon lira Türkiye’nin ilk konsept yeme-içme destinasyonu Bulvar 216, birinci yılını doldurdu...
28.11.2015 Ekonomi
Blatter'in başkanlığı askıya alındı
Blatter'in başkanlığı askıya alındı FIFA Etik Kurulu, Sepp Blatter'in FIFA Başkanlığı görevini 90 günlüğüne askıya aldı.
7.10.2015 Futbol
McDonald's'da ölen kadın 7 saat sonra fark edildi
McDonald's'da ölen kadın 7 saat sonra fark edildi Hong Kong'da bir McDonald's'da evsiz kadın, oturduğu sandalyede hayatını kaybetti. Kadının öldüğü saatler sonra anlaşıldı.
6.10.2015 Dünya
Blatter'e istifa çağrıları bitmiyor!
Blatter'e istifa çağrıları bitmiyor! FIFA'nın en büyük sponsorlarından adidas da Blatter'in istifasını istedi.
4.10.2015 Futbol
Blatter'i istifaya davet ettiler
Blatter'i istifaya davet ettiler McDonald's ve Coca-Cola şirketleri FIFA Başkanı Sepp Blatter'in görevi bırakması için çağrıda bulundu.
2.10.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mcdonalds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mcdonalds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.