Mcdonald’S

Mcdonald’S

Son dakika McDonald’s haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan McDonald’s ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını McDonald’s haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mcdonald’S

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mcdonald’s gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 mcdonald’s haberi bulunmuştur. Tüm mcdonald’s haberleri aşağıda listelenmiştir.
McDonald’s Rusya’daki şubelerini satıyor
McDonald’s Rusya’daki şubelerini satıyor ABD merkezli fastfood restoran zinciri McDonald's, Rusya’daki şubelerini satacağını duyurdu.
16.05.2022 Dünya
McDonald’s Türkiye satıldı!
McDonald’s Türkiye satıldı! Anadolu Grubu'na bağlı olarak faaliyet yürüten McDonald's Türkiye, Boheme Investment isimli şirkete satıldı.
11.05.2022 Ekonomi
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Hamburger sevgisi
Hamburger sevgisi Moda dünyası, aşırı zayıf modellerin tercih edilmesi nedeniyle modellerin kendilerini aç bırakmasına yol açtığı gerekçesiyle sık sık eleştiriliyor.
11.07.2017 Magazin
Sıcak su silah sayıldı
Sıcak su silah sayıldı McDonald’s’ın Şişli şubesi çalışanı 20 yaşındaki Mutlu Haceroğlu 10 Mayıs’da restorana hamburger yemeğe gelen 7 yaşındaki P.K.’nın “müşterileri rahatsız ettiği” gerekçesiyle üzerine kaynar su döktü.
5.06.2017 Yaşam
McDonald’s o reklam için özür diledi
McDonald’s o reklam için özür diledi McDonald's televizyonda yayınlanan reklam filminde yetim çocukları duygusal olarak istismar ettiği eleştirileri sonrası özür diledi.
16.05.2017 Sağlık
McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor
McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor Rus yönetimi, ülke genelindeki tüm McDonald's şubelerini kapatma kararı aldı.
23.08.2014 Ekonomi
Fast food devlerinden büyük skandal
Fast food devlerinden büyük skandal McDonalds ve KFC'ye ürün tedarik eden bir firma, son kullanım tarihi geçmiş sığır eti ile tavuk sattığını itiraf etti...
23.07.2014 Dünya
McDonald's çocuk menüsünü değiştiriyor!
McDonald's çocuk menüsünü değiştiriyor! ABD’de yaşları 2 ile 19 arasında değişen çocuklar arasında obezite oranının 17’ye yükselmesi sonrasında alevlenen çocuk şişmanlığı konusundaki tartışmalar, sağlıklı yaşam savunucularının zaferiyle sonuçlandı...
27.07.2011 Sağlık
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
10.06.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
7.06.2022 İddaa
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Polis muhbiri Tuncel’in yeni telefon kaydı
Polis muhbiri Tuncel’in yeni telefon kaydı Hrant Dink cinayetini organize ettiği iddiasıyla yargılanan polis muhbiri Erhan Tuncel’in cinayetten yarım saat sonra bir polis memuruyla yaptığı telefon konuşmasının kayıtları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Gurbetçiler gazeteye tepki gösterdi
Gurbetçiler gazeteye tepki gösterdi Avustralya'da yayınlanan The Daily Telegraph gazetesi; Çanakkale savaşlarının en çetin yaşandığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı içindeki Anzak koyunda bulunan tepelerin yeni yol yapım çalışması sebebiyle deniz kenarına boşaltılmasıyla ilgili, manşetten verdiği haberde, Türkleri ima ederek "Mezar Kazıcıları" başlığını kullandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mcdonald’S ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mcdonald’s haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.