Biricik Suden: Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz?
Biricik Suden: Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz? MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor yapmaktan damarları belirginleşen kolunun fotoğrafını paylaşarak, yaşadığı bir olaya isyan etti. Bir arkadaşının eşini aradığını ve "Birick'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?" diye sorduğunu açıklayan Suden'e, Alanson'dan destek gecikmedi.
1.10.2023 Magazin
Biricik Suden kendini spora adadı! Son hali olay oldu
Biricik Suden kendini spora adadı! Son hali olay oldu MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, antrenman sonrası spor salonundan paylaşım yaptı. Yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki ünlü ismin kaslı görüntüsü sosyal medyada olay yarattı. Haftanın beş günü ağırlık çalışan Biricik Suden, yayınladığı video sonrası bazı takipçilerinden gelen eleştirilere de yanıt vermeyi ihmal etmedi.
25.05.2023 Magazin
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi...
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi... Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un 58 yaşındaki eşi Bircik Suden, direk dansı yaptı. Suden, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.. Güzel yorumların yanı sıra eleştirilen Suden, yeni bir paylaşım daha yaparak "Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok, sizin de olmasın" dedi.
13.12.2021 Magazin
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem