Biricik Suden

Biricik Suden

Son dakika Biricik Suden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Biricik Suden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Biricik Suden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biricik Suden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biricik suden gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 biricik suden haberi bulunmuştur. Tüm biricik suden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Magazin
Biricik Suden: Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz?
Biricik Suden: Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz? MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor yapmaktan damarları belirginleşen kolunun fotoğrafını paylaşarak, yaşadığı bir olaya isyan etti. Bir arkadaşının eşini aradığını ve "Birick'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?" diye sorduğunu açıklayan Suden'e, Alanson'dan destek gecikmedi.
1.10.2023 Magazin
Biricik Suden kendini spora adadı! Son hali olay oldu
Biricik Suden kendini spora adadı! Son hali olay oldu MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, antrenman sonrası spor salonundan paylaşım yaptı. Yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki ünlü ismin kaslı görüntüsü sosyal medyada olay yarattı. Haftanın beş günü ağırlık çalışan Biricik Suden, yayınladığı video sonrası bazı takipçilerinden gelen eleştirilere de yanıt vermeyi ihmal etmedi.
25.05.2023 Magazin
Mazhar Alanson Yandım şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte Yandım şarkısı sözleri!
Mazhar Alanson Yandım şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte Yandım şarkısı sözleri! Mazhar Alanson’un “Yandım” şarkısı sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Mazhar Alanson’un eç sevilen şarkılarından olan ve pek çok kişi tarafından aşk şarkısı olarak bilinen “Yandım” şarkısının nerede yazdığını daha önce açıklamıştı. Şarkının ne anlattığını da açıklayan ünlü şarkıcının bu açıklamaları Twitter’da yeniden üst sıralara taşındı. Peki, Mazhar Alanson ‘Yandım’ şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte detaylar…
6.12.2022 Magazin
Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden'den makyajsız poz!
Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden'den makyajsız poz! Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden sosyal medya hesabından doğum günü pozu paylaştı. Ünlü ismin makyajsız haline yorum ve beğeni yağdı.
19.09.2022 Magazin
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi...
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi... Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un 58 yaşındaki eşi Bircik Suden, direk dansı yaptı. Suden, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.. Güzel yorumların yanı sıra eleştirilen Suden, yeni bir paylaşım daha yaparak "Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok, sizin de olmasın" dedi.
13.12.2021 Magazin
'Erkeksi görünüyorsun' eleştirilerine tepki gösterdi!
'Erkeksi görünüyorsun' eleştirilerine tepki gösterdi! MFÖ Grubu'nun solistlerinden Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, 'Kaslarınla erkeksi görünüyorsun' yorumlarına sosyal medya hesabından verdiği tepkiyle dikkatleri üzerine çekti.
23.08.2020 Magazin
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Biricik Suden’in pozu olay yarattı!
Biricik Suden’in pozu olay yarattı! MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’in ormanlık alanda arkadaşıyla verdiği poz sosyal medyada gündem oldu
3.04.2020 Magazin
Sosyal medyayı sallayan fotoğrafın sırrı!
Sosyal medyayı sallayan fotoğrafın sırrı! MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in,Instagram'da paylaştığı kaslı fotoğrafları sosyal medyayı sallamıştı. Biricik Suden bu vücuda sahip olmanın sırlarını anlattı
16.06.2019 Magazin
Sen neymişsin be Biricik!
Sen neymişsin be Biricik! MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in (56) paylaştığı kaslı fotoğrafları sosyal medyayı salladı.
13.06.2019 Magazin
Eda Taşpınar Haliç'te ter atıyor!
Eda Taşpınar Haliç'te ter atıyor! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yaz kış demeden spora devam ediyor.
27.12.2018 Magazin
Biricik Suden kiliseden atıldı
Biricik Suden kiliseden atıldı İstanbul Beyoğlu'ndaki Saint Antuan Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı. Törene, kiliseye ziyaret için giden Türk vatandaşlar da katıldı.
26.12.2018 Magazin
Biricik Suden isyan etti!
Biricik Suden isyan etti! Şarkıcı Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, geçtiğimiz hafta kötü bir sürprizle karşılaştı.
5.07.2018 Magazin
İncecik kaldı
İncecik kaldı Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’in değişimi herkesi şaşırtıyor.
14.11.2017 Magazin
Kendini değiştirdi
Kendini değiştirdi Mazhar Alason’un eşi Biricik Suden yaptığı spor ve beslenme ile kusursuz bir fiziğe sahip oldu.
26.09.2017 Magazin
İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu boşandı
İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu boşandı 2013’te Miami’de evlenen İlker-Zeynep Mutlu İnanoğlu’dan kötü haber. Ünlü çift boşandı.
19.04.2017 Magazin
Ünlü çiftten kötü haber!
Ünlü çiftten kötü haber! Zeynep Mutlu, 2017'yi kızı Nazlı ile Miami'de, İlker İnanoğlu ise İstanbul'da karşılamıştı...
19.01.2017 Magazin
Biricik Suden alışverişte!
Biricik Suden alışverişte! MFÖ grubunun vokalisti Mazhar Alanson’un tasarımcı eşi Biricik Suden, geçtiğimiz gün Akmerkez’de görüntülendi.
16.01.2017 Magazin
Biricik Suden'in keyfi yerinde!
Biricik Suden'in keyfi yerinde! Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, kar yağışının tadını Newfoundland cinsi köpeği Tatanka ile çıkardı.
11.01.2017 Magazin
Şortsuz yüzmem abi!
Şortsuz yüzmem abi! Mazhar Alanson ve Biricik Suden çifti, önceki gün Rixos Bodrum Premium’da görüntülendi...
9.08.2016 Magazin
Alışveriş paniği
Alışveriş paniği Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden, önceki gün Yeniköy’deki bir marketten alışveriş yaparken objektiflere yansıdı...
19.07.2016 Magazin
Ha gayret
Ha gayret Mazhar Alanson (66) ve eşi Biricik Suden (53) önceki akşam Boğaz’da yürüyüş yaparken objektiflere takıldı...
7.04.2016 Magazin
Biricik aşkımla
Biricik aşkımla Mazhar Alanson önceki akşam eşi Biricik Suden’le Etiler Fenix’te eğlendi...
27.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Biricik Suden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biricik suden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.