Mazhar Alanson

Mazhar Alanson

Son dakika Mazhar Alanson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mazhar Alanson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mazhar Alanson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazhar Alanson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazhar alanson gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 mazhar alanson haberi bulunmuştur. Tüm mazhar alanson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Magazin
Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! ‘52 yıl için şükran, 7 ay için özlem’
Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! ‘52 yıl için şükran, 7 ay için özlem’ MFÖ’nin Özkan Uğur’u, Temmuz 2023'te lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesajla 52 yıllık dostları Özkan Uğur'u kaybetmelerinin ardından sahnelere döneceklerini açıkladı.
20.01.2024 Magazin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı, TBMM'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin anısına her yıl Türkiye ve KKTC'de kutlanıyor. İsrail’in Filistin’e saldırısı sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilince vatandaşlar “29 Ekim kutlamaları iptal mi, 29 Ekim etkinlikleri ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
20.10.2023 Gündem
Biricik Suden: Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz?
Biricik Suden: Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz? MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor yapmaktan damarları belirginleşen kolunun fotoğrafını paylaşarak, yaşadığı bir olaya isyan etti. Bir arkadaşının eşini aradığını ve "Birick'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?" diye sorduğunu açıklayan Suden'e, Alanson'dan destek gecikmedi.
1.10.2023 Magazin
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Mazhar Alanson: Şimdi Sude'yi Özkan'sız ağlarım
Mazhar Alanson: Şimdi Sude'yi Özkan'sız ağlarım MFÖ grubundan sanatçı Mazhar Alanson, Üsküdar Meydanı'nda sevenleriyle buluştu. Alanson, şarkılarını Özkan Uğur anısına seslendirdi.
24.09.2023 Magazin
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü sanatçı Özkan Uğur'a hüzünlü veda! Oğlu Alişan Uğur: Hayatının son yıllarını doyasıya yaşadı
Ünlü sanatçı Özkan Uğur'a hüzünlü veda! Oğlu Alişan Uğur: Hayatının son yıllarını doyasıya yaşadı Ünlü müzik grubu MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur dün son yolculuğuna Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan tören sonrası uğurlandı. Grup üyelerinden Mazhar Alanson da arkadaşına son kez “Ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkan’ım, böyle bırakılmaz ki. Deli diyorlar bize ah bu ayrılık, Özkan’ım” diyerek gözyaşları içinde seslendi.
12.07.2023 Magazin
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?'
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?' MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur Cumartesi günü öğle saatlerinde vefat etti. Uğur’un vefatının ardından eski görüntüleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Aralarında sevenlerini en çok duygulandıran; sanatçının Mazhar Alanson ve Fuat Güner’le şarkı söylediği esnada gözyaşlarına boğulduğu anlar oldu.
10.07.2023 Magazin
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı İki kez lenf kanserini yenen Özkan Uğur, nükseden hastalığını atlatamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından telefonla bağlantı kurulan Mazhar Alanson, ağlamaktan konuşamadı.
9.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti.Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
9.07.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Biricik Suden kendini spora adadı! Son hali olay oldu
Biricik Suden kendini spora adadı! Son hali olay oldu MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, antrenman sonrası spor salonundan paylaşım yaptı. Yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki ünlü ismin kaslı görüntüsü sosyal medyada olay yarattı. Haftanın beş günü ağırlık çalışan Biricik Suden, yayınladığı video sonrası bazı takipçilerinden gelen eleştirilere de yanıt vermeyi ihmal etmedi.
25.05.2023 Magazin
Mazhar Alanson Yandım şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte Yandım şarkısı sözleri!
Mazhar Alanson Yandım şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte Yandım şarkısı sözleri! Mazhar Alanson’un “Yandım” şarkısı sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Mazhar Alanson’un eç sevilen şarkılarından olan ve pek çok kişi tarafından aşk şarkısı olarak bilinen “Yandım” şarkısının nerede yazdığını daha önce açıklamıştı. Şarkının ne anlattığını da açıklayan ünlü şarkıcının bu açıklamaları Twitter’da yeniden üst sıralara taşındı. Peki, Mazhar Alanson ‘Yandım’ şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte detaylar…
6.12.2022 Magazin
Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden'den makyajsız poz!
Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden'den makyajsız poz! Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden sosyal medya hesabından doğum günü pozu paylaştı. Ünlü ismin makyajsız haline yorum ve beğeni yağdı.
19.09.2022 Magazin
MFÖ Kuruçeşme Açıkhava'da hasret giderdi!
MFÖ Kuruçeşme Açıkhava'da hasret giderdi! Türkiye’nin efsane müzik grubu MFÖ, uzun zaman sonra ilk kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen konserde MFÖ ve hayranları hasret giderdi.
16.08.2022 Magazin
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans Türk Telekom, ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) dijital dönüşüm ve teknoloji deneyimini kültür sanat alanına da taşıdı. AKM’nin ‘kalbi’ Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenen gala gecesi, çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahnelediği Türk Telekom Özel Performansı katılımcıların beğenisine sunuldu.
18.05.2022 Kültür Sanat
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti Kemal Kenan Ergen 55 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu. Ergen'in 'Her Şey Çok Güzel Olacak', 'Kahpe Bizans', 'Hababam Sınıfı Merhaba' ve 'Ömerçip' gibi filmlerde imzası bulunuyordu.
14.05.2022 Magazin
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu...
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu... 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçiren ve iyileşen ünlü isimden sevenlerini üzen haber geldi. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Uğur, konserlerini erteleyeceklerini duyurdu.
29.04.2022 Magazin
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi...
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi... Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un 58 yaşındaki eşi Bircik Suden, direk dansı yaptı. Suden, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.. Güzel yorumların yanı sıra eleştirilen Suden, yeni bir paylaşım daha yaparak "Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok, sizin de olmasın" dedi.
13.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mazhar Alanson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazhar alanson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.