Mayo

Mayo

Son dakika mayo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mayo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mayo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mayo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mayo gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.015 mayo haberi bulunmuştur. Tüm mayo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika kıtasında bulunan Arjantin güney Amerika'nın güney kısmında yer alır. And dağları ve Atlas okyanusunun arasında bulunan Arjantin Güney Amerika'nın 2. en büyük ülkesidir. 
3.09.2023 Eğitim
Sofia Vergara mayoyla kamera karşısına geçti!
Sofia Vergara mayoyla kamera karşısına geçti! 50 yaşındaki Sofia Vergara, 30 milyon takipçiye ulaşan Instagram sayfasından hayranlarına teşekkür etmek için mayosuyla poz verdi. Ünlü ismin bu pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
10.07.2023 Magazin
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor Artan teknoloji unsurlarıyla birlikte yüz yüze alışveriş yavaş yavaş azalırken internet üzerinden satış ve alış da oldukça yaygınlaştı. Ancak online alışveriş de kendi çerçevesinde bazı sorunları doğuruyor. Bu sorunlar arasında dolandırıcılık, sahtecilik, kart bilgilerini çalma, karşında muhatap bulamama gibi sorunlar bulunuyor. Öte yandan iade işlemleri de büyük bir sorun olmakta. Bu sorunlarla karşılaşanlar mahkemelik bile olabiliyor. Ayrıca cayma hakkını kullanırken ekonomik olarak zarara uğrayan tüketicinin parasını faiziyle geri alınabileceği detayı da ortaya çıktı. Konunun uzmanı Gazetevatan'a önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilenler...
10.07.2023 Ekonomi
Jennifer Lopez'den mayolu pozunu paylaştı! Fiziğiyle hayran bıraktı
Jennifer Lopez'den mayolu pozunu paylaştı! Fiziğiyle hayran bıraktı Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, havuz başı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Somon rengi bir mayo tercih eden Lopez, kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı.
8.07.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un korkutan talihsizliği! Kendini bir anda suya attı
Burcu Esmersoy'un korkutan talihsizliği! Kendini bir anda suya attı Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gitti. Eğlenceli anlar yaşadığı anda nazara gelerek ufak bir kaza yaşayan ünlü ismin bir anda vücudunun yarısını suya bıraktığı anlar objektiflere yansıdı. Esmersoy'un sosyal medyadaki bikinili paylaşımlarının aksine bu sefer mayo tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.
21.06.2023 Magazin
Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, beğeni ve yorum yağdı!
Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu pozuyla adından söz ettirdi. Yüzü olduğu giyim markası için objektif karşısına geçen Erçel'e, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.05.2023 Magazin
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına yol açtı. Peki online platformlar üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak ürün satın almak ne kadar güvenli? Tüketiciler cayma hakkını hangi koşullarda kullanabiliyor? Avukat Sedef Selçuk internetten alışveriş yapanları uyararak 'cayma hakkı' ile ilgili, “Tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda, satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içinde almış olduğu bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmekle yükümlüdür. Tüketici, tahsil edemediği bedeli icra takibine konu ederek yasal faizi ile birlikte iade alabilir, uğradığı başkaca zarar var ise bunları da takibe konu edebilecektir.” diye konuştu.
14.05.2023 Ekonomi
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor Araştırmalar, D vitamininin hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel sorunlarla bağlantılı olduğunu ortaya koydu. Buna göre, eğer D vitamini seviyeniz yetersizse, takviye almak cinsel isteğinizi ve doyumunuzu artırabilir.
17.03.2023 Sağlık
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Demet Özdemir'den mayosuyla karlar içinde poz! "Ne yapsa olmuyor"
Demet Özdemir'den mayosuyla karlar içinde poz! "Ne yapsa olmuyor" Oğuzhan Koç ile evliliği ve yer aldığı yapımlardaki cesur sahneleriyle çok konuşulan Demet Özdemir, InStyle dergisi için karda mayolu poz verdi. Takipçileri “Karlar kraliçesi” yorumları yaptı. Bazı takipçiler ise pozları hiç beğenmedi ve "Ne yapsa olmuyor" dedi.
3.01.2023 Magazin
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi Dünyaca ünlü model Candice Swanepoel, kendi çıkardığı mayo serisinden olan siyah bikini koleksiyonunu tanıttı.
12.12.2022 Magazin
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler!
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! Miss Turkey 2022 birincisi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Miss Turkey 2022 birincisini beğenmeyen Demet Akalın geçtiğimiz günlerde 1990'da çekilen mayolu bir fotoğrafını "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" notuyla paylaştı. Tuğba Ekinci ise bu fotoğrafı kendi hesabında paylaşarak zehir zemberek sözler söyledi.
23.09.2022 Magazin
Şili’de kırmızı kart gösteren hakemi dövüp uçuruma attılar
Şili’de kırmızı kart gösteren hakemi dövüp uçuruma attılar Şili’de oynanan amatör lig futbol müsabakasında, kırmızı kart gösteren hakem futbolcular tarafından dövülerek uçuruma atıldı.
3.09.2022 Dünya
Selen Görgüzel mayolu pozuna gelen yorumuna tepkisiz kalmadı!
Selen Görgüzel mayolu pozuna gelen yorumuna tepkisiz kalmadı! Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel mayolu pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Selen Görgüzel'e bir takipçisi 'Her yer meydanda' yazınca ünlü isim kendini tutamadı.
29.08.2022 Magazin
Dua Lipa arkadaşlarıyla tatile çıktı! Eğlenceli anları objektife yansıdı
Dua Lipa arkadaşlarıyla tatile çıktı! Eğlenceli anları objektife yansıdı Şarkıcı Dua Lipa, arkadaşlarıyla tatile çıktı. Geçtiğimiz günlerde 27 yaşına basan Lipa, yeşil bir mayo içinde kıvrımlarını sergilerken tüm gün denizin içinde eğlendi.
28.08.2022 Magazin
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir?
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir? Kadın Sağlığı & Doğum, Estetik Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan, cinsel sağlığın korunmasının yanı sıra birçok problemin tedavisinde uygulanan labioplasti işlemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Selena Gomez kilo aldığı için eleştiriliyordu! Mayosuyla boy gösterdi...
Selena Gomez kilo aldığı için eleştiriliyordu! Mayosuyla boy gösterdi... Aldığı kilolarla eleştirilen Selena Gomez gelen yorumlara kendi tarzında yanıt verdi. İtalya'da tatil yapan ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşımda daha ince görünmek için "midesini içeri çekmeyeceğini" vurguladı ve sonra da "gerçek midelerin" geri geleceğini sözlerine ekledi.
5.08.2022 Magazin
Sosyal medya fenomeni Laura Fernandaco, mayo tercihiyle kafaları karıştırdı! 'Nereden başlıyor, nerede bitiyor?'
Sosyal medya fenomeni Laura Fernandaco, mayo tercihiyle kafaları karıştırdı! 'Nereden başlıyor, nerede bitiyor?' Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Amerikalı sosyal medya fenomeni Laura Fernandaco, tatilinden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Siyah bir mayokini tercih eden ve şezlongun üzerinde oturarak poz veren Fernandaco’nun paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.
3.08.2022 Magazin
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner'
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner' Ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımıyla gündeme gelen Talu, son olarak mayolu pozlarıyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi?
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi? Bütün dünya Dan Bilzerian'ın adını sosyal paylaşım sitesi Instagram aracılığıyla öğrendi. Bunun nedeni de elbette yaptığı paylaşımlardı. Parayı su gibi harcadığı belli olan lüks hayatını milyonlarca takipçisiyle paylaştı yıllarca. Ama Bilzerian ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı bu değildi.
25.07.2022 Magazin
Çocuklar için sıcak çarpması uyarısı!
Çocuklar için sıcak çarpması uyarısı! Avrupa genelinde etkisini göstermeye başlayan sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde Türkiye’yi de etkisi altına alması bekleniyor. Sıcaklık artışının çocukları yetişkinlerden daha kısa sürede, daha yıpratıcı etkilediğini belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. Tülin Şimşek, çocuklarda sıcaklığa bağlı olası ciddi bir sağlık sorunları konusunda aileleri uyardı ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.
21.07.2022 Sağlık
Yaz enfeksiyonlarına dikkat
Yaz enfeksiyonlarına dikkat Uzm. Dr. Necdet Yetim, aşırı sıcaklarda serinlemek için başvurulan yöntemlerin yol açabileceği “yaz enfeksiyonları”na dikkat çekti. Klima kullanımının yaygınlaşmasıyla yaz aylarında da solunum sistemi enfeksiyon vakalarının giderek arttığını belirten Dr. Yetim, “Çok soğuk yiyecek içecek tüketme, ıslak mayoyla rüzgarda uzun süre durma da vücut direncinin kırılmasına neden olur, enfeksiyonlara zemin hazırlar. Aman dikkat serinlemek isterken hasta olmayın” dedi.
17.07.2022 Sağlık
Türk doktor tıpta bir ilke imza attı, altın onay geldi! Tümörün büyümesini durdurdu
Türk doktor tıpta bir ilke imza attı, altın onay geldi! Tümörün büyümesini durdurdu Girişimsel Radyolog Prof. Dr. Rahmi Öklü’nün geliştirdiği, kanser tedavisinde damar içinden uygulanan ve tümörün büyümesini durduran hidrojel yöntemi, Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu’ndan (FDA) onay aldı. Yöntemin tıpta ilk oluşu ve ilk defa FDA onayı alması, tıp dünyasında ‘Altın Standart’ olarak gösteriliyor.
17.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mayo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mayo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.