Matt Hancock

Matt Hancock

Son dakika Matt Hancock haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Matt Hancock ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Matt Hancock haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matt Hancock

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matt hancock gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 matt hancock haberi bulunmuştur. Tüm matt hancock haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'de Bakan Hancock'un istifasına ücretsiz kebap kutlaması!
İngiltere'de Bakan Hancock'un istifasına ücretsiz kebap kutlaması! İngiltere'de bir restoran, eşini aldattığına dair fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından istifa eden Sağlık Bakanı Matt Hancock'un görevini bırakmasını, ücretsiz 1000 kebap dağıtarak kutladı.
3.07.2021 Dünya
İstifa eden İngiltere Sağlık Bakanı'nın yerine gelen isim belli oldu
İstifa eden İngiltere Sağlık Bakanı'nın yerine gelen isim belli oldu İngiltere'de istifa eden Sağlık Bakanı Matt Hancock'un yerine eski İçişleri ve eski Maliye Bakanı Sajid Javid getirildi.
26.06.2021 Dünya
Yeni koronavirüs tehlikesi kapıda! Adı: B.1.617.2
Yeni koronavirüs tehlikesi kapıda! Adı: B.1.617.2 İngiltere’de, ilk olarak Hindistan’da ortaya çıkan koronavirüsün iki kez mutasyona uğramış türü olan kayıtlara "B.1.617.2" adıyla geçen varyantın görüldüğü vaka sayısındaki artışın Ulusal Sağlık Servisi (NHS) üzerindeki baskıyı arttırmasından korkuluyor.
14.05.2021 Dünya
İngiltere'de Kovid-19 aşısını yaptıranların sayısı 30  milyonu aştı
İngiltere'de Kovid-19 aşısını yaptıranların sayısı 30 milyonu aştı İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozunu yaptıranların sayısının 30 milyon 151 bin 287'ye ulaştığı ve yetişkin nüfusun yüzde 57'sinin aşılandığı bildirildi.
28.03.2021 Dünya
Pfizer-BioNTech aşısının ilk dozunda 'mükemmel koruma!'
Pfizer-BioNTech aşısının ilk dozunda 'mükemmel koruma!' İngiltere'de yapılan bir araştırmada, ABD'li ilaç firması Pfizer'ın, Türk bilim insanları Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin kurucu ortağı olduğu Alman biyoteknoloji firması BioNTech ile geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozunu yaptıranların yüzde 99'unda "güçlü bağışıklık tepkisi" oluştuğu bildirildi.
26.03.2021 Dünya
İngiltere'de ülke dışına tatile gideceklere para cezası!
İngiltere'de ülke dışına tatile gideceklere para cezası! Hazırlanan yasa tasarısı İngiltere'yi karıştırdı. Tasarı kabul edilirse ülke dışına tatile gideceklere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamaları nedeniyle gelecek haftadan itibaren 5 bin sterlin ceza kesilecek.
23.03.2021 Dünya
İngiltere'de büyük kriz! Hemşireler iş bırakabilir
İngiltere'de büyük kriz! Hemşireler iş bırakabilir İngiltere'de hükümetin sağlık çalışanlarına yüzde 1'lik zam teklifini yetersiz bulan "önemli sayıda" hemşirenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sona erdiğinde iş bırakabileceği bildirildi.
6.03.2021 Dünya
Koronavirüsle ilgili çok konuşulacak açıklama: Salgın olmaktan çıkıp...
Koronavirüsle ilgili çok konuşulacak açıklama: Salgın olmaktan çıkıp... İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, aşı ve tedavi yöntemleriyle birlikte bu yılın sonuna doğru yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) salgın olmaktan çıkıp, grip virüsünde olduğu gibi "birlikte yaşanabilir" bir hastalık haline gelebileceğini belirtti.
13.02.2021 Dünya
3 ülkede daha mutasyonlu virüs tespit edildi
3 ülkede daha mutasyonlu virüs tespit edildi Dünyada paniğe neden olan koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğramış türünün Rusya, Meksika ve Japonya'da rastlandığı belirtildi.
11.01.2021 Corona Virüsü
İngiltere AstraZeneca aşısı için tarih verdi! 4 Ocak'ta başlıyor
İngiltere AstraZeneca aşısı için tarih verdi! 4 Ocak'ta başlıyor İngiltere'de yaygın kullanımına izin verilen, Oxford Üniversitesinin ilaç firması AstraZeneca'yla geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının 4 Ocak'tan itibaren yapılmaya başlanacağı bildirildi.
30.12.2020 Dünya
Dünya şokta! Koronavirüsün bir mutasyonu daha tespit edildi!
Dünya şokta! Koronavirüsün bir mutasyonu daha tespit edildi! İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Birleşik Krallık'ta corona virüsünün (koronavirüs) yeni bir varyantının daha tespit edildiğini açıkladı. Bakan Hancock iki vakanın Güney Afrika'dan seyahat edenlerle temaslı olduğunu duyurdu.
23.12.2020 Dünya
Dünya Sağlık Örgütü'nden flaş mutasyon açıklaması!
Dünya Sağlık Örgütü'nden flaş mutasyon açıklaması! DSÖ, yeni tip koronavirüsün daha hızlı yayılan türünün şu ana kadar "ciddi hastalık veya ölüme" neden olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını bildirdi.
21.12.2020 Dünya
Fransa, İngiltere ile tüm ulaşımı 48 saatliğine askıya aldı
Fransa, İngiltere ile tüm ulaşımı 48 saatliğine askıya aldı Fransa, İngiltere’de Covid-19’un mutasyona uğramasının ardından gece yarısından itibaren 48 saat boyunca İngiltere ile tüm ulaşımın askıya alındığını duyurdu.
20.12.2020 Dünya
Koronavirüs mutasyona uğradı! Dünya şokta, acil durum çağrısı...
Koronavirüs mutasyona uğradı! Dünya şokta, acil durum çağrısı... Koronavirüsün İngiltere'de mutasyona uğramasının ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Başbakan Boris Johnson, Kovid-19'un yeni türünün nasıl kontrol edilebileceğini görüşmek üzere hükümeti acil toplantıya çağırdı. Bu toplantının sonunda Johnson'ın, mutasyonun görüldüğü ülkenin güneyindeki bölgelere özel yeni tedbirleri açıkladı.
19.12.2020 Dünya
İngiltere Sağlık Bakanı canlı yayında ağladı! 'Timsah gözyaşları' tepkisi...
İngiltere Sağlık Bakanı canlı yayında ağladı! 'Timsah gözyaşları' tepkisi... İngiltere'de ilk olarak 90 yaşındaki Margaret Keenan isimli bir kadında koronavirüse karşı geliştirilen Pfizer/BioNTech aşısı denemesi yapılırken, Sağlık Bakanı Matt Hancock katıldığı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Yüzlerce kişi, Hancock'a tepki gösterdi.
9.12.2020 Dünya
Dünya merakla aşıyı bekliyor! Ve tarih belli oldu
Dünya merakla aşıyı bekliyor! Ve tarih belli oldu İngiltere'de kullanımına izin verilen, Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in kurucu ortağı olduğu Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in Amerikan ilaç şirketi Pfizer ile geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının 8 Aralık'ta yapılmaya başlanacağı bildirildi.
6.12.2020 Dünya
Pfizer-BioNTech aşısının Ocak ayında dağıtıma hazır
Pfizer-BioNTech aşısının Ocak ayında dağıtıma hazır İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Pfizer ve BioNTech şirketlerinin ortak çalışması olan koronavirüs aşısının ülkeye Ocak ayı sonuna kadar kademeli olarak ulaşacağını duyurdu.
21.11.2020 Bilim ve Teknoloji
İngiltere: Corona virüste ikinci dalga olmaması için...
İngiltere: Corona virüste ikinci dalga olmaması için... İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, yaz tatilinin ardından Avam Kamarası’nda yaptığı ilk konuşmada, İngiltere’nin corona virüste (Covid-19) ikinci dalgayı engellemek için ne gerekiyorsa yapması gerektiğini ifade etti.
1.09.2020 Dünya
İngiltere'de Leicester kenti karantinaya alındı
İngiltere'de Leicester kenti karantinaya alındı Yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarında görülen artış nedeniyle İngiltere'nin Leicester kentinde ticari işletmeler ile okulların kapatılmasına ve gevşeme adımlarının uygulanmamasına karar verildi.
29.06.2020 Corona Virüsü
'Deksametazon' ilacı dün itibariyle İngiltere'de kullanılmaya başlandı
'Deksametazon' ilacı dün itibariyle İngiltere'de kullanılmaya başlandı İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, corona virüs (Covid-19) tedavisinde umut vaat eden ‘Deksametazon’ için “Bu kriz boyunca aldığımız en iyi haberlerden biri” dedi. Bakan Hancock ilacın, durumu ciddi hastalarda yüzde 35 iyileşme sağladığını vurgularken, dün itibariyle İngiltere Ulusal Sağlık Servisi (NHS) tarafından kullanılmaya başladığını ifade etti.
17.06.2020 Corona Virüsü
İngiltere'de corona virüs için 'takip' sistemi
İngiltere'de corona virüs için 'takip' sistemi İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile mücadeleye dönük temaslı takip sisteminin yarından itibaren devreye alınacağını bildirdi.
27.05.2020 Corona Virüsü
İngiltere'de corona virüsten can kaybı 34 bini geçti
İngiltere'de corona virüsten can kaybı 34 bini geçti İngiltere'de corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 545 artarak 34 bin 341'e yükseldi.
19.05.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Matt Hancock ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matt hancock haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.