Kafasını matkapla deldi! Korkunç olayın nedeni şoke etti
Kafasını matkapla deldi! Korkunç olayın nedeni şoke etti Rusya’da bir kişi, rüyalarını kontrol edebilmek amacıyla çip yerleştirmek için kafasını matkapla deldi.
21.07.2023 Dünya
Milyonlarca liralık vurgunda şok eden ayrıntı! 'Fedai' diyorlardı
Milyonlarca liralık vurgunda şok eden ayrıntı! 'Fedai' diyorlardı Adana’da, hackledikleri e-ticaret sitesi üzerinden 15 milyon liralık vurgun yapan suç örgütü üyelerinden birinin, 700 liraya matkap satın alan bir mağdura, üzerindeki tişörtü çıkarıp kargolayarak gönderdiği ortaya çıktı. Ayrıca örgütün, kendilerine banka hesabı sağlayan kişilere ‘Fedai’ dediği ve asgari ücret tutarında maaş ödediği öğrenildi.
3.11.2022 Yaşam
Kapalıçarşı'da tarihi kitabeye matkaplı darbe! Büyük tepki çekti...
Kapalıçarşı'da tarihi kitabeye matkaplı darbe! Büyük tepki çekti... Kapalıçarşı'nın Fesciler Kapısı'nın üstünde bulunan, 19. yüzyıla ait kitabe matkapla delinerek, üzerine güvenlik kamerası monte edildi. Sosyal medyada tepkilere neden olan kamera apar topar söküldü.
21.10.2019 Gündem
Maktapla kafasını deldi +18
Maktapla kafasını deldi +18 Çinli kung fu ustası Zhao Rui inanılmaz bir gösteriye imza attı. Matkap, kılıç, ok gibi birbirinden tehlikeli aletlerle adeta ölüme meydan okuyan Rui, izleyenleri hayrete düşürdü.
29.03.2015 Dünya
Emniyet açıkladı!
Emniyet açıkladı! 19:00'la 07:00 arasında yapmak yasak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri