Masterchef Tahsin

Masterchef Tahsin

Son dakika MasterChef tahsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef tahsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef tahsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Tahsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef tahsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 masterchef tahsin haberi bulunmuştur. Tüm masterchef tahsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu?  2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı?
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? 2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı? Masterchef Türkiye 2023 şampiyonu büyük final neticesinde canlı yayında belli oldu. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük Masterchef birincisi olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. MasterChef All Star yarışmasında heyecan sona ererken şampiyonun kim olduğu izleyicilerin gündemindeki yerini aldı. Peki, MasterChef Tahsin mi, Esra mı ödülü aldı? 2023 Masterchef birincisi kim oldu? MasterChef finale kimler kaldı?
9.01.2024 Televizyon
Tahsin yüzünden ikisinin de başı yandı! MasterChef All Star'da yaptığıyla ortalığı karıştırdı!
Tahsin yüzünden ikisinin de başı yandı! MasterChef All Star'da yaptığıyla ortalığı karıştırdı! MasterChef All Star'da böyle bir eleme gecesi hiç yaşanmadı. 29 Ekim MasterChef eleme gününde tabakların yerini değiştirdi, iki ismin başını yaktı. Olayın başrolünde MasterChef Tahsin vardı. Tabakların yerini değiştiren yarışmacı, Metin ve Tanya'nın değerlendirmeye alınmamasına neden oldu. MasterChef Metin Yavuz'un elenmesinde en büyük pay onun oldu.
29.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Mavi takım kaptanı MasterChef Alican, ekipten birinin yaptığı tabağı elleyince pota tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan güncel çekimlerde iki isim potada yaptığı yemekle altın kaşıka aday oldu. Ancak Mehmet şef birini seçti.
14.09.2023 Televizyon
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu MasterChef All Star yeni takımlar belirlendi. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanlık oyununda yarışmacılar baklava yapmak için tezgah başına geçti. Batuhan'ın yaptığı baklava sosyal medyada gündem olurken MasterChef Tahsin ve Hasan'ın tarifleri beğeni kazandı. Öte yandan tadım kısmında Mehmet Şef, MasterChef Alican Sabunsoy'a hiç beklemediği anda lafı soktu. Peki MasterChef haftanın takımları ve kaptanlar kimler oldu? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
Demet Akalın 'Aşırı iticisin' dedi: Masterchef Tahsin'in yanıtı gündem oldu
Demet Akalın 'Aşırı iticisin' dedi: Masterchef Tahsin'in yanıtı gündem oldu Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yarışmacı Tahsin Küçük'ü eleştirerek "Aşırı iticisiniz, inşallah sonuna kadar gidemezsiniz" dedi. Akalın'ın paylaşımına sessiz kalmayan Küçük ise "Keşke herkes kendi işini hakkıyla yapsa" diye yanıt verdi.
9.08.2023 Magazin
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti!
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti! MasterChef All Star'da her bölüm bir başka fırtına kopuyor. 1 Ağustos akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu öncesi Dilara Başaran'ın giydiği tişört sosyal medyayı çalkaladı. Öte yandan Tahsin ve Tanya'nın Tolga'yı potaya sokma planları suya düştü.
1.08.2023 Televizyon
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'ye bu hafta gerginlikler damga vurdu. Son dönemde Büşra Zambak ile yıldızı barışmayan Burak Kaya, bu kez Fatma Nur Uçar ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma bir anda bedduaya dönünce şefler müdahale etmek zorunda kaldı.
1.11.2022 Magazin
MasterChef Tahsin Küçük şimdi ne yapıyor?
MasterChef Tahsin Küçük şimdi ne yapıyor? Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef Türkiye'nin geçtiğimiz sezonuna damga vuran isimlerinden biri de Tahsin Küçük olmuştu. Fenomen yarışmayı üçüncü tamamlamayı başaran Tahsin, Milliyet YouTube kanalında yayınlanan 'Şimdi Ne yapıyor? programına konuk oldu ve kendi evinin mutfağında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.10.2022 Magazin
MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?
MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu? Tahsin Küçük MasterChef’te bu akşam tadım yapacak isimler arasında yer aldı. 5 Ekim akşamı MasterChef’e konuk olarak katılan Tahsin Küçük kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Tahsin ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?
5.10.2022 Televizyon
MasterChef Tahsin Küçük bakın kim çıktı! Görenler şaşkına döndü
MasterChef Tahsin Küçük bakın kim çıktı! Görenler şaşkına döndü 14 Ocak Cuma günü final bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye 2021'de heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dün, MasterChef Türkiye hayallerine veda eden Tahsin Küçük hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.
13.01.2022 Magazin
MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi?
MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? Masterchef'te büyük finale geri sayım devam ediyor. Masterchef yarışmacıları final için kıyasıya rekabet ederken büyük final öncesi en önemli çekişmelerden biri de 12 Ocak akşamı yaşandı. Masterchef yarışmacılarından Tahsin ve Hasan'ın mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadelede bir yarışmacı ikinci finalist oldu bir yarışmacı da Masterchef hayaline veda etti. Peki, MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? İşte Masterchef'in son bölümünde yaşananlar...
13.01.2022 Gündem
MasterChef finale kim kaldı! MasterChef ikinci finalist kim oldu? Hasan mı Tahsin mi? 12 Ocak 2022 MasterChef kazanan isim...
MasterChef finale kim kaldı! MasterChef ikinci finalist kim oldu? Hasan mı Tahsin mi? 12 Ocak 2022 MasterChef kazanan isim... MasterChef'te final heyecanı sürüyor. Büyük mücadele veren yarışmacılar finale kalmak için en lezzetli tabakları jüri üyelerine sundu. İlk finalist Eren olmuştu. Şimdi ise gözler MasterChef ikinci finalist olan isme çevrildi. Peki; MasterChef finale kim kaldı, hangi yarışmacı? 12 Ocak 2022 MasterChef ikinci finalist kim oldu? İşte ayrıntılar...
12.01.2022 Magazin
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim!
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim! MasterChef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Masterchef'te yarışmacılar ana kadro yer alabilmek için Şef Mehmet Yalçınkaya, Şef Danilo Zanna ve Şef Somer Sivrioğlu karşısında tüm hünerlerini gösterdi. MasterChef Türkiye'de kıran kırana mücadele devam ederken MasterChef 2021'de ana kadrodaki 15. isminin belirlendiği final oyunu nefesleri kesti. Peki, MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? MasterChef kazanan isim kim? İşte Masterchef 2021'in son yarışmacısı...
21.08.2021 Gündem
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı MasterChef All Star Türkiye'de şampiyon belli oldu. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin kıyasıya mücadele etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de nefesler tutulmuştu. MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? sorusu bugün yanıt buldu. İşte MasterChef All Star Türkiye'nin yeni şampiyonu...
7.01.2024 Magazin
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu?
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu? MasterChef 1 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. tv8 yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta boyunca Survivor All Star yayınlanacak. Barbaros, Esra, Hasan ve Tahsin'in son dörde kaldığı MasterChef All Star finali ne zaman yapılacak? Somer Şef şampiyonun belli olacağı MasterChef All Star final tarihini açıklarken, 1 Ocak Pazartesi günü Survivor All Star'ın yayınlanması izleyenlerin kafasını karıştırdı.
2.01.2024 Televizyon
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu!
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu! MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlarPazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı?
27.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu!
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu! TV8 yarışması MasterChef All Star'da 25 Aralık Pazartesi günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 7 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaşacak.
26.12.2023 Televizyon
MasterChef ödül oyunu kim kazandı? 17 Kasım MasterChef All Star dış oyunu (Aydın) kim kazandı?
MasterChef ödül oyunu kim kazandı? 17 Kasım MasterChef All Star dış oyunu (Aydın) kim kazandı? MasterChef All Star'da Aydın'da yapılan dış çekimde ödül oyunu oynandı. 17 Kasım MasterChef ödül oyununu kazanan takım da belli oldu. Esra ve Tahsin'in birbirine girdiği yarışmanın yeni bölümünde kırmızı ve maviler arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Aydın yöresine ait yemeklerin yapıldığı bu akşam en iyi tabağı çıkaran ödülü alacak. İşte 17 Kasım MasterChef ödül oyunu galibi...
17.11.2023 Televizyon
Dün tehdit etti bugün 100 bin TL'lik ödülü kazandı! MasterChef All Star'da 27 Ekim ödülünü Onun takımı kazandı!
Dün tehdit etti bugün 100 bin TL'lik ödülü kazandı! MasterChef All Star'da 27 Ekim ödülünü Onun takımı kazandı! MasterChef All Star'da 100 bin TL'lik ödül oyunu bu akşam oynandı. 27 Ekim MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kahramanmaraş dış oyunuyla yöreye özgü yemeklerin yapıldığı programda kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Cemre ve Tahsin arasında dün akşam yaşanan gergin anların hala hafızalarda olduğu MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı?
27.10.2023 Televizyon
MasterChef ödül oyunu kim kazandı? 6 Ekim MasterChef All Star'da ödülü kazanan kim oldu?
MasterChef ödül oyunu kim kazandı? 6 Ekim MasterChef All Star'da ödülü kazanan kim oldu? MasterChef All Star'da 6 Ekim 2023 akşamı ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana dokunulmazlık mücadelesine ara verildi. Şef adayları en iyi tabağı çıkarıp ödülü almak istiyor. Dün akşam yaşanan Barbaros ve Barış kavgasından sonra Tahsin'in de limonu sıkma hilesi olay olmuştu. Peki 6 Ekim MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
6.10.2023 Televizyon
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler!
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler! MasterChef All Star'da Cemre Uyanık şov başladı. 25 Eylül MasterChef takım kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarka Eren'i seçti. Eski şampiyonların da katılmasıyla mücadelde seviye yükseldi. MasterChef Cemre, ilk günden Sergen Özen'i haşat etti.
25.09.2023 Televizyon
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti!
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 21 Ağustos takım kaptanlığı oyunu oynandı ancak bunun önüne geçen Somer Şef'in laf sokması oldu. All Star kadrosuna katılan MasterChef Hasan Biltekin'in ilk raconu kestiği yeni bölümde Mehmet Şef son noktayı koydu. İşte MasterChef yeni bölümde yaşananlar...
24.08.2023 Televizyon
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı!
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı! MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu'nun yaptığı hareket konuşuluyor. Yeni haftanın takım kaptanları Sergen ve Tahsin olmuştu. Kırmızı ve mavi takım bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Takım oyununu açık ara Sergen'in takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan şef adaylarından Dilara, potaya gönderdiği ismi açıklarken kahkaha attı.
24.08.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Tahsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef tahsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.