Masharipov

Masharipov

Son dakika Masharipov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masharipov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masharipov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masharipov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masharipov gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 masharipov haberi bulunmuştur. Tüm masharipov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reina saldırganı davasında flaş gelişme
Reina saldırganı davasında flaş gelişme Son dakika haberi... İstinaf Mahkemesi, Reina'ya terör saldırısı yaptığı gerekçesiyle sanık Abdulkadir Masharipov'a verilen 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1368 yıl hapis cezasını hukuka uygun bularak onadı.
9.07.2021 Gündem
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet Reina’da 2017 yılbaşı gecesinde gerçekleşen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin görülen davada saldırgan Abdulkadir Masharipov “Anayasayı ihlal” ve “Kasten öldürme” suçlarından 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve diğer suçlardan 1368 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2020 Gündem
Reina davasında karar çıkması bekleniyor
Reina davasında karar çıkması bekleniyor İstanbul Ortaköy'de bulunan eğlence merkezi Reina'ya 2017 senesinin yılbaşı gecesinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin 19'u tutuklu 60 sanığın yargılandığı duruşma görülmeye başladı. Bugünkü duruşmada karar çıkması bekleniyor.
7.09.2020 Gündem
501 numaralı odanın sırrı
501 numaralı odanın sırrı İstanbul’u kana bulamak için hazırlık yapan DEAŞ’lı terörist H.S., Küçükçekmece’de kaldığı otelin 501 numaralı odasında yakalandı. Otel çalışanları H.S.’yi, “Soğuk bir yüz ifadesi vardı. Valizini taşıtmadı. O valizde silahlar varmış” diye anlattı.
27.08.2020 Yaşam
Reina saldırı davasında istenen ceza belli oldu
Reina saldırı davasında istenen ceza belli oldu Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin 18'i tutuklu 58 sanıklı davada, mütalaa açıklandı.
27.01.2020 Gündem
Reina saldırı davasında ara karar!
Reina saldırı davasında ara karar! İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısındaki salonda yapılan duruşmaya, aralarında saldırgan Abdulkadir Masharipov’un da bulunduğu 18'i tutuklu 25 sanık ve tarafların avukatları katıldı. Türkçe bilmeyen sanıklar için tercüman olarak 3 görevli salonda hazır bulundu.
8.08.2019 Gündem
Reina katliamı davasında 2 tahliye kararı
Reina katliamı davasında 2 tahliye kararı Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısına ilişkin davada, saldırgan Abdulkadir Masharipov’un resmi nikahlı eşi Zarina Nurullayeva ve birlikte yaşadığı Tene Traore tahliye edildi.
16.05.2019 Gündem
Reina saldırısı davasında 19 tahliye
Reina saldırısı davasında 19 tahliye Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 39'u tutuklu 58 sanığın yargılandığı davada, 19 sanığın tahliyesine karar verildi.
18.02.2019 Gündem
Reina katliamı davası ile ilgili flaş gelişme
Reina katliamı davası ile ilgili flaş gelişme Ortaköy'deki eğlence merkezine Reina'ya düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren tutuklu sanık Abdulkadir Masharipov, olaydan 2 yıl sonra mahkemede savunmasını yaptı.
18.02.2019 Gündem
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı Adana'da yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü El-Kaide’nin Suriye’deki yapılanması olarak faaliyet gösteren “Heyet Tahrir Şam” terör örgütüne üye olduğu değerlendirilen Çeçenistan asıllı Rusya vatandaşı A.G. yakalandı.
24.12.2018 Gündem
Mahkemeden Reina yıkıldıktan 1,5 sene sonra keşif kararı
Mahkemeden Reina yıkıldıktan 1,5 sene sonra keşif kararı 39 kişinin öldüğü Reina saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Fatih Çakmak’ın ailesinin talebi doğrultusunda mahkeme, bilirkişi raporu düzenlenmesine karar verdi. Ancak Ortaköy’deki eğlence merkezi Reina saldırıdan kısa süre sonra yıkılmıştı. Çakmak Ailesi, “Reina yıkıldı, ortada bir şey kalmadı” tepkisi gösterdi.
26.11.2018 Gündem
Reina katliamı davasında flaş gelişme
Reina katliamı davasında flaş gelişme Ortaköy'de Reina isimli eğlence mekanına 1 Ocak 2017 tarihinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin olarak 44'ü tutuklu 58 sanık hakkında açılan davada 5 sanığın tahliyesine karar verildi. Davada tutuklu sanık sayısı 39'a düştü.
19.11.2018 Gündem
Reina saldırısında ara karar: 2 tutuklu sanık tahliye edildi
Reina saldırısında ara karar: 2 tutuklu sanık tahliye edildi Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 45'i tutuklu 57 sanığın yargılandığı davada, 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi.
27.03.2018 Gündem
Reina katliamı sanığı Masharipov duruşmaya gelmek istemedi!
Reina katliamı sanığı Masharipov duruşmaya gelmek istemedi! Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin 44'ü tutuklu 57 sanığın yargılandığı davanın 2. celsesi başladı. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Abdulkadir Masharipov'un müştekilerin "hakaret, taciz ve tehditlerinden çekindiği için" duruşmaya gelmek istemediği ancak mahkeme başkanının Masharipov'un bu talebini reddetiği açıklandı.
26.03.2018 Gündem
İstanbul polisi, DEAŞ'a geçit vermedi
İstanbul polisi, DEAŞ'a geçit vermedi İSTANBUL Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Eylül - 26 Aralık tarihleri arasında terör örgütü DEAŞ'a yönelik yaptığı 21 operasyonda, 670'i yabancı toplam 714 kişiyi gözaltına aldı
29.09.2021 Gündem
Reina gibi bir saldırı daha yapacaklardı!
Reina gibi bir saldırı daha yapacaklardı! DEAŞ’ın İstanbul’da, toplu yılbaşı kutlamalarının yapıldığı alanlarda keşif yaptığı ortaya çıktı. Son 10 günde gözaltına alınan zanlıların telefonlarında Taksim, Beşiktaş ve Bakırköy meydanlarının fotoğrafları bulundu
29.09.2021 Gündem
Ortaköy’deki terör saldırısı davasında ara karar
Ortaköy’deki terör saldırısı davasında ara karar Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 51'i tutuklu 57 sanığın yargılandığı davanın ara kararında 44 sanığın tutukluluğunun devamına, 7 sanığın ise adli kontrol tedbiri konularak tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamı davasında flaş gelişme!
Reina katliamı davasında flaş gelişme! Reina katliamı davasında savcı, 8 sanığın tahliyesini talep etti, 43 sanığın ise tutukluluk hallerinin devamını istedi.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamcısı Masharipov'un eşi savunma yaptı
Reina katliamcısı Masharipov'un eşi savunma yaptı Silivri'de görülen Reina katliamı davasında, yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen Abdulkadir Masharipov'un tutuklu eşi Zarina Nurullayeva savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Mahkeme başkanı azarladı: Şov yapma otur yerine!
Mahkeme başkanı azarladı: Şov yapma otur yerine! Ortaköy’deki eğlence merkezi Reina’da geçen yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov’un da bulunduğu 51’i tutuklu 57 sanığın yargılaması Silivri’de başladı.
29.09.2021 Gündem
Mahkeme Başkanından Reina katlıamcısına tepki: Otur yerine...
Mahkeme Başkanından Reina katlıamcısına tepki: Otur yerine... ORTAKÖY'de yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov, avukatı ile özel görüşme yapmadan konuşmayacağını belirterek susma hakkını kullandı. Mahkeme başkanı "Burası onun şov yeri değildir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamı davası başladı
Reina katliamı davası başladı ORTAKÖY'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 51'i tutuklu 57 sanığın yargılaması Silivri'de başladı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek 2017 yılının ilk saatlerinde Reina adlı gece kulübünde yılbaşı eğlencesini kana bulayarak 39 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan silahlı saldırıya ilişkin açılan davanın görülmesine yarın başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Danimarka’nın iki yüzlülüğü!
Danimarka’nın iki yüzlülüğü! Reina katliamcısına silah temin eden Asparov’u serbest bırakan Danimarka, Suriye’de DEAŞ saflarında fırıncılık yaptığı ortaya çıkan Enes Çiftçi’yi vatandaşlıktan çıkarıp 6 yıl hapse mahkum etti
16.11.2017 Dünya
İkinci Reina katliamı önlendi!
İkinci Reina katliamı önlendi! TEM şube ekipleri eylül ayında gelen bir istihbaratla faciayı önledi. İstanbul'da yakalanan teröristin Reina katliamı sorumlusu Masharipov'un öğrencisi olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masharipov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masharipov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.