Reina Katliamı

Reina Katliamı

Son dakika Reina katliamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reina katliamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reina katliamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reina Katliamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reina katliamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 reina katliamı haberi bulunmuştur. Tüm reina katliamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reina saldırganı davasında flaş gelişme
Reina saldırganı davasında flaş gelişme Son dakika haberi... İstinaf Mahkemesi, Reina'ya terör saldırısı yaptığı gerekçesiyle sanık Abdulkadir Masharipov'a verilen 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1368 yıl hapis cezasını hukuka uygun bularak onadı.
9.07.2021 Gündem
Reina katliamı davasında 2 tahliye kararı
Reina katliamı davasında 2 tahliye kararı Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısına ilişkin davada, saldırgan Abdulkadir Masharipov’un resmi nikahlı eşi Zarina Nurullayeva ve birlikte yaşadığı Tene Traore tahliye edildi.
16.05.2019 Gündem
Reina katliamı davası ile ilgili flaş gelişme
Reina katliamı davası ile ilgili flaş gelişme Ortaköy'deki eğlence merkezine Reina'ya düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren tutuklu sanık Abdulkadir Masharipov, olaydan 2 yıl sonra mahkemede savunmasını yaptı.
18.02.2019 Gündem
Reina katliamı davasında flaş gelişme
Reina katliamı davasında flaş gelişme Ortaköy'de Reina isimli eğlence mekanına 1 Ocak 2017 tarihinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin olarak 44'ü tutuklu 58 sanık hakkında açılan davada 5 sanığın tahliyesine karar verildi. Davada tutuklu sanık sayısı 39'a düştü.
19.11.2018 Gündem
Reina katliamı sanığı Masharipov duruşmaya gelmek istemedi!
Reina katliamı sanığı Masharipov duruşmaya gelmek istemedi! Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin 44'ü tutuklu 57 sanığın yargılandığı davanın 2. celsesi başladı. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Abdulkadir Masharipov'un müştekilerin "hakaret, taciz ve tehditlerinden çekindiği için" duruşmaya gelmek istemediği ancak mahkeme başkanının Masharipov'un bu talebini reddetiği açıklandı.
26.03.2018 Gündem
Ünlüler korosu!
Ünlüler korosu! Orhan Gencebay, Mehmet Akbay ve eşi Didem Akbay’ın evlilik kutlamasında bağlamayla sahneye çıkarak yıllar sonra ilk kez canlı performans sergiledi. Ünlü isimler de Orhan Baba’ya eşlik ederek ‘Batsın Bu Dünya’ şarkısını dev bir koro halinde söyledi
4.01.2018 Magazin
Reina katliamı davasında flaş gelişme!
Reina katliamı davasında flaş gelişme! Reina katliamı davasında savcı, 8 sanığın tahliyesini talep etti, 43 sanığın ise tutukluluk hallerinin devamını istedi.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamcısı Masharipov'un eşi savunma yaptı
Reina katliamcısı Masharipov'un eşi savunma yaptı Silivri'de görülen Reina katliamı davasında, yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen Abdulkadir Masharipov'un tutuklu eşi Zarina Nurullayeva savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamı davası başladı
Reina katliamı davası başladı ORTAKÖY'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 51'i tutuklu 57 sanığın yargılaması Silivri'de başladı.
29.09.2021 Gündem
İkinci Reina katliamı önlendi!
İkinci Reina katliamı önlendi! TEM şube ekipleri eylül ayında gelen bir istihbaratla faciayı önledi. İstanbul'da yakalanan teröristin Reina katliamı sorumlusu Masharipov'un öğrencisi olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den sert tepki: BM kararlarının ihlalidir
Türkiye'den sert tepki: BM kararlarının ihlalidir Dışişleri Bakanlığı, Reina katliamı şüphelisi İbrohimjon Asparov’un Danimarka makamları tarafından serbest bırakılmasının BM kararlarının ihlali olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Danimarka'dan skandal! Reina katliamı şüphelisi Asparov’u iade etmedi
Danimarka'dan skandal! Reina katliamı şüphelisi Asparov’u iade etmedi Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov’a silah ve mühimmat temin etmekle suçlanan İbrahimjon Asparov, Danimarka'da serbest bırakıldı
10.10.2017 Dünya
FETÖ Reina ile intikam aldı
FETÖ Reina ile intikam aldı Reina katliamının ardından “İşte katil bu” diye pasaportu servis edilen Akhe Mashrapov, FETÖ kuryesi çıktı. Masrapov, Bank Asya’nın içi boşaltılırken kara parayı kaçırmayıp İstanbul’da polise teslim edince, örgütün karalama kampanyasına maruz kaldı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısı iddianamesi kabul edildi!
Reina saldırısı iddianamesi kabul edildi! Mahkeme "Reina katliamı" iddianamesini kabul etti. 39 kişinin ölümü ve 79 kişinin de yaralanmasından sorumlu tutulan Abdulkadir Masharipov dahil toplam 56 DEAŞ terör örgütü üyesi, güvenlik gerekçesiyle Silivri Cezaevi'nde bulunan duruşma salonunda yargılanacak. İlk duruşma 11 Aralık'ta Silivri'de yapılacak ve aralıksız 5 gün sürecek.
29.09.2021 Gündem
‘Büyüyünce istişhad yapacağım deyiver’
‘Büyüyünce istişhad yapacağım deyiver’ Reina katliamına ilişkin iddianame tamamlandı. Saldırgan Abdulkadir Masharipov’un “Gel kucağıma otur, büyüyünce ne olacaksın?” diye seslendiği 4 yaşındaki oğluna istişhad (intihar eylemi) yapma öğüdü verdiği veda videosu da iddianameye girdi
29.09.2021 Gündem
Reina katliamına benzer eylem hazırlığındaki şüpheli yakalandı
Reina katliamına benzer eylem hazırlığındaki şüpheli yakalandı Reina katliamı soruşturması kapsamında tutuklanan şüpheli Celil Çelik'in Reina katliamını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov gibi benzer bir eylemi gerçekleştirme hazırlığında olduğu ortaya çıktı. İstanbul Kağıthane'de kaldığı evde yakalanan Çelik'in beraberindeki 4 kişinin ise kaçtığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
İşte Reina katliamını planlayan terörist!
İşte Reina katliamını planlayan terörist! Reina’da yılbaşı gecesi 39 kişinin öldüğü DEAŞ’lı terörist Abdülkadir Masharipov tarafından düzenlenen saldırıyı planlayan ve ABD birliklerince Suriye’de düzenlenen operasyonla öldürülen DEAŞ’lı Abdurrahman Özbeki’nin fotoğrafı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul için kanlı plan
İstanbul için kanlı plan DEAŞ’ın ikinci bir Reina katliamı hazırlığında olduğunu tespit eden ekipler, 2 teröristi çok sayıda mühimmatla birlikte ele geçirdi
29.09.2021 Gündem
Reina'nın akibeti belli oldu
Reina'nın akibeti belli oldu Reina ile ilgili bir son dakika gelişmesi ulaştı. Reina’nın ortağı Ali Ünal, 39 kişinin katledildiği mekanı artık eğlence merkezi gibi kullanamayacaklarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Ortaya çıktı! Gözaltına alıp serbest bırakmışlar
Ortaya çıktı! Gözaltına alıp serbest bırakmışlar Reina katliamı silahını veren "Yusuf Hoca” kod adlı İlyas Momoşaripov’un, 29 Temmuz’da gözaltına alındığı, tutuklama talebine rağmen serbest kaldığı belirlendi
25.01.2017 Yaşam
Reina katliamında dördüncü kişi aranıyor
Reina katliamında dördüncü kişi aranıyor Reina'da 39 kişiyi katleden Abdülgadir Masharipov'un MİT ve Emniyet tarafından yürütülen sorgusu doğrultusunda aranan dördüncü kişinin, 26 Aralık'ta Rakka'dan gelerek Masharipov'la görüştüğü belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Katilin şifresi rotasında
Katilin şifresi rotasında Profesyonel tetikçi Masharipov’un Özbekistan’dan başlayıp Afganistan ve İran üzerinden İstanbul’a uzanan seyir defteri “Reina katliamı yaşam biçimimize saldırı” diyenleri utandıracak bilgiler içeriyor.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'ın 20 hücresi çöktü
DEAŞ'ın 20 hücresi çöktü İstanbul polisi, eğlence kulübü Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişiyi öldüren teröristi katliamdan 17 gün sonra kıskıvrak yakaladı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı yakalandı
Reina saldırganı yakalandı İstanbul'da yılbaşı gecesi ünlü gece kulubü Reina'da gerçekleştirdiği terör eylemiyle katliam yapan Özbek asıllı terörist Abdulkadir Masharipov, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla Esenyurt'ta gizlendiği evde yakalandı. Masharipov'a yardım ve yataklık eden ve evde bulunan 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. VİDEO: DHA
16.01.2017 Haber
Reina saldırısıyla ilgili son dakika gelişme! 2 yabancı uyruklu kişi...
Reina saldırısıyla ilgili son dakika gelişme! 2 yabancı uyruklu kişi... Reina katliamına ilişkin soruşturmada, saldırganla bağlantılı oldukları tespit edilen 2 Uygur asıllı şüpheli savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi. Mahkemede şüpheliler hakkında tutuklama kararı alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reina Katliamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reina katliamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.