Martin Scorsese

Martin Scorsese

Son dakika martin scorsese haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan martin scorsese ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını martin scorsese haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Martin Scorsese

haberleri sayfasında son dakika yaşanan martin scorsese gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 martin scorsese haberi bulunmuştur. Tüm martin scorsese haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Hollywood'un ünlü ve başarılı yıldızı Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı. Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Robert de Niro İstanbul'a geldi!
Robert de Niro İstanbul'a geldi! Hollywood yıldızı Robert de Niro, ortağı olduğu zincir Japon restoranının İstanbul şubesindeki bir etkinlik için Türkiye'ye geldi.
26.06.2022 Magazin
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti! Ölü Ozanlar Derneği, Modern Family, The Streets of New York ve Aşk Kazası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Hollywood efsanesi Norman Lloyd 106 yaşında hayatını kaybetti. Norman Lloyd, Charlie Chaplin ile birlikte rol de almıştı.
12.05.2021 Dünya
Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında?
Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında? Joaquin Phoenix 2020 Oscar’da Joker filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Bunun ardından internette en çok aratılan isimlerden birisi haline gelen Joaquin Phoenix’in hayatı merak ediliyor. Peki Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında?
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Netflix, Oscar'a aday olabilir
Netflix, Oscar'a aday olabilir Online film ve dizi izleme platformu Netflix, 2019 yılında İngilizce dilinde 60 film üreterek birçok büyük stüdyoyu geride bıraktı.
2.01.2020 Dünya
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
"30 adamın ortasında sevişme sahnesi çekmek utandırıcıydı"
"30 adamın ortasında sevişme sahnesi çekmek utandırıcıydı" Güzel oyuncu Margot Robbie, kendisine şöhret getiren filmle ilgili unutamadığı anları anlattı.
1.12.2018 Magazin
Martin Scorsese, 'Sezarlar'ı anlatacak!
Martin Scorsese, 'Sezarlar'ı anlatacak! Oscar ödüllü Amerikalı yönetmen Martin Scorsese, tarihi antik Roma dizisi 'Sezarlar' için çalışmalara başladı.
20.02.2018 Televizyon
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Leonardo DiCaprio, da Vinci'yi canlandıracak!
Leonardo DiCaprio, da Vinci'yi canlandıracak! Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, Walter Isaacson'ın çekeceği filmde İtalyan ressam, mühendis ve matematikçi Leonardo da Vinci'yi canlandıracak.
15.08.2017 Kültür Sanat
'Mutlu son filan yok'
'Mutlu son filan yok' Amerikan yapımı 'The Departed'dan uyarlanan 'İçerde' dizisinin 19 Haziran'da yayınlanacak büyük finali öncesi yönetmenliğini Martin Scorsese'in yaptığı filmin dramatik sonu gündeme geldi.
8.06.2017 Televizyon
'Recep İvedik 5'i beğenmiyorsan terk et burayı'
'Recep İvedik 5'i beğenmiyorsan terk et burayı' Mevlüt Tezel, 'Recep İvedik 5' ile ilgili çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
20.02.2017 Kültür Sanat
İstanbul'un en iyi İtalyan restoranları
İstanbul'un en iyi İtalyan restoranları İtalyan Ticaret Odası geçtiğimiz hafta İstanbul’daki iki restoranına “Gerçek İtalyan“ tescili verdi ve gerçek su yüzüne çıktı... İtalyan otoritelere göre Türkiye’de ‘Gerçek İtalyan’ tescilli mekan sayısı yalnızca sekiz. Peki ya diğerleri?
5.02.2017 Arşiv
'Sonuçlar gerçekten şoke edici'
'Sonuçlar gerçekten şoke edici' 2018 yılında vizyona girmesi beklenen 'The Irishman'in yapımcısı Gaston Pavlovich, 73 yaşındaki Robert De Niro'nun filmde 40 yaş genç gösterileceğini açıkladı.
26.12.2016 Magazin
'Köstebek' dizi oluyor
'Köstebek' dizi oluyor Başrollerini Matt Damon, Leonardo DiCapiro ve Jack Nicholson'ın paylaştığı büyük ilgi gören 'Köstebek' filmi, Martin Scorsese'in yapımcılığında televizyon ekranında hayat bulacak...
25.08.2016 Televizyon
İranlı yönetmen Abbas Kiarostami 76 yaşında hayatını kaybetti
İranlı yönetmen Abbas Kiarostami 76 yaşında hayatını kaybetti İranlı usta yönetmen Abbas Kiarostami, 76 yaşında yaşamını yitirdi
17.06.2021 Dünya
İstanbul Film Festivali başlıyor
İstanbul Film Festivali başlıyor İKSV tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan “İstanbul Film Festivali”, 7-17 Nisan arasında sinemaseverlerle buluşacak. 221 filmin gösterileceği festivalde öne çıkanları seçtik.
1.04.2016 Arşiv
İçinde yok ‘yok’
İçinde yok ‘yok’ Şarkıcı Mariah Carey’in erkek arkadaşı milyarder James Parker, Çin’in Macao bölgesinde 3...
29.10.2015 Magazin
Ronaldo 10 milyon Euro alacak!
Ronaldo 10 milyon Euro alacak! Ronaldo 10 milyon Euro alacak!
21.10.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Martin Scorsese ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki martin scorsese haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.