Martin Schulz

Martin Schulz

Son dakika Martin Schulz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Martin Schulz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Martin Schulz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Martin Schulz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan martin schulz gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 martin schulz haberi bulunmuştur. Tüm martin schulz haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Erdoğan Almanyalı Türklere gurur hissi veriyor'
'Erdoğan Almanyalı Türklere gurur hissi veriyor' SPD eski lideri Schulz, Almanya'da Erdoğan'a desteğin arkasında, ayrımcılık tecrübelerinin yattığını söyledi. Schulz, onur kırıcı olaylar yaşayan Almanyalı Türklerin kendilerini Erdoğan ile özdeşleştirdiğini belirtti.
27.06.2018 Dünya
Alman siyasetçi Trump'ı bombaladı
Alman siyasetçi Trump'ı bombaladı Alman siyasetçi ve eski başbakan adayı Martin Schulz'un ABD Başkanı Trump hakkında attığı tweet büyük ses getirdi.
20.06.2018 Dünya
Gabriel yeni kabinede yer almayacak
Gabriel yeni kabinede yer almayacak Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, yeni kurulacak hükümette kabinede yer almayacağını açıkladı. SPD'ye ait altı bakanlığa kimlerin geleceğinin Cuma günü açıklanması bekleniyor.
8.03.2018 Dünya
SPD Genel Başkanı Schulz görevinden istifa etti
SPD Genel Başkanı Schulz görevinden istifa etti Almanya'da Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Martin Schulz görevinden istifa ettiğini açıkladı.
13.02.2018 Dünya
Koltuk için her şeyi verdi
Koltuk için her şeyi verdi Almanya’da dördüncü kez başbakanlık koltuğuna oturmak için yeni hükümette en önemli bakanlıkları koalisyon ortaklarına bırakan Angela Merkel, partisinin eleştiri oklarına hedef oldu
12.02.2018 Dünya
Almanya'da 'şüpheli' koalisyon bekleyişi
Almanya'da 'şüpheli' koalisyon bekleyişi Almanya'nın önemli ekonomi ve düşünce kuruluşlarından Ekonomi Araştırma Enstitüsü'nün (Ifo) Alman ekonomi profesörlerinin katılımıyla gerçekleştirdiği ankete göre, ekonomistlerin çoğu ülkede kurulması beklenen büyük koalisyon hükumetine şüpheyle bakıyor.
5.02.2018 Dünya
Koalisyonda Türkiye şartı
Koalisyonda Türkiye şartı - Ankara’ya yeni müzakere başlığı yok - Gümrük birliği genişletilmeyecek - Vize serbestisi yok
12.01.2018 Dünya
Almanya'da 3 aydır hükümet kurulamıyor!
Almanya'da 3 aydır hükümet kurulamıyor! Genel seçimlerin eylül ayında yapılmasına rağmen hükümetin halen kurulamadığı Almanya'da, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana kabine kurma çalışmaları ilk defa 3 aydan uzun sürdü.
29.12.2017 Dünya
Anlaşma tamam sıra boşanmada
Anlaşma tamam sıra boşanmada İngiltere Başbakanı May ile Brüksel yetkilileri arasında süren Londra’nın birlik üyeliğinden ayrılmasına ilişkin müzakerelerde ilk aşama tamamlandı
8.12.2017 Dünya
Almanya'da işler karışık
Almanya'da işler karışık SPD partisi, CDU ve CSU ile koalisyon görüşmelerini ucu açık şekilde başlatma kararı aldı.
4.12.2017 Dünya
Almanya'da 'koalisyon' krizi devam ediyor
Almanya'da 'koalisyon' krizi devam ediyor Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Martin Schulz Hristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile koalisyon kurma konusunda henüz net ve kesin cevap vermekten kaçınarak koalisyon krizinde her türlü seçeneğin masada olduğunu belirtti.
27.11.2017 Dünya
Merkel'den erken seçim açıklaması
Merkel'den erken seçim açıklaması Almanya Başbakanı ve Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Başkanı Angela Merkel, Hristiyan Birlik (CDU/CSU) partileri, Hür Demokrat Parti (FDP) ve Yeşiller arasında yapılan koalisyon ön görüşmelerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından erken seçim yapılmasına karşı çıktı.
25.11.2017 Dünya
Merkel'e flaş istifa çağrısı
Merkel'e flaş istifa çağrısı Hristiyan Demokrat Birlik Partinin (CDU) gençlik teşkilatı Junge Union'un (JU) Düsseldorf Bölge Teşkilatı CDU Genel Başkanı Angela Merkel’in görevinden istifa etmesini istedi.
22.11.2017 Dünya
Almanya'da kriz devam ediyor
Almanya'da kriz devam ediyor Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, gelecek hafta Federal Meclis’te yer alan partilerin grup başkanlarıyla görüşecek.
22.11.2017 Dünya
Almanya'da kriz! Avrupa tetikte!
Almanya'da kriz! Avrupa tetikte! Almanya’da Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Martin Schulz, erken seçimden çekinmediklerini söyledi.
20.11.2017 Dünya
Türkiye için karar yok
Türkiye için karar yok Almanya Başbakanı Angela Merkel, gelecek hafta yapılacak Avrupa Birliği (AB) zirvesinde Türkiye’nin gündeme geleceğini, ancak üyelik müzakereleri konusunda herhangi bir karar beklenmediğini açıkladı
14.10.2017 Dünya
‘Kâbus gibi zafer’
‘Kâbus gibi zafer’ Alman medyası, iktidar partilerinin oy kaybına uğradığı genel seçim sonuçları için ‘kâbus’ benzetmesinde bulundu
25.09.2017 Dünya
Almanya'da seçim sonrası Merkel arayışta
Almanya'da seçim sonrası Merkel arayışta Başbakan Angela Merkel, genel seçimlerden sonra hükümet kurma çalışmaları kapsamında Hür Demokrat Parti (FDP), Yeşiller ve Sosyal Demokrat Parti (SPD) ile görüşme yolları arayacağını söyledi. Merkel, "Elbette daha iyi bir sonuç ümit ediyorduk" dedi.
25.09.2017 Dünya
Naziler Meclis’te
Naziler Meclis’te Seçimlerden Merkel 4’üncü kez başbakan olmayı garantileyerek galip çıktı. Ancak İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana ilk kez Naziler’e has görüşlere sahip bir parti hem de 3’üncü büyük parti olarak meclise girdi
24.09.2017 Dünya
Le Pen'den "müttefiki" AfD'ye tebrik!
Le Pen'den "müttefiki" AfD'ye tebrik! Fransız aşırı sağcı lider Le Pen, seçimlerde meclise girmeyi başaran Alman aşırı sağının temsilcisi Almanya için Alternatif Partisini tebrik etti
24.09.2017 Dünya
Merkel korkudan Türkçe konuştu!
Merkel korkudan Türkçe konuştu! 24 Eylül'de genel seçimlerin yapılacağı Almanya'da Başbakan Angela Merkel, Türk seçmenleri kaybetme korkusu yaşıyor. Türkiye karşıtı söylemleri nedeniyle Almanya'da yaşayan Türk seçmenlerin tepkisini çeken Merkel, oy alabilmek için Türkçe afişler hazırladı.
22.09.2017 Dünya
Sonucunu Türkiye karşıtlığı belirleyecek
Sonucunu Türkiye karşıtlığı belirleyecek Almanya’da hafta sonunda düzenlenecek seçimler öncesinde Federal Meclis’e girme ihtimali bulunan tüm partiler, seçmenlere Türkiye karşıtı seçim vaatlerinde bulundu
19.09.2017 Dünya
AB'ye Türkiye uyarısı! 'Bu ölümcül olur!'
AB'ye Türkiye uyarısı! 'Bu ölümcül olur!' Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Forumu Genel Sekreteri Laura Batalla, Türkiye ile müzakerelerin sonlandırılmasının Avrupa Birliği (AB) açısından "ölümcül bir stratejik hata" olacağı uyarısında bulundu.
19.09.2017 Dünya
Türkiye'nin uyarısı Schulz'u rahatsız etti
Türkiye'nin uyarısı Schulz'u rahatsız etti Sosyal Demokrat Parti (SPD) başbakan adayı Martin Schulz, Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nın Almanya'da yaşayan ve Almanya'ya seyahat edecek Türk vatandaşlarını uyarmasını eleştirdi.
10.09.2017 Dünya
CHP'de düğmeye basıldı! Kılıçdaroğlu'ndan kurultay talimatı
CHP'de düğmeye basıldı! Kılıçdaroğlu'ndan kurultay talimatı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Eylül'de başlayacak olağan kurultay süreciyle ilgili kurmaylarına talimat verdi. Parti için önemli bir sürecin başlayacağını belirten Kılıçdaroğlu, "parti içi tartışmalara izin vermeyin" dedi.
7.09.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Martin Schulz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki martin schulz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.