Türkiye başardı, füze ateşlendi! Böylesi ilk kez oluyor
Türkiye başardı, füze ateşlendi! Böylesi ilk kez oluyor MARLIN SİDA tarafından KUZGUN-KY (katı yakıtlı) Seyir Füzesi başarılı bir şekilde test edildi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir "MARLİN’den katı yakıtlı KUZGUN Seyir Füzesinin atışıyla bir SİDA’dan ilk defa güdümlü mühimmat atışı gerçekleşti" dedi.
28.03.2023 Ekonomi
Dünyada benzeri yok! Türk mühendisler başardı: Tam not aldı
Dünyada benzeri yok! Türk mühendisler başardı: Tam not aldı Deniz harbinde yeni bir dönem. ASELSAN, tarihi bir başarıya imza attı. Türkiye'nin bugüne kadar ürettiği en gelişmiş insansız deniz aracı Marlin'in dünyada benzeri yok. Marlin'in elektronik harp başta olmak üzere sahip olduğu imkan ve kabiliyetlerin arkasında Aselsan var. Projede görev alan Türk mühendis, '“ASELSAN dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Elektronik harp yeteneği ile NATO tatbikatında boy göstermemiz herkesi şaşırttı. Planlı olarak şaşırtmaya devam etmek istiyoruz.' dedi.
28.09.2022 Ekonomi
Dünyada bir ilk! Marlin SİDA Türkiye tarafından geliştirildi, İsmail Demir paylaştı
Dünyada bir ilk! Marlin SİDA Türkiye tarafından geliştirildi, İsmail Demir paylaştı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, dünyanın elektronik harp kabiliyetine sahip ilk insansız su üstü aracı Marlin SİDA'nın Türkiye tarafından geliştirildiğini açıkladı.
15.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri