Marka Yüzü

Marka Yüzü

Son dakika marka yüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marka yüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marka yüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marka Yüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marka yüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 marka yüzü haberi bulunmuştur. Tüm marka yüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar! 'Derdoyken bile güzel’
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar! 'Derdoyken bile güzel’ Tatil sezonunu erken kapatarak setlere dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın reklam çekiminden yeni pozları olay oldu. Özel hayatı ve fiziğiyle sergilediği paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, bu defa reklam çekimi öncesi paylaşımlarıyla gündeme geldi.
2.09.2023 Magazin
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 22 Eylül 2023 tarihinde sezon finaline girecek. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nü yeni sezonda Öykü Serter sunmayacak. 2. Sayfa'nın haberine göre Öykü Serter'in yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim oldu?
22.08.2023 Televizyon
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı!
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı! İngiliz şarkıcı Dua Lipa (27), marka yüzü olduğu moda evi Versace için özel koleksiyon tasarladı. Defilede Irina Shayk, Iris Law, Lila Moss ve Amelia Gray gibi ünlü modeller yürüdü.
29.05.2023 Magazin
Stokçular yeşil altına dönüştürdü, onlar da fındıklısını üretti
Stokçular yeşil altına dönüştürdü, onlar da fındıklısını üretti Diyarbakır'ın tatlıda marka yüzü olan Kadayıfçı Sıtkı Usta işletmecisi Mehmet Altunbay, stokçuların yeşil fıstık fiyatlarını uçurmasıyla tatlıcıların da çareyi farklı arayışlarda bulduğunu belirterek, fındıklı soğuk baklava üretmeye başladı. Altunbay, yetkililerin ithal fıstık getirerek stokçulara darbe vurmasını istedi.
30.01.2023 Ekonomi
Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, aşk ile evlendik
Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, aşk ile evlendik Eser Yenenler ile 3 sene önce nikah masasına oturan Berfu Yenenler, ünlü bir markaya ait saç bakım serisinin dijital marka yüzü oldu. Geçtiğimiz akşam lansman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yenenler, eşi Eser ile birlikte yaptıkları stand-up gösterisinden bahsederek, "Allah vergisi ikiliyiz" ifadelerini kullandı. Eşini desteklemek için geceye katılan Eser Yenenler ise hem eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti, hem de ilginç diyet yöntemini paylaştı.
17.12.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de!
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de! Almanya’da üretimi başlayan Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.
31.07.2022 Otomobil
Aslı Enver'in yeni dizisindeki partneri belli oldu!
Aslı Enver'in yeni dizisindeki partneri belli oldu! İstanbullu Gelin'in ardından son olarak Babil dizisinde başrol oynayan Aslı Enver'in yeni projesi belli oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Arayış isimli dizide başrol oynayacak olan Aslı Enver'in dizideki rol arkadaşı ise Mehmet Günsür oldu.
15.07.2022 Magazin
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi?
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Kubilay Aka ve Afra Saraçoğulu’nun başrollerinin paylaştığı Aşk Bu Mu filmi bayram ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Aşk Bu Mu filmi yolları kesişen Umut ve Gülüm'ün hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı Aşk Bu Mu? filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Aşk Bu Mu neyi anlatıyor? İşte Aşk Bu Mu filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2022 Televizyon
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ayrıldı mı? Ünlü oyuncu açıkladı...
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ayrıldı mı? Ünlü oyuncu açıkladı... Marka yüzü olduğu firmayı Yapı Fuarı’nda ziyaret eden Tamer Karadağlı'ya ilgi büyüktü. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmeyen usta oyuncu, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız'dan ayrıldığı yönündeki haberlerle ilgili ilk kez konuştu.
27.03.2022 Magazin
Pınar Deniz göğüs dekolteli elbisesiyle gecenin yıldızıydı!
Pınar Deniz göğüs dekolteli elbisesiyle gecenin yıldızıydı! 'Yargı' dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz,bir markanın yüzü oldu. Marka için geceye katılan oyuncu Pınar Deniz göğüs dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
24.03.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'dan çocuk açıklaması!
Gökçe Bahadır'dan çocuk açıklaması! Global bir Türk mücevher markası, yeni marka yüzü Gökçe Bahadır'ı düzenlediği davet ile duyurdu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahadır, yakında nikah masasına oturacağı sevgilisi Emir Ersoy ile ilgili konuşarak, anne olmak istediğini dile getirdi.
20.02.2022 Magazin
Milyon dolarlık Meryem!
Milyon dolarlık Meryem! Dünyada milyonlarca kadının ilham aldığı Meryem Uzerli, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Güzel oyuncu, Rusya’nın en iyi kozmetik markasının yeni yüzü oldu.
9.02.2022 Magazin
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı Yeni Opel Astra Sports Tourer, iki farklı güç seviyesine sahip hibrit seçeneğiyle ilk kez tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
27.12.2021 Otomobil
Wilma Elles aşk haberlerini doğruladı! 'Sevgilimin pilot olduğu doğru'
Wilma Elles aşk haberlerini doğruladı! 'Sevgilimin pilot olduğu doğru' Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, bir güzellik merkezinin marka yüzü oldu. Çekim gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki Elles, hakkındaki aşk haberlerini doğruladı.
18.12.2021 Magazin
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' açıklaması!
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' açıklaması! Yayınlandığı kanalla yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmayıp ekrana veda eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, diziyle ilgili yeni açıklamada bulundu.
8.11.2021 Magazin
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de Opel, Astra’nın altıncı neslinin global lansmanını yaptı.
1.09.2021 Otomobil
Modern pentatlonda 'yerli üretim' dönemi başlıyor
Modern pentatlonda 'yerli üretim' dönemi başlıyor Modern pentatlonda lazer silah ve hedef sistemlerinde yerli üretime geçilmesi, maliyetlerin azalarak bu sporun yaygınlaşmasına büyük katkı sağlayacak.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Serenay Sarıkaya plajda yorgunluk attı!
Serenay Sarıkaya plajda yorgunluk attı! Marka yüzü olduğu Bulgari’nin Yalıkavak’taki mağazasının açılışı için Bodrum’a giden Serenay Sarıkaya, davetin ertesi günü The Bodrum Edition’ın plajında yorgunluk attı.
2.07.2021 Magazin
Barış Arduç servet kazanacak!
Barış Arduç servet kazanacak! Ünlü oyuncu Barış Arduç bir GSM operatörünün marka yüzü oldu. Arduç'un, 2 yıllık anlaşma yaptığı markadan 4 milyon TL aldığı konuşuluyor.
23.05.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Miray Daner şarkıcı oluyor
Ünlü oyuncu Miray Daner şarkıcı oluyor Pandemi dönemini iyi değerlendiren isimlerden biri de Miray Daner oldu. Güzel oyuncu müzik hayalini gerçekleştirmek için şan dersi alıyor. Katıldığı televizyon programlarında sesinin güzelliğiyle dikkat çeken genç oyuncu, müzisyen arkadaşlarıyla stüdyoya girip yeni bir pop şarkısı seslendirdi.
2.03.2021 Magazin
Işın Karaca: Lütfen artık benim fotoğraflarımı paylaşma!
Işın Karaca: Lütfen artık benim fotoğraflarımı paylaşma! Şarkıcı Işın Karaca ile Merve Boluğur arasında sular durulmuyor. Boluğur’dan sonra Karaca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü oyuncuya seslendi.
22.01.2021 Magazin
Hande Yener imzayı attı! 3 milyon TL'lik anlaşma...
Hande Yener imzayı attı! 3 milyon TL'lik anlaşma... Ünlü isimlerin sık sık milyonluk reklam kampanyalarına imza attığını duyarız. Bu kez benzer bir haber Hande Yener'den geldi.
9.01.2021 Magazin
Organ nakli sayısı, salgın nedeniyle yarıya düştü
Organ nakli sayısı, salgın nedeniyle yarıya düştü Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde bu yıl yapılan nakil sayısının, Covid-19 nedeniyle geçen yıla oranla neredeyse yarı yarıya düştüğü açıklandı. Merkezde geçen yıl 309, bu yıl toplam 152 organ nakli gerçekleştirildi.
29.12.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Marka Yüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marka yüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.