Manuel Valls

Manuel Valls

Son dakika manuel valls haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manuel valls ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manuel valls haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manuel Valls

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manuel valls gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 manuel valls haberi bulunmuştur. Tüm manuel valls haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Fransa Başbakanı, Barcelona Belediye Başkanlığına adaylığını koydu
Eski Fransa Başbakanı, Barcelona Belediye Başkanlığına adaylığını koydu Eski Fransa Başbakanı Manuel Valls, İspanya'nın Barcelona kentinin belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
26.09.2018 Dünya
Benzema, Macron'dan umutlu!
Benzema, Macron'dan umutlu! Şantaj suçlaması nedeniyle 2015'in kasım ayından beri milli takıma çağrılmayan Cezayir asıllı Fransız futbolcu Karim Benzema, yeni cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, selefi Francois Hollande'ın aksine kendisini kamuoyunun önüne atmayacağını umduğunu söyledi.
17.05.2017 Fransa
Macron rakip partiyi bitirdi
Macron rakip partiyi bitirdi Fransa’da Macron’un karşısına güçlü bir aday çıkarmayı başaramayan Sosyalist Parti, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Eski Başbakan Valls, partinin ‘öldüğünü’ öne sürerek seçimlerde Macron’un hareketinden aday olacağını açıkladı
9.05.2017 Dünya
Fransa'da "ilklerin cumhurbaşkanı" Macron kimdir?
Fransa'da "ilklerin cumhurbaşkanı" Macron kimdir? Macron aynı zamanda geleneksel merkez sağ ve sol partileri ilk turda yarış dışı bırakan ilk aday oldu
7.05.2017 Dünya
Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlar geldi!
Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlar geldi! Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Yürüyüş Hareketi'nin lideri Emmanuel Macron ve Ulusal Cephe Partisi'nin lideri Marine Le Pen ikinci tura kaldı.
23.04.2017 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanını seçiyor
Fransa Cumhurbaşkanını seçiyor Fransa halkı bugün cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gidiyor. 11 adayın yarışacağı ilk turda Macron ve Le Pen'in ismi ön planda.. Piyasalar ise Macron'un zaferi yönünde pozisyon aldı.
23.04.2017 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı’nı Müslümanlar belirleyecek
Fransa Cumhurbaşkanı’nı Müslümanlar belirleyecek Fransa bugün yeni Cumhurbaşkanı’nı seçmek için sandığa gidiyor. İlk turda aşırı sağcı Le Pen ile merkez aday Emmanuel Macron öne çıkıyor. Önceki seçimde Hollande’a seçimi kazandıran yüzde 5’lik Müslüman oyu bu seçimde de belirleyici olacak
22.04.2017 Dünya
Fransa'da sosyalistlerin adayı belli oldu
Fransa'da sosyalistlerin adayı belli oldu Fransa'da sosyali,stlerin cumhurbaşkanı adayı eski eğitim bakanı Benoit Hamon oldu. Hamon ön seçimlerde oyların yüzde 58,65'ini aldı.
17.06.2021 Dünya
Fransa'da cumhurbaşkan aday adayı Valls, Türkiye'yi AB'de istemiyor
Fransa'da cumhurbaşkan aday adayı Valls, Türkiye'yi AB'de istemiyor Eski Fransa Başbakanı, yeni cumhurbaşkanı aday adayı Manuel Valls, seçim programını kamuoyuna duyurdu.
17.06.2021 Dünya
Fransa'ya 2017'de seçimler damgasını vuracak
Fransa'ya 2017'de seçimler damgasını vuracak Fransa'yı 2017 yılında bekleyen en önemli gelişme cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak.
31.12.2016 Dünya
Fransa'da Yargıtay hükümete bağlandı
Fransa'da Yargıtay hükümete bağlandı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladıktan sonra başbakanlık görevinden istifa eden Manuel Valls'in, 5 Aralık Pazartesi günü imzaladığı kararnameyle Yargıtayı, Adalet Bakanlığı aracığıyla hükümete bağladığı ortaya çıktı.
17.06.2021 Dünya
Fransa Başbakanı'ndan küstah çıkış!
Fransa Başbakanı'ndan küstah çıkış! Fransa Başbakanı Manuel Valls, 2017'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine katılmak için görevinden istifa etti.
17.06.2021 Dünya
Fransa Başbakanı Valls istifasını sundu
Fransa Başbakanı Valls istifasını sundu İçişleri Bakanı Cazeneuve başbakanlık görevini üstlenecek
17.06.2021 Dünya
Fransa Başbakanı Valls istifa edeceğini açıkladı
Fransa Başbakanı Valls istifa edeceğini açıkladı Fransa Başbakanı Manuel Valls, ülkesinin gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için aday olduğunu yarın başbakanlıktan istifa edeceğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Hollande'dan flaş karar
Hollande'dan flaş karar Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Fransa'dan yabancı savaşçılara yönelik yeni kampanya
Fransa'dan yabancı savaşçılara yönelik yeni kampanya Fransa Başbakanı Manuel Valls tarafından tanıtılan yeni kampanyada, gençlerin radikalleşmesi ve suç örgütlerinin eline düşmesinin engellenmesi konusu işleniyor
17.06.2021 Dünya
Fransa Başbakanı Valls:  Avrupa ölebilir
Fransa Başbakanı Valls: Avrupa ölebilir Fransa Başbakanı Manuel Valls, Avrupa'nın aşırı sağcı partilerin neden olduğu popülizm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek "Avrupa ölebilir. Bizim sorumluluğumuz halkların öfkesini dinlemek." dedi.
17.06.2021 Dünya
Fransa'da cumhurbaşkanı seçimine doğru
Fransa'da cumhurbaşkanı seçimine doğru Eski Ekonomi Bakanı Macron, cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırısının kurbanları anıldı
Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırısının kurbanları anıldı Hayatını kaybeden 130 kişi için saldırıların gerçekleştirildiği yerlerde anma töreni düzenlendi
17.06.2021 Dünya
Turist Paris'e de gitmedi
Turist Paris'e de gitmedi Paris Bölgesi Turizm Komitesi Başkanı Valletoux, 2016'nın ilk 10 ayında Paris'e gelen yabancı turist sayısının önceki yıla göre yüzde 8,1 oranında düştüğünü, bunun şimdiden bir milyar avro maddi kayba yol açtığını bildirdi
17.06.2021 Dünya
Fransa Başbakanı: Fildişi, Afrika ülkelerine örnek
Fransa Başbakanı: Fildişi, Afrika ülkelerine örnek Fransa Başbakanı Manuel Valls, barışın ve istikrarın hakim kılındığı Fildişi Sahili'nin diğer Afrika ülkelerine örnek olduğunu belirtti.
17.06.2021 Dünya
Paris'te polis, sığınmacı çadırlarını kaldırdı
Paris'te polis, sığınmacı çadırlarını kaldırdı Fransa'nın başkenti Paris'in ortasında sığınmacıların kaldığı kamp, polis tarafından dağıtıldı.
17.06.2021 Dünya
AB'nin Türkiye ile ilgili ikiyüzlülüğü bitmeli
AB'nin Türkiye ile ilgili ikiyüzlülüğü bitmeli Fransa Başbakanı Manuel Valls, AB’nin genişlemesinin belli sınırları olması gerektiğini söyleyerek “Elbette Türkiye meselesi herkesi aklında. Türkiye’nin üyeliğiyle ilgili ikiyüzlülük bir noktada bitmeli” dedi.
17.06.2021 Dünya
200'den fazla Fransız vatandaşı terörist  öldürüldü
200'den fazla Fransız vatandaşı terörist öldürüldü Suriye ve Irak'da 200'den fazla Fransız vatandaşı teröristin öldürüldüğü bildirildi.
17.06.2021 Dünya
“Fransa’da terör tehdidi en yüksek seviyede”
“Fransa’da terör tehdidi en yüksek seviyede” Fransa Başbakanı Valls, Fransa’da terör saldırısı tehdidinin en yüksek seviyede olduğunu duyurdu. Valls, “Yeni saldırılar, masum kurbanlar olacaktır. Fransız halkına bu gerçeği söylemek benim görevim” dedi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Manuel Valls ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manuel valls haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.